Ena Mihael je pravi lijepi veliki dečko! Baš izgleda zdravo 😍
Ja se vratila od dr. nalaz urinokulture sterilan i dobila uputnicu za sutra za akupunkturu za trudnice.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
ena koji bombon divan je 😍😍
tinchy super za nalaz ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused, moja iskrena sucut… al gledajte to tak da se baka nije puno mucila jer ocito je bio jaki mozdani. Ona ce vas sad od gora paziti!
Ena, Mihael je pravi decko! Nek sam papa 😁
Marija to nam i je neka utjeha.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Proud ja veći trbuh imala prije trudnoće. Super izgledaš uvijek sam se divila takvim mamama. Profilna ti supet
Confused moja iskrena sućut
Natar vas troje ste medeni kao da i nisu duplići unutra
Ena Miha je dečko i pol samo neka raste. I moj L je bio žut kad smo došli doma iz bolnice samo na sunčeko s njim. Treba maternici i organima da se vrate. Pusti zlobne priče, uživaj s svojom srećicom briga te za ostale.
Franova nadam se da će ti konačno bit bolje
Tinchyca super za nalaz
Mene danas opako šoraju Bh kontrakcije već me sve boli, beba mi mirnija nego inače.
Pozdrav curke,neznam koja je tocno pitala za uvin caj..popijem kad osjetim jacu bol mjehura,jer mi se neki dan izgleda mali spustio u zdjelicu pa su bili jaki bolovi..i onda sam otisla na hitnu jer sam mislila da mi curi plodna voda,gacice stalno mokre..i onda mi je ginekolog na rodilistu rekao da pijem uvin caj ili brusnicu jer nije plodna voda bila u pitanju,nego nekontrolirano mokrenje..koje ni ne osjetis da mokris,jel..a ako mi ti cajevi ne pomognu,da trazim antibiotik za mjehur..tako da popijem salicu uvinog caja kad ono bas osjetim jacu bol..pusa svima,bas ste slatke sa svojim busicama 😍😍😍😍
Confused primi moju sućut..Cuvaj se, radi sebe i bebe..
Rubia hvala ti ❤️ Ja uvijek gledam pozitivno, ili se trudim kad zapne pa još nisam izgubila nadu da će se okrenut 🙏🏻 I tebi želim isto od srca!
I hvala vam curke svima!
Ena maleni je presladak 😍😍
Proud ja ne mogu ne primjetit, ti sjajis na novoj profilnoj, bas si ponosna mamica 😍
Franova samo nek iscuri šta mora i da to bude sto prije iza tebe🤞🏻
Za spavanje, a svakako.. trudim se na boku Al nerijetko se probudim na leđima 🤷🏻♀️
Natar bas lijepa busica! 😍
sta je ovo ? nitko ne tipka...da nije zatisje pred buru ? 😂😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused moje saucesce :(
Sretno svima sutra na pregledu 🙂
Mene sibaju kontrakcije i grcevi trenutno na najjace 🤦🏻♀️
Ja sam sad tek došla na sebe, nakon što sam pojela hot dog i pol litre čokoladnog mlijeka, ubi bože kombinacija al ovo mlijeko mi je sjelo ko budali šamar. Bila na trudničkom tečaju, da sam mogla nekog zadavit, zadavila bi ga. Toliko uzbrdo sam se do te zgrade penjala i onda je još to na 2.katu u staroj zgradi i bez klime. I to sve u 5 popodne, umrla sam.
Ena divan je 😍😍
A Proud i kao tu neki trbuh neću ni komentirati 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji