Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    04. Lipanj 2018. 15:35

Sunce,dobrodošla i čestitke na curici .
    Ena,kolko si otvorena?Rekla si samo da cervixa više i nema...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    04. Lipanj 2018. 15:42

Evo me s pregleda.Prst otvorena,cerviks skroz omeksan,posteljica zrela skroz,plodne vode malo,ali dovoljno,cura se spustila skroz,kad krene moralo bi ic ekspresno.Sad samo se nadat da ce sta prije 🙏

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nivami
    04. Lipanj 2018. 15:42

Sunce25 dobrodošla, super izgledas 😍
    Pharmamama super za nalaz
    Franovamamita i kod tebe se lagano nesto pokrece, Al neka bebe jos u stomaku, i moj drugi porod je bio brz i svakome bi da bude takav, nadam se da ce i treci sad bit kao prva dva

franovamamita
    04. Lipanj 2018. 15:43

yvone pa meni se ni prvi nije do krajs spustio pa su mi skakali na stomak na porodu toga se plasim...a nalaz nije los,moja dr kaze njena procjena cca 2tjedna jos...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ami25

Proud čestitke i ovdje!!! 😘😘😘 
    Marija, Nivami mi budemo onda odbrojavale zajedno 😂😂😂
    Sunce dobrodošla!!🤗

💙Bartol💙

WinniethePooh

Aleksu želim dobrodošlicu i sretan rođendan, a mami i obitelji čestitam.  💕❤
    Drago mi je da je sve dobro prošlo i svima želim takav porod. ❤❤ 

nivami

Confused

Evo me s pregleda.Prst otvorena,cerviks skroz omeksan,posteljica zrela skroz,plodne vode malo,ali dovoljno,cura se spustila skroz,kad krene moralo bi ic ekspresno.Sad samo se nadat da ce sta prije 🙏

Odlicno
    Neka bude kako zeli sta prije i sta brze 😊

04. Lipanj 2018. 15:46

Sunce dobrodošla 😁
    Confused znači i tebe čekamo onda svaki čas 😁
    Ena, Mihael je jako tvrdoglav 😂
    Oprostite ako sam koga zaboravila, krepana sam, sad sam legla, otišli majstori za centralno, sutra nastavak

pharmamma
    04. Lipanj 2018. 15:58

Sunce dobrodošla 😊😊
    Confused znaci i ti u finishu 😁😁🤞
    A i franova bi nam mogla ubrzo 😊😉
    Puc puc puc ko kokice ćemo sve redom 😂😂😂

Pahuljica
    04. Lipanj 2018. 15:58

Proud cestitam od srca na dolasku male velike srecice, odradila si lavovski posao i sad odmaraj i uzivaj😊🤗

💙 A.L.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.