Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    04. Lipanj 2018. 15:26
    Evo i nas :)
    Evo i nas :)

21.08.💞🎀

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 15:29

Franova i ja muslim da se spuste kasnije kod drugorotki. Dobar je to nalaz, još ak je i dokica zadovoljna.
    Pharma zaboravih jeiii za streptokok neka beštije nema.
    Confused javi se nakon pregleda.
    Sunce 25 dobrodošla.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 15:30

ivymicek

Mia789

ivymicek

franovamamita

popila kavu i zgaravica ubiiii 😤
    hvala curke 😙😙
    6×mama drago mi je da je miseku bolje,ljubi ga 😙
    ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
    buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
    mladamamica kako si ti danas nemas bolove?

Jes jes nutella djetu 😂😂😂. Žlica i nutella 😂.
    Mia super za pregled, mislim CTG budu sljedeći put gledali ako se prije ne porodiš 😂.
    Confused kad si ti na redu?

Proudy, cestitke i ovdje❤
    Ivy, jesi na proslim porodima na sv.duhu uzimala epiduralnu? Jel im moras odmah reci da zelis ili ti sami ponude?

Ja sam na prvom porodu čim sam došla tražila epiduralnu (od straha 😂). Kada sam došla u rađaonu opet sam je tražila i naravno vrlo brzo dobila (to je bilo prije 5.5 godina). Moraš imati nalaz krvi ne stariji od mjesec dana da bi je mogla dobiti odmah.
    Na drugom porodu sam stigla prekasno za epiduralnu. Ali moje iskustvo govori da se dobije bez problema. Niš ti oni sami ne nude ali zato budi jasna i glasna kada dodes 😊.
    Ajmr Proud jesam ja tebi rekla da je drugi porod zakon!!! I ja sam nakon svog drugog rekla da bih mogla ovako 100 puta..
    Neka si ti to odradila vrhunski i jedva čekam da nam se javiš kada se odmoriš.

Jao super, vec se vidim na vratima kako vicem, epiduralnaaaa😂😂
    Pa ti i ja smo jako blizu po terminu, mozda se i sretnemo s bebicama❤

04. Lipanj 2018. 15:33

Ena draga,  oprosti danas nisam u toku,  u kojoj si ti fazi?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    04. Lipanj 2018. 15:35

Sunce,dobrodošla i čestitke na curici .
    Ena,kolko si otvorena?Rekla si samo da cervixa više i nema...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    04. Lipanj 2018. 15:42

Evo me s pregleda.Prst otvorena,cerviks skroz omeksan,posteljica zrela skroz,plodne vode malo,ali dovoljno,cura se spustila skroz,kad krene moralo bi ic ekspresno.Sad samo se nadat da ce sta prije 🙏

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nivami
    04. Lipanj 2018. 15:42

Sunce25 dobrodošla, super izgledas 😍
    Pharmamama super za nalaz
    Franovamamita i kod tebe se lagano nesto pokrece, Al neka bebe jos u stomaku, i moj drugi porod je bio brz i svakome bi da bude takav, nadam se da ce i treci sad bit kao prva dva

franovamamita
    04. Lipanj 2018. 15:43

yvone pa meni se ni prvi nije do krajs spustio pa su mi skakali na stomak na porodu toga se plasim...a nalaz nije los,moja dr kaze njena procjena cca 2tjedna jos...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ami25

Proud čestitke i ovdje!!! 😘😘😘 
    Marija, Nivami mi budemo onda odbrojavale zajedno 😂😂😂
    Sunce dobrodošla!!🤗

💙Bartol💙

WinniethePooh

Aleksu želim dobrodošlicu i sretan rođendan, a mami i obitelji čestitam.  💕❤
    Drago mi je da je sve dobro prošlo i svima želim takav porod. ❤❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI