Meni je objasnjeno da nije uhvatilo to tkivo koje je trebalo, ali do danas ne znam je li zbog mog tijela ili anesteziologa.

mladamamica nisu gluposti tako isto sam se osjecala prvi put pesek i stomak isto to 😀sretno sutra draga i samo hrabro,ako te bude boljelo razmisljas u tom trenu da nece boljeti vjecno jake smo mi zene 😙😙 e da klistir je meni super stvar koje olaksanje ajme ahahaahahah
ivy super za kumu😙
mateya super za pregled i bebaca 😙😙
sunce ajme bas te snaslo nadam se da si sutra ko nova 😙
n3go eto me tu sam ziva sam opet sad cekam kod svog doktora da prepise nalaze...mokra sam do koze bila kad su me rezali ali grizla sam si ruku i psovala i prezivjela sad kao da imam pelenu pune mi gace gsze i zavoja...rana je otvorens treba ju previjati tj dana...rekao mi doktor da se mogu mnogi muski posramiti kakva muda imam 😂😂😂😂jedva cekam doci kuci jedva sjednem nemam pojma kak cu voziti...ako sam sta fulala ne zamjerite

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
n3go eto me tu sam ziva sam opet sad cekam kod svog doktora da prepise nalaze…mokra sam do koze bila kad su me rezali ali grizla sam si ruku i psovala i prezivjela sad kao da imam pelenu pune mi gace gsze i zavoja…rana je otvorens treba ju previjati tj dana…rekao mi doktor da se mogu mnogi muski posramiti kakva muda imam 😂😂😂😂jedva cekam doci kuci jedva sjednem nemam pojma kak cu voziti…ako sam sta fulala ne zamjerite
Svaka cast franova, trebalo je to na zivo izdrzati ✊✊✊😗😗😗

Svaka čast Franova na hrabrosti i izdržljivosti
Sad lijepo odmaraj 😘😘😘
Mladamamica najbolje pripremiti pa si sigurna da ce sve donijeti

Franova, svaka ti cast! Pa zakaj ti nisu lokalnu dali, ne kuzim... Sad bu te bar manje bolilo kad ti taj gnoj ide van...
Klistir-od 5 poroda, dobila ga 2x...nis posebno.
Trudovi-oni najjaci, ja sam imala osjecaj ko da mi neko onak prek koljena lomi kicmu, ko da lomis drvo 😂... Rodila bez epi sve, osim prvog carskog u opcoj.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Isuse udjem i vidim sretno Franova..svaka cast..Franova!
Pa kad mi se reko terminusa porodi!? 😳 Kad ono ona se isla malo reckat prije finala!
Zezam se! Uh grozno! Jel dugo trajalo??
Sta sam jos uspjela vidjet🤔
Nella usla u kategoriju moguci carski... Ja ne znam sta bi da mi kazu. Iskreno na trenutak bi mozda osjecala i olaksanje, kao ono..brze je (iako pojma nemam kak je i znam da kazu da uopce nije lako), a na trenutke frku! Blazeno neznanje!
Kako god vjeruj da ce dr.sigurno donjeti najbolju mogucu odluku za oboje!
Ne spominju nis ono rucno okretanje?
I sta jos? Mladamamica sutra ima D Dejt! 😊 Ajde da ne preskacemo puno datume! Svaki dan po jedan bebonja bar! Sretno!!🤞🏻

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova svaka ti cast na toj hrabrosti, ne znam od cega si... ja ni zub ne popravljam bez anestezije... 🤪
Mladamamice sretno sutra, drzimo 🤞
Confused, racunala sam na tvoj fin datum a ono jos nista 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji