Daj nam ga zakelji da vidimo, misa maloga 😍... Odma bu mi lakse lezat 😅
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
kakav divan porod Proud!! I bas mi je drago da je došla ekipa potpuno drukčija od one jučer.
Proud - prekrasna prica, iskreno se nadam da ce i meni ovaj drugi porod biti brz, znam bezbolan ne bude 😂 Nekako me malo manje panika sad kad sam citala o tvom drugom porodu. 😁 Sad se samo mazite i uzivajte i da se sto prije oporavis 😘
Ne bi stavljala na forum sliku, rado posaljem na mail ako netko zeli. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zenske ja sam sad vjezbala u dvoristu...ako se to nakon tolko mirovanja moze nazvat vjezbanje ...malo cucnjeve izvodila izdrzaj u cucnju i takoo..na kraju sam uzela kantu vode i zaljevala povrce,letila po stepenicama ali moj Noic se neda 😂😂😂
O Ena misa mu, bas te zezaju, mogla si vec 5 puta rodit.
Evo dok sam jos sama, ajde da vam napisem svoju pricu. Dakle sinoc me ispizdile te neke bezvezne kontrakcije, prije spavanja sam muzu rekla ako se nista ne promjeni tokom noci, ujutro nek me ostavi u Petrovoj ja cu rec da me nest tiska i bok!
On nek si ode do posla popit kavu, a ja ga zovem ak me zadrze. Odnosno ja sam odlucila da cu danas roditi. Ostavio on mene oko 7, kraljica popila kavu prek puta bolnice, doruckovala i oko pola 8 usetala u radjaonu sa satro trudovima.
Doktorica me pogledala, veli 6cm, nema smisla da vas saljem kuci. Ajmo klizma pa cemo vidjet.
Primila klizmu, nesto malo me kao steze, al sve to pljuga. U 9 me stavili u boks i spojili ctg, on jedva da ista ocita. Tu stupa na scenu mladi ali jaaaqko strucan doktor Juras. Probije vodenjak, veli da bi mi dao drip i epiduralnu, jer ovo nisu trudovi ni blizu za rodit. Pustili mi drip, prvi pravi trud imam oko 10, odmah mi dolazi anesteziologica i pusta dozu epiduralne. Epiduralna ovaj puta djeluje dosta dobro, ne skroz, ali djeluje. Kad je primila doktor mi pojaca drip. Al odradio je to fakat svjetski, znaci da osjetis a ne umires. Odradili jedno probno tiskanje kad sam se skroz otvorila. Vrlo brzo nrizdrziv pritisak na guzu, zovemo babicu. Ona vice imamo porod! Ja u soku!
4 truda i moj mis je bio vani! Sama sam ga istisnula, bez naskakivanja na trbuh i iceg takvog. Babica me masirala cijelo vrijeme, nisam rezana, malko sam pukla samo iznutra. Malac se rodio u 11.49, imao ke pupcanu omotanu oko vrata, ali je odmab zapalakao i nakon pol minute poprimio lijepu rozu zdravu boju. Bas se vidi da se dijete nije patilo.
Eto to vam je to, prolazno vrijeme sat i 50 minuta 😂
Ajmeee....predivno!! Čestitam ti od 💗 i brz oporavak 😘😘
💕💕💜💜👶😍
Zenske ja sam sad vjezbala u dvoristu…ako se to nakon tolko mirovanja moze nazvat vjezbanje …malo cucnjeve izvodila izdrzaj u cucnju i takoo..na kraju sam uzela kantu vode i zaljevala povrce,letila po stepenicama ali moj Noic se neda 😂😂😂
ahahauahahahahahah joj draga oprosti al zamisljam te i umirem,ali neka treba ga malo potaknuti...nemoj govoriti da se neda sve ti se to okrene za tren 😙😙 sad jos iskoristi muza i sve si napravila 😁😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Zenske ja sam sad vjezbala u dvoristu…ako se to nakon tolko mirovanja moze nazvat vjezbanje …malo cucnjeve izvodila izdrzaj u cucnju i takoo..na kraju sam uzela kantu vode i zaljevala povrce,letila po stepenicama ali moj Noic se neda 😂😂😂
ahahauahahahahahah joj draga oprosti al zamisljam te i umirem,ali neka treba ga malo potaknuti…nemoj govoriti da se neda sve ti se to okrene za tren 😙😙 sad jos iskoristi muza i sve si napravila 😁😁
Hahahahah pa i ja sam se smijala dok sam to izvodila jebote vec me sad bedra bole 🤔 sad kad me uhvate trudovi necu moc ni noge dic na one drske 😂😂😂
Mladamamica a kam se tebi žuri? Imaš još 3 tjedna polako 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
ahahauahahahahahah joj draga oprosti al zamisljam te i umirem,ali neka treba ga malo potaknuti…nemoj govoriti da se neda sve ti se to okrene za tren 😙😙 sad jos iskoristi muza i sve si napravila 😁😁
Hahahahah pa i ja sam se smijala dok sam to izvodila jebote vec me sad bedra bole 🤔 sad kad me uhvate trudovi necu moc ni noge dic na one drske 😂😂😂
Kraljica 😂😂😂😂😂
Ma ti reci da imas trudove cak iako nemas 😂😂😂😂
Vidis da radi 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji