Ena 😍😍😍 kakva divna mala ljubav!
Noemi 🔝🔝🔝
Cekamo Pahuljicu i bebicu...
a Ivy, Jama, Confused, Mia i vas ocekujemo bar do kraja tjedna 😂😃
Moj bebac ima zurku od sinoc i ne prestaje... mislim da pokusava konacno taj okret napraviti...
Mladamamica, opalaaa krece finiš i kod tebe, super 🤗. Drzimo fige da sve prodje u najboljem redu!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena, divni ste, zelim ti sto brzi oporavak❤
Evo i moj pregled zavrsio, ctg super, cerviks nestao, otvorena 1 prst kao i prije 5 tjedana😂 kontrola za 6 dana. Idem sad hodati po nekim stepenicama, mozda nesto krene😂
Baš sam misliila na tebe, danas je na pregledu bila i moja kumica. Ona je 6 cm otvorena i ide sutra roditi 😂.
Znači mia mogle bi ti i ja skupa 😂
I ja cu skupa s vama,ali ako cete kroz dan,dva 😂😂
Ja sam od jutra u bolovima,cas leda,cas stomak,pa je trud,nije trud,pa sam sad isla do trgovine i jedva se kuci vratila…pa se taman tusnila da vidim oce bit lakse,pa evo opet steze u ledima,ali nije to jos ni blizu za radanje,uglavnom blago receno popizditis 😜
Js nemam osjećaj da ću tak skoro a opet nikad ne znaš. Niš mene boli. Sad malo probaj leć pa ako te probude bolovi odi na kontrolu
Nisam ni ja imala prva dva puta…odma bi me spicili pravi trudovi,znala sam da je to to i bilo je to to 😂
A sad…koma,stalno neki bolovi i taman kad pomislim moglo bi to bit to,sad ce se ustalit,ono prestane i tako vec par dana.Ali danas bas cilo vrime me drzi,ali nisu trudovi…
Ja sam sa svojim drugim isto mislila da nisu trudovi. Mene je boluckalo i imala sam probavne smetnje (kao da sam nešto loše pojela) a otišla sam u bolnicu samo zbog krvavog iscjetka a kad tamo 8cm otvprena pravac rađaona. Samo ti to prati 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena rastopila si nas sve sa slikom, predivni ste 😍
Zao mi je sto si se namucila al vjerujem da je vrijedilo cim ga pogledas 😊
Proudy, nadam se da sutra ides doma uzivati sa svoja tri musketira 🤗
Noemi prekrasna si, samo mala loptica viri 😀
Mia, Confused, Ivy drzim fige pa koja prva krene 😘
Moja seka je rodila na Merkuru prije godinu i po, znam da je beba s njom ali kaze da su je i pitale sestra da joj uzmu bebu da se odmori.
Moja princeza je tako mirna vec 3 dana, bas me ljuti 😥 udari me jednom u sat-dva. Nadam se samo da vise odmara. Oprostite sto vas s tim gnjavim, al kad vi znate kako je to.
Ja te kužim skroz. Kad si tako nesigrna 3 puta u danu pojedi nešto i lezi na lijevi bok. Negdje sam pročitala da se mora javiti unutar 45 min (nakon papanja i nakon kaj legneš) i tako pratiš udarce. 😘
Sad sam malo pojela i lega, jednom me posteno opizdila 😆 hvala ti draga, pratit cu 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ena divan je 😍😍😍
Evo mene curke 2 i pol cm otvorena sve super ctg uredan ,malac 3700gr iii u petak u 6 ujutro me primaju i na klistir i probit vodnjak i setkat s dragim po bolnici dok mogu i onda primit epiduralnu i pokusat prirodno doktor kaze da ce me pratit stalno i da cemo se potrudit bez problema izgurat 😊😊
Wooohoooo ipak idete prirodno!!! Tako je hodanje i šetksnje a do tad uposli dragog da još to omekšate i da sve prode super brzo!!!!
Sretna zbog tebe što nisu odmah odlučili carski!!!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kad Bojana ima pregled?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Šetskanje je Šetkanje i seksanje dva u jedan 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena, divni ste, zelim ti sto brzi oporavak❤
Evo i moj pregled zavrsio, ctg super, cerviks nestao, otvorena 1 prst kao i prije 5 tjedana😂 kontrola za 6 dana. Idem sad hodati po nekim stepenicama, mozda nesto krene😂
Baš sam misliila na tebe, danas je na pregledu bila i moja kumica. Ona je 6 cm otvorena i ide sutra roditi 😂.
Znači mia mogle bi ti i ja skupa 😂
I ja cu skupa s vama,ali ako cete kroz dan,dva 😂😂
Ja sam od jutra u bolovima,cas leda,cas stomak,pa je trud,nije trud,pa sam sad isla do trgovine i jedva se kuci vratila…pa se taman tusnila da vidim oce bit lakse,pa evo opet steze u ledima,ali nije to jos ni blizu za radanje,uglavnom blago receno popizditis 😜
Js nemam osjećaj da ću tak skoro a opet nikad ne znaš. Niš mene boli. Sad malo probaj leć pa ako te probude bolovi odi na kontrolu
Nisam ni ja imala prva dva puta…odma bi me spicili pravi trudovi,znala sam da je to to i bilo je to to 😂
A sad…koma,stalno neki bolovi i taman kad pomislim moglo bi to bit to,sad ce se ustalit,ono prestane i tako vec par dana.Ali danas bas cilo vrime me drzi,ali nisu trudovi…
Ja sam sa svojim drugim isto mislila da nisu trudovi. Mene je boluckalo i imala sam probavne smetnje (kao da sam nešto loše pojela) a otišla sam u bolnicu samo zbog krvavog iscjetka a kad tamo 8cm otvprena pravac rađaona. Samo ti to prati 😂
Nemoj zezat,ja sam bila jedno sto puta na wc od jutros,vise ni ne brojim...i evo sad sam lezala i i dalje bolucka...Btw.za koliko si rodila?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena predivni ste 😍
Bebe stizuui punom parom , go go go ❤️❤️❤️❤️❤️
Ja cekam pregled il kaj vec 😂 ljuta sam i nervozna i nikakva danas 🤷🏻♀️
Drugo dijete od prvog odlaska na wc ("truda") do izlaska bebe 2h i 40 min 😂. A bila sam kao i s pvim 1-2 prsta otvorena 😂. Govorila mi je doktorica kao i sada kada krene idite u bolnicu odmah 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji