sta je ovo ? nitko ne tipka…da nije zatisje pred buru ? 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 Zatišje pred 5 ili 6 sutrašnjih pregleda 😂😂😂😂😂.
Cokica ih lele ja volim hot dog i cokkladno mlijeko... A za uspon i beu klime užas. Iako danas u trudničkoj jedva preživjeh jer nije bilo zraka iako postoji klima koja naravno nije upaljena.
Kod mene nema još ništa.. ovo iščekivanje kad će, hoće li, idem li na još jedan pregled ili ću noćas roditi je onak malo stresno. Svašta si preispitujem i kad se smiri i kad je jako živahan. Kada me boluckne nešto pa odmah pratim sat. Hoće li mi puknut vodenjak i tak... Kakvo je stanje kod vas?
Franova bolje???
Joj Ena taj tvoj mališa je takav medenjak 😍😍, pre pre ...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bojana držim fige da uskoro prestane 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I moja maternica neš nabrijana danas, bilo je danas sigurno 10ak BH, 2-3 od njih i malo bolne... Inace ih bude do 4-5 u danu. Pijem Mg, popila i Apaurin al eto njoj se vjezba danas izgleda 😅.
Sretno svima na svim silnim pregledima sutra i cekamo izvjesca!
Terminuse, aj na delozaciju koja do jutra 😂!
Noćica svima 😘
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno sutra svima na pregledima.
Mia ak se sjetiš.daj škicni tko je u četvrtak ujutro u TA 😊
Nadam se da će vam kontrakcije stati.
Ljubim vas i laku noć 😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Svi pripremaju cuce za sutra haha ja nez kako vi to uspijete, kapa do poda, meni ne ide nikako 🙅🙈
04.07. Matija 💜
Ena maleni je presladak neka on jede i raste 😍😍😍
Sretno sutra svima na pregledima 😘
Ostalo sam zaboravila, krevet zove, a vec se bojim ne prospvane noci jer nisam ni sinoc nista spavala
ivy bol je popustila nadam se i molim da ce poceti polako prolaziti...i da je to to....
ja sutra isto ujutro u 8 na pregledu,gledat ce koliko sam otvorena i procjeniti bebu...nadam se ds je sve ok...
majda meni ce sutra biti prvi pregled da cucicu nisam sredila...ne mogu zbog ove rane a i briga me ne vidim ju ja i mir 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja samo cekam da ovaj dan dode kraju...pa ako vec beba odluci doc da dode iza ponoci,jasno vam je zasto.A ona bas osjeti moju nervozu,cili dan danas se javlja sta bas dugo nije...Eto htjela sam rodit cim prije,sad bi volila docekat termin,ali kako bude bit ce,ne mogu na to utjecat.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Pozdrav curke,neznam koja je tocno pitala za uvin caj..popijem kad osjetim jacu bol mjehura,jer mi se neki dan izgleda mali spustio u zdjelicu pa su bili jaki bolovi..i onda sam otisla na hitnu jer sam mislila da mi curi plodna voda,gacice stalno mokre..i onda mi je ginekolog na rodilistu rekao da pijem uvin caj ili brusnicu jer nije plodna voda bila u pitanju,nego nekontrolirano mokrenje..koje ni ne osjetis da mokris,jel..a ako mi ti cajevi ne pomognu,da trazim antibiotik za mjehur..tako da popijem salicu uvinog caja kad ono bas osjetim jacu bol..pusa svima,bas ste slatke sa svojim busicama 😍😍😍😍
Ja bi ti radije savjetovala brusnicu..kolegici je dokt rekao da ako već mora piti da je sigurnije nju nego uvin.
💕💕💜💜👶😍
Jutro 🤦🏻♀️ Ja ne mogu od 4 spavat :/
Sta se depilacije tice , ja sam jucer kupila nesto od lidere za njeznu depilaciju i super je , napravis , namazes ..malo odstoji , i samo trljas sa rukom i malo vode i dlake otpadnu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji