Hvala svima na dobrodošlicama 😊 imam pitanje , mislite da je ok ići na more u 32 tj i 33 tj ? Inače živim u Austriji , tu idem na preglede , tu ću i roditi . Pitala sam doktora zadnji put vec i rekao je da nema nikakvih problema ili razloga da ne idem posto mi je trudnoća uredna . Jedino ono sto mene muci je to da me tu nisi od kad sam se prebacila iz hrv pregledali vaginalno .znaci od 15 tj trudnoće . Pitala sam jer mi je bilo čudno da je uvijek samo ultrazvuk i rekli su da je tu takva praksa .
21.08.💞🎀
Proud čestitke i ovdje!!! 😘😘😘
Marija, Nivami mi budemo onda odbrojavale zajedno 😂😂😂
Sunce dobrodošla!!🤗
I Cokica isto tak 😁
Sunce, dobrodosla 😁 super izgledas, lijepi busko 😁😁
Confused, znaci i ti ces uskoro... stvarno bude zanimljivo sad 😁😁
Ena, izdrzi jos to malo... barem bu uskoro gotovo! Imate klimatizirane sobe?
26.8. Ivan 💙💙
Ena draga, oprosti danas nisam u toku, u kojoj si ti fazi?
Pusti maco,uživaj😘😘,danas je tvoj dan😀...ja nisam u fazi 😂😂Mihael se neda i dalje😂😂. Cerviks u nestajanju,nisu rekli kolko sam otvorena,zadnje je bilo 2 prsta...uzv nisam radila od 23.5.,plodna voda mliječna...to je sve kaj znam
Proud bas mi je drago, toliko da sam pocela plakati od srece 😂 cestitam i uzivajte s novim clanom obitelji 😘🎉🎉 sad odmaraj i nemoj nam se zaboraviti javljati
Bome ovdje se zakuhtava, stvarno cete krenuti jedna za drugom. Zelim vam svima brz i bezbolan porod 😘 meni se ne zuri, govorim bebacu da priceka do 15.6. da sredimo sobu, ali me i tad strah.
Sunce dobrodosla 😊
Sretno svima na pregledima 😘😘
04.07. Matija 💜
Sunce dobrodošla!!🤗
I Cokica isto tak 😁
Confused, znaci i ti ces uskoro… stvarno bude zanimljivo sad 😁😁
Ena, izdrzi jos to malo… barem bu uskoro gotovo! Imate klimatizirane sobe?
Joj nemamo😅,umiremo od vrućine,užas,kemijamo s kolegama gore dole,otvaramo prozore,vrata...
A vrag ih dal,Ena,to ni niš-ja sam imala cervix u nestajanju 3 tjedna prije poroda ...tak možeš čekat do pitaj Boga kad...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama sad mi zapeli za oko ovi days to go. Pa na dvoznamenkastom si 😁👏👏
A vrag ih dal,Ena,to ni niš-ja sam imala cervix u nestajanju 3 tjedna prije poroda…tak možeš čekat do pitaj Boga kad…
Al je nestal u 3 dana kolko sam tu🤣🤣,došča sam s gigantom od 32mm 😂😂,a i nebudu me dugo držali ovak,ak nebu niš samo od sebe ići ću na inducirani (kroz dan,dva vjerojatno)
Sunce dobrodošla!!🤗
I Cokica isto tak 😁
Confused, znaci i ti ces uskoro… stvarno bude zanimljivo sad 😁😁
Ena, izdrzi jos to malo… barem bu uskoro gotovo! Imate klimatizirane sobe?
Joj nemamo😅,umiremo od vrućine,užas,kemijamo s kolegama gore dole,otvaramo prozore,vrata…
S roletama 😂😂(neznam di je moj mob našel kolege 😂😂😂😂)
Sortiraj odgovore
Najstariji