Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mia789
    07. Lipanj 2018. 18:01

Zasto epiduralna nekada ne sljaka, jel to do anesteziologa ili?

mamica1985
    07. Lipanj 2018. 18:03

Meni je objasnjeno da nije uhvatilo to tkivo koje je trebalo, ali do danas ne znam je li zbog mog tijela ili anesteziologa.

franovamamita
    07. Lipanj 2018. 18:08

mladamamica nisu gluposti tako isto sam se osjecala prvi put pesek i stomak isto to 😀sretno sutra draga i samo hrabro,ako te bude boljelo razmisljas u tom trenu da nece boljeti vjecno jake smo mi zene 😙😙 e da klistir je meni super stvar koje olaksanje ajme ahahaahahah
    ivy super za kumu😙
    mateya super za pregled i bebaca 😙😙
    sunce ajme bas te snaslo nadam se da si sutra ko nova 😙
    n3go eto me tu sam ziva sam opet sad cekam kod svog doktora da prepise nalaze...mokra sam do koze bila kad su me rezali ali grizla sam si ruku i psovala i prezivjela sad kao da imam pelenu pune mi gace gsze i zavoja...rana je otvorens treba ju previjati tj dana...rekao mi doktor da se mogu mnogi muski posramiti kakva muda imam 😂😂😂😂jedva cekam doci kuci jedva sjednem nemam pojma kak cu voziti...ako sam sta fulala ne zamjerite

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    07. Lipanj 2018. 18:12

franovamamita

n3go eto me tu sam ziva sam opet sad cekam kod svog doktora da prepise nalaze…mokra sam do koze bila kad su me rezali ali grizla sam si ruku i psovala i prezivjela sad kao da imam pelenu pune mi gace gsze i zavoja…rana je otvorens treba ju previjati tj dana…rekao mi doktor da se mogu mnogi muski posramiti kakva muda imam 😂😂😂😂jedva cekam doci kuci jedva sjednem nemam pojma kak cu voziti…ako sam sta fulala ne zamjerite

Svaka cast franova, trebalo je to na zivo izdrzati ✊✊✊😗😗😗

nivami
    07. Lipanj 2018. 18:15

Svaka čast Franova na hrabrosti i izdržljivosti
    Sad lijepo odmaraj 😘😘😘
    Mladamamica najbolje pripremiti pa si sigurna da ce sve donijeti 

6xmama
    07. Lipanj 2018. 18:16

Franova, svaka ti cast! Pa zakaj ti nisu lokalnu dali, ne kuzim... Sad bu te bar manje bolilo kad ti taj gnoj ide van... 
    Klistir-od 5 poroda, dobila ga 2x...nis posebno. 
    Trudovi-oni najjaci, ja sam imala osjecaj ko da mi neko onak prek koljena lomi kicmu, ko da lomis drvo 😂... Rodila bez epi sve, osim prvog carskog u opcoj. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• mandrina
    07. Lipanj 2018. 18:18

uh franova, mene znoj oblio čitajući. svaka ti čast i kapa do poda

baarbaraa29
    07. Lipanj 2018. 18:29

Isuse udjem i vidim sretno Franova..svaka cast..Franova!
    Pa kad mi se reko terminusa porodi!? 😳 Kad ono ona se isla malo reckat prije finala!
    Zezam se! Uh grozno! Jel dugo trajalo??
    Sta sam jos uspjela vidjet🤔
    Nella usla u kategoriju moguci carski... Ja ne znam sta bi da mi kazu. Iskreno na trenutak bi mozda osjecala i olaksanje, kao ono..brze je (iako pojma nemam kak je i znam da kazu da uopce nije lako), a na trenutke frku! Blazeno neznanje!
    Kako god vjeruj da ce dr.sigurno donjeti najbolju mogucu odluku za oboje!
    Ne spominju nis ono rucno okretanje?
    I sta jos? Mladamamica sutra ima D Dejt! 😊 Ajde da ne preskacemo puno datume! Svaki dan po jedan bebonja bar! Sretno!!🤞🏻

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Rubia
    07. Lipanj 2018. 18:29

Franova svaka ti cast na toj hrabrosti, ne znam od cega si... ja ni zub ne popravljam bez anestezije... 🤪
    Mladamamice sretno sutra, drzimo 🤞
    Confused, racunala sam na tvoj fin datum a ono jos nista 😂😂😂 

• Maja82
    07. Lipanj 2018. 18:33

Franova svaka cast! 
    Mladamamica sretno sutra!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI