Jutro trudnicice! Ko ima danas pregled sretno 🤗
Ja evo na putu za Vuk Vrhovec, predati krv za GUK i vadit za stitnjacu.
Htjela sam vas pitati nesto, vec par dana me bol u pipici kost, al na lijevu stranu, desna nista. Osjetim ju kad se dizem i ne mogu u kadu uci sama ni izaci.
Prekjucer kako sam skidala gace tako me ta kost zabolila i od tad me bas jako boli, nocas me cak i bol probudila. A kad se okrecem u krevetu uzas. Jel koju jos tako? 🤔😓
Mina - mislim da je to priprema tijela, sve se steze i rasteze. Ako potraje i pogorsa se, zovi dr da vidis jel trebas ranije na pregled za svaki slucaj.
Jutric! 🌞
Confused moja sucut! 😔
Ena mali divic je prekrasan!!
Proud 😝😉 nam vadi mast! Hahah! Zgodnusa zgodna!
Majda23 ja se ne opterecujem savrsenom frizurom. Haha! Imam britvicu koja samo skrati i ne mogu se porezat pa bez bojazni mlatim na slijepo!
Marijaa29, franova, Mia789, Bojana sretno danas! I tebi barbara😂😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
mina picina kost i mene zna ubijaaaati ajoj jos kako,i sad vec par tjedana kao da je mir...proci ce i normalno je ☺
mamica uh ja bih se sigurno tako uplasila da bih odmah otisla provjeriti kod dr...mada vjerujem da je sve ok,sigurno si se samo preforsirala...
ivy to tebe klinci treniraju za bracu 😀 uh vjerujem ds ti bude tesko to mi je bilo nesto najgore kad mi se klinac budio po noci...i sad kak je stariji spava po 10,11 sati dode mi da ga prodrmam i kazem ustaaaaj ajmo ajmo ni ja nisam zbog tebe 4 god spavala ahahahahhaahahah
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke! Sretno svima na pregledima, s nestrpljenjem ocekujemo izvjestaje! 😘
Pahuljice - bas mi je drago da uzivas s malim smotuljkom srece! 😃
Meni pregled sutra i 10h, ne mogu docekati. Jucer sam kuhinju brisala i namjestala s posudjem i to i popodne me takl sve dolje bolilo kao jaki menstrualni grcevi, cak sam imala i u jednom trenutku neki roskasti iscjedak. Prepala sam se, popila duplu dozu Mg-a i legla na lijevi bok i spavala. U noci me isto budili ti bolovi, kao da mi se stidna kost rastvara, ne sjecam se toga iz prve trudnoce. Jedva cekam pregled sutra, nadam se da je sve ok i dalje i da cemo dogurati do termina.
Vjerojatno si se preforsirala ipak si već puno trudna. Ako bebu osjetiš normalno i ako iscjetka više nema vjerojatno je sve ok. Naglasi sutra doktoru jer je meni dokica pregledala sve živo (uključujući i posteljicu) kada sam se preforsirala i krvarila.
Ako se bolovi nastave slobodno odi doktoru i prije čisto da budeš sigurna.
Mina mene ti isto boli stidna kost.
Franova baš sam si razmišljala kak ćeš si leć na stol ☹️. Možda malo bočno.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mina picina kost i mene zna ubijaaaati ajoj jos kako,i sad vec par tjedana kao da je mir…proci ce i normalno je ☺
mamica uh ja bih se sigurno tako uplasila da bih odmah otisla provjeriti kod dr…mada vjerujem da je sve ok,sigurno si se samo preforsirala…
ivy to tebe klinci treniraju za bracu 😀 uh vjerujem ds ti bude tesko to mi je bilo nesto najgore kad mi se klinac budio po noci…i sad kak je stariji spava po 10,11 sati dode mi da ga prodrmam i kazem ustaaaaj ajmo ajmo ni ja nisam zbog tebe 4 god spavala ahahahahhaahahah
Jooj franova moji nikad nisu bili spavalice ☹️. Prestali su spavati sa 2 godine popodne. Moj mališa se danas zbudio u 5:30 i on više neće spavati. Onda mu se piški, pa je žedan pa hoće kod mene u krevet. Ja već u ludilu 😂 i stavim ga kod sebe u krevet i onda ipak odluči da će se on dići. A umoran ali nema spavanja. Dakle jedva gledam 😂 pa ti budi normalan ostatak dana.
Proći če i to. Budem se ja osvetila kada udu u pubertet i kad će htjeti spavati stalno 😂. Usisavat ću u 6 ujutro pogotovo u nedjelju 😂.
Dakle žalim se ali zapravo i nije neki razlog za žaljenje 😂 pa mi nemojte zamjeriti 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova i Ivy - hvala vam 😘 Danas moram peglati pa cu vidjeti kak ce to biti, ako se slucajno kaj ponovi, odo' ja ranije da me provjere jer ne bih bas neke gluposti sad
Curkice moje,dobro vam jutro i sretno svima na pregledima!
Čekamo izvještaje ...
Eto i nas od danas u trećem tromjesečju,jeeeeejjj ....slička slijedi kasnije
.
Mene je u zadnjoj trudnoći ta stidna kost ubijala doslovno...ko da je bila izlomljena na 1000 komada,nisam mogla opće nogu dić tipa na štengu.Zato sam odma pristala na indukciju sa 37+5 jer nisam više mogla trpit te bolove.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Sretno svima danas na pregledima 😘
Mamica nadam se da ce proc, Al ako se nastavi isto se ti javi doktorici
Ivymicek za tesku noc🍻
6xmama sretno za novi tjedan i ulazak u zadnje tromjesečje 😘😘😘
Franovamamita nadam se da ces se uspjeti nekako namjestiti i da ce to sve sto prije proci
Ja sam spavala puno bolje od prethodne noci, ali opet sam 4 puta posjetila wc, to me najvise umori
Jutro 😘
Sretno svima danas,čekamo izvještaje ☺️☺️ A i iducu ljetnu bebicu ❤️
Pahuljice super da uživate, a rana će ubrzo zarasti pa će biti lakše 😘
Ivy ti bas imaš pravi trening noću
Nivami znam kako ti je,imam osjećaj ko da će me manje beba buditi kad se rodi nego ovaj pipi sad 😂😂
Idem se izvuci iz kreveta da odem do dućana dok još vani nije +200 😩
Jutro!
Sretno na pregledima zenske!
Mene tu je zadnjih dobrih 2 mj picina kost rasturala, kao da ce mi po pola puknut, svako okretanje tokom noci bi me probudila ta bol. Sve se dolje rasteze i priprema, to je normalno, a malo si se i preforsirala pa ti sad sve jedno s drugim ide.
Mi smo ok spavali, legla u ponoc, malac se probudio u pola 4, pa u 7. Sad ne Maks otisao u vrtic jer danas imaju zavrsnu priredbu. A mi kontamo ici prijavit dijete, sam mi muka ici do centra, a nema ni pol 9, a vec tako vruce. A moram si to rijesit dok mi je M doma ovaj tjedan.
Pahuljice, proci ce rana, ja ovaj put imam minimalno savova i samo su unutarnji, pa ih ni ne vidim. Osjetim ja njih, ali nije to ni blizu onoj katastrofi s prvog poroda. Tada sam sjela tek nakon 2 mj, a sad vec sjedim bez bada. 😉
Ljubim vas sve 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji