Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    12. Lipanj 2018. 04:46

Sretno svima danas 🤗

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 07:04

Jutro cure 😁
    Dejt danas u 9:30... jedva cekam! Bojana, ovo za depilaciju super zvuci.
    Confused, drzi se!
    Sretno cure danas svima 😁

26.8. Ivan 💙💙

• NellaM
    12. Lipanj 2018. 07:09

Jutro cure!
    Samo da vas pozdravimo i zaželim svima lijep dan, a tko ima pregled nek sve dobro prođe! 😘

Pahuljica
    12. Lipanj 2018. 07:29

Dobro jutro klokanice, lijep datum za rodit😄 inace nama je danas bio termin, jos je meni rockas 12.7. Pa je bilo fora, al eto maleni se pozurio😁  
    Ne mogu vjerovat da imam svog princa vec tjedan dana😍 zene ja sam se zaljubila u tog malog, nes predivno😄 vec smo dva dana vecinom sami doma i super nam je cicka, spava, sunca se i piski i kaki haha
    Nadam se da cu se i ja uskoro oporavit, jos uvijek jedva hodam i sjedim od rane dole od rezanja😣 
    Proud znaci wow, bas super izgledas i vec si u akciji procitala da ste i u setnji vec bili 😊 i mi cemo valjda uskoro😁
    Confused moja sucut za baku, drzi se 😔

💙 A.L.

Confused
    12. Lipanj 2018. 07:35

Sretno svima na pregledima danas 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mina04
    12. Lipanj 2018. 07:41

Jutro trudnicice! Ko ima danas pregled sretno 🤗
    Ja evo na putu za Vuk Vrhovec, predati krv za GUK i vadit za stitnjacu. 
    Htjela sam vas pitati nesto, vec par dana me bol u pipici kost, al na lijevu stranu, desna nista. Osjetim ju kad se dizem i ne mogu u kadu uci sama ni izaci.
    Prekjucer kako sam skidala gace tako me ta kost zabolila i od tad me bas jako boli, nocas me cak i bol probudila. A kad se okrecem u krevetu uzas. Jel koju jos tako? 🤔😓

All of God’s grace in one tiny face 💟

natar
    12. Lipanj 2018. 07:42

Jutro🤗
    Sretno svima na pregledima danas. 😘😘😘😘 Mislim da vas dosta ima!! 😊
    Pahiljice  samo ti uzivaj sa svojim princom  😍😍😍

mamica1985
    12. Lipanj 2018. 07:43

Jutro curke! Sretno svima na pregledima, s nestrpljenjem ocekujemo izvjestaje! 😘
    Pahuljice - bas mi je drago da uzivas s malim smotuljkom srece! 😃
    Meni pregled sutra i 10h, ne mogu docekati. Jucer sam kuhinju brisala i namjestala s posudjem i to i popodne me takl sve dolje bolilo kao jaki menstrualni grcevi, cak sam imala i u jednom trenutku neki roskasti iscjedak. Prepala sam se, popila duplu dozu Mg-a i legla na lijevi bok i spavala. U noci me isto budili ti bolovi, kao da mi se stidna kost rastvara, ne sjecam se toga iz prve trudnoce. Jedva cekam pregled sutra, nadam se da je sve ok i dalje i da cemo dogurati do termina.

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 07:43

Pahuljica

Dobro jutro klokanice, lijep datum za rodit😄 inace nama je danas bio termin, jos je meni rockas 12.7. Pa je bilo fora, al eto maleni se pozurio😁
    Ne mogu vjerovat da imam svog princa vec tjedan dana😍 zene ja sam se zaljubila u tog malog, nes predivno😄 vec smo dva dana vecinom sami doma i super nam je cicka, spava, sunca se i piski i kaki haha
    Nadam se da cu se i ja uskoro oporavit, jos uvijek jedva hodam i sjedim od rane dole od rezanja😣
    Proud znaci wow, bas super izgledas i vec si u akciji procitala da ste i u setnji vec bili 😊 i mi cemo valjda uskoro😁
    Confusedmoja sucut za baku, drzi se 😔

Proći će i rana pa ćete u šetnju. Baš sam sretna što vam lijepo ide i što ste se uhodali. Uživajte piceki skupa 😍.
    Sretno svima na pregledima. Javite nam novosti.
    Franova baš dobro da si bolje još sad kad antibiotik odradi svoje to će biti to. 
    Ja sam umorna jer mi više nitko neda spavati. Moji malci se iz nekog razloga bude par puta po noći (uglavnom sam budna od 2-4) a onda ako se oni ne bude ja moram ići piškiti a ako ne moram piškiti onda malac u trbuhu ima party. Dakle, jedva gledam i jako sam umorna i samim time extra cendrava 🤔😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    12. Lipanj 2018. 07:44

jutro cure 
    evo mene na putu kod dr.sad me muci kako cu ja leci tamo na leda da me pogleda kad mi ovo smeta i boli, al hajd nekako cu se snaci..spava mi se ajme....
    pahuljica bas lijepo da uzivas sa svojim djecakom,a i rana ce jos malo zacijeliti i prestati boljeti ne brini...😙
    bojana dobro ovo zvuci i bas sve je otpalo ? 😂😂 mislim ono da nije ds mi ostaju neki grmici 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.