Ajme Ena bas mi je zao kaj te tak mrcvare, nadam se da ce to brzo proc i da ce se uskoro sve pokrenuti, a kad dode Mihael sve ce se to vec zaboraviti, saljem puno pozitive i nesto zivaca da izdrzis vrucinu i cijelu situaciju💆🔜👪
💙 A.L.
Hvala svima na dobrodošlicama 😊 imam pitanje , mislite da je ok ići na more u 32 tj i 33 tj ? Inače živim u Austriji , tu idem na preglede , tu ću i roditi . Pitala sam doktora zadnji put vec i rekao je da nema nikakvih problema ili razloga da ne idem posto mi je trudnoća uredna . Jedino ono sto mene muci je to da me tu nisi od kad sam se prebacila iz hrv pregledali vaginalno .znaci od 15 tj trudnoće . Pitala sam jer mi je bilo čudno da je uvijek samo ultrazvuk i rekli su da je tu takva praksa .
More možeš uvijek, dapače. Meni moja gineko samo rekla da se odmah presvučem u suhi donji dio čim izađem iz mora koliko god vruće bilo i brzo se sušila.
Proud čestitke i ovdje!!! 😘😘😘
Marija, Nivami mi budemo onda odbrojavale zajedno 😂😂😂
Sunce dobrodošla!!🤗
I Cokica isto tak 😁
Sunce, dobrodosla 😁 super izgledas, lijepi busko 😁😁
Confused, znaci i ti ces uskoro… stvarno bude zanimljivo sad 😁😁
Ena, izdrzi jos to malo… barem bu uskoro gotovo! Imate klimatizirane sobe?
Joj nemamo😅,umiremo od vrućine,užas,kemijamo s kolegama gore dole,otvaramo prozore,vrata…
Moli se Mihael da odluči da je vrijeme za selidbu u klimatiziranu radaonu
Proud čestitke i ovdje!!! 😘😘😘
Marija, Nivami mi budemo onda odbrojavale zajedno 😂😂😂
Sunce dobrodošla!!🤗
I Cokica isto tak 😁
Sunce, dobrodosla 😁 super izgledas, lijepi busko 😁😁
Confused, znaci i ti ces uskoro… stvarno bude zanimljivo sad 😁😁
Ena, izdrzi jos to malo… barem bu uskoro gotovo! Imate klimatizirane sobe?
Joj nemamo😅,umiremo od vrućine,užas,kemijamo s kolegama gore dole,otvaramo prozore,vrata…
Ajme Ena bas mi je zao kaj te tak mrcvare, nadam se da ce to brzo proc i da ce se uskoro sve pokrenuti, a kad dode Mihael sve ce se to vec zaboraviti, saljem puno pozitive i nesto zivaca da izdrzis vrucinu i cijelu situaciju💆🔜👪
😘😘😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗
Ja taman mislila kak budu Alex i Miha imali isti dan roćkas 😁... Nis Ena, sad pikiraj na 6.6.,bas je dobar datum 😅
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja taman mislila kak budu Alex i Miha imali isti dan roćkas 😁… Nis Ena, sad pikiraj na 6.6.,bas je dobar datum 😅
Mojem sineku ni jen datum ne paše😂😂
mastam danima o lubenici danas napokon kupila,fina je slatka ali malo pretjeruju s cijenama,platila ju jebenih 125kn 😮 ali umrla bih da nisam 😂😂😂😂
ajme trtica me rastura...tako sam i sa sinom prosla par tjedana prije poroda na kraju mi se stvorio potkozni cir na i rezali mi na zivo imala dren danima i tocno eto gdje je oziljak boooooli ne mogu sjesti...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ova tema gori od uzbuđenja... sad bih i ja išla roditi, al rano mi još...
Proudy čestitke i ovdje bravo za hrabrost..
Ena, uz tebe smo
Sunce, možeš na more, dapače... preporuča se ako je sve ok.. a znam da vani ne gledaju nikako vaginalno.. tako da no sikiriki... moj je u ZG pa me isto samo jednim pogledao do sada.. kad je uzeo briseve...
Danas bila kod osteopate na masaži.. kaže ako mognem izdržati da ne preporuča epiduralnu... ja reko lako vama reci, ne rađajte vi 😩
O Ena misa mu, bas te zezaju, mogla si vec 5 puta rodit.
Evo dok sam jos sama, ajde da vam napisem svoju pricu. Dakle sinoc me ispizdile te neke bezvezne kontrakcije, prije spavanja sam muzu rekla ako se nista ne promjeni tokom noci, ujutro nek me ostavi u Petrovoj ja cu rec da me nest tiska i bok!
On nek si ode do posla popit kavu, a ja ga zovem ak me zadrze. Odnosno ja sam odlucila da cu danas roditi. Ostavio on mene oko 7, kraljica popila kavu prek puta bolnice, doruckovala i oko pola 8 usetala u radjaonu sa satro trudovima.
Doktorica me pogledala, veli 6cm, nema smisla da vas saljem kuci. Ajmo klizma pa cemo vidjet.
Primila klizmu, nesto malo me kao steze, al sve to pljuga. U 9 me stavili u boks i spojili ctg, on jedva da ista ocita. Tu stupa na scenu mladi ali jaaaqko strucan doktor Juras. Probije vodenjak, veli da bi mi dao drip i epiduralnu, jer ovo nisu trudovi ni blizu za rodit. Pustili mi drip, prvi pravi trud imam oko 10, odmah mi dolazi anesteziologica i pusta dozu epiduralne. Epiduralna ovaj puta djeluje dosta dobro, ne skroz, ali djeluje. Kad je primila doktor mi pojaca drip. Al odradio je to fakat svjetski, znaci da osjetis a ne umires. Odradili jedno probno tiskanje kad sam se skroz otvorila. Vrlo brzo nrizdrziv pritisak na guzu, zovemo babicu. Ona vice imamo porod! Ja u soku!
4 truda i moj mis je bio vani! Sama sam ga istisnula, bez naskakivanja na trbuh i iceg takvog. Babica me masirala cijelo vrijeme, nisam rezana, malko sam pukla samo iznutra. Malac se rodio u 11.49, imao ke pupcanu omotanu oko vrata, ali je odmab zapalakao i nakon pol minute poprimio lijepu rozu zdravu boju. Bas se vidi da se dijete nije patilo.
Eto to vam je to, prolazno vrijeme sat i 50 minuta 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji