ivy bol je popustila nadam se i molim da ce poceti polako prolaziti...i da je to to....
ja sutra isto ujutro u 8 na pregledu,gledat ce koliko sam otvorena i procjeniti bebu...nadam se ds je sve ok...
majda meni ce sutra biti prvi pregled da cucicu nisam sredila...ne mogu zbog ove rane a i briga me ne vidim ju ja i mir 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja samo cekam da ovaj dan dode kraju...pa ako vec beba odluci doc da dode iza ponoci,jasno vam je zasto.A ona bas osjeti moju nervozu,cili dan danas se javlja sta bas dugo nije...Eto htjela sam rodit cim prije,sad bi volila docekat termin,ali kako bude bit ce,ne mogu na to utjecat.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Pozdrav curke,neznam koja je tocno pitala za uvin caj..popijem kad osjetim jacu bol mjehura,jer mi se neki dan izgleda mali spustio u zdjelicu pa su bili jaki bolovi..i onda sam otisla na hitnu jer sam mislila da mi curi plodna voda,gacice stalno mokre..i onda mi je ginekolog na rodilistu rekao da pijem uvin caj ili brusnicu jer nije plodna voda bila u pitanju,nego nekontrolirano mokrenje..koje ni ne osjetis da mokris,jel..a ako mi ti cajevi ne pomognu,da trazim antibiotik za mjehur..tako da popijem salicu uvinog caja kad ono bas osjetim jacu bol..pusa svima,bas ste slatke sa svojim busicama 😍😍😍😍
Ja bi ti radije savjetovala brusnicu..kolegici je dokt rekao da ako već mora piti da je sigurnije nju nego uvin.

💕💕💜💜👶😍
Jutro 🤦🏻♀️ Ja ne mogu od 4 spavat :/
Sta se depilacije tice , ja sam jucer kupila nesto od lidere za njeznu depilaciju i super je , napravis , namazes ..malo odstoji , i samo trljas sa rukom i malo vode i dlake otpadnu 😁

Jutro cure 😁
Dejt danas u 9:30... jedva cekam! Bojana, ovo za depilaciju super zvuci.
Confused, drzi se!
Sretno cure danas svima 😁

26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure!
Samo da vas pozdravimo i zaželim svima lijep dan, a tko ima pregled nek sve dobro prođe! 😘

Dobro jutro klokanice, lijep datum za rodit😄 inace nama je danas bio termin, jos je meni rockas 12.7. Pa je bilo fora, al eto maleni se pozurio😁
Ne mogu vjerovat da imam svog princa vec tjedan dana😍 zene ja sam se zaljubila u tog malog, nes predivno😄 vec smo dva dana vecinom sami doma i super nam je cicka, spava, sunca se i piski i kaki haha
Nadam se da cu se i ja uskoro oporavit, jos uvijek jedva hodam i sjedim od rane dole od rezanja😣
Proud znaci wow, bas super izgledas i vec si u akciji procitala da ste i u setnji vec bili 😊 i mi cemo valjda uskoro😁
Confused moja sucut za baku, drzi se 😔

💙 A.L.
Sretno svima na pregledima danas 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro trudnicice! Ko ima danas pregled sretno 🤗
Ja evo na putu za Vuk Vrhovec, predati krv za GUK i vadit za stitnjacu.
Htjela sam vas pitati nesto, vec par dana me bol u pipici kost, al na lijevu stranu, desna nista. Osjetim ju kad se dizem i ne mogu u kadu uci sama ni izaci.
Prekjucer kako sam skidala gace tako me ta kost zabolila i od tad me bas jako boli, nocas me cak i bol probudila. A kad se okrecem u krevetu uzas. Jel koju jos tako? 🤔😓

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji