Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    04. Lipanj 2018. 15:11

ja evo upravo dosla doma,uzela mi bris...beba je jos jako visoko glavicom a ja sam prst vec otvorena...eto ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Sunce25
    04. Lipanj 2018. 15:14

Drage cure , čitam vas i svaki dan pratim od samog početka otvaranja ove teme na forumu. Sad sam konačno odlučila da se i ja javim :) evo ovo je moja prva trudnoća , imam 25 godina , 30+2 smo :) dolazi djevojčica 🎀 i termin je 11.8. Čestitke Proudy na Alexu i nadam se da će uskoro i druge bebice krenuti da razvesele svoje mamice a da će porodi biti sto bezbolniji :) veselim se druziti sa vama 💜

21.08.💞🎀

Yvone
    04. Lipanj 2018. 15:17

Franova ajd i tebi ce lako ici otvaranje. Bas sam čitala negdje da se navodno kod drugorotki i daljnjih trudnoca beba krene kasnije spuštati ?!? Neznam koliko je to pouzdano. 

Yvone
    04. Lipanj 2018. 15:19

Sunce25 dobrodošla 

04. Lipanj 2018. 15:22

Marija ljepi Buško😘😘😍😍,Franovamamita ti nebuš imala problema s otvaranjem ko ja😀,još niš neznam, dosadno je tu jbt,nikad nisam bila u bolnici,ovo mi je 😓...i to isčekivanju...sretno svima s pregledima i nalazima briseve,Mr.cerviksa i ostalog . Mladamamica kad Noah i ti nastupate?

04. Lipanj 2018. 15:23

Sunce25

Drage cure , čitam vas i svaki dan pratim od samog početka otvaranja ove teme na forumu. Sad sam konačno odlučila da se i ja javim :) evo ovo je moja prva trudnoća , imam 25 godina , 30+2 smo :) dolazi djevojčica 🎀 i termin je 11.8. Čestitke Proudy na Alexu i nadam se da će uskoro i druge bebice krenuti da razvesele svoje mamice a da će porodi biti sto bezbolniji :) veselim se druziti sa vama 💜

Dobrodošla 😀🤗😘

Sunce25
    04. Lipanj 2018. 15:26
    Evo i nas :)
    Evo i nas :)

21.08.💞🎀

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 15:29

Franova i ja muslim da se spuste kasnije kod drugorotki. Dobar je to nalaz, još ak je i dokica zadovoljna.
    Pharma zaboravih jeiii za streptokok neka beštije nema.
    Confused javi se nakon pregleda.
    Sunce 25 dobrodošla.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 15:30

ivymicek

Mia789

ivymicek

franovamamita

popila kavu i zgaravica ubiiii 😤
    hvala curke 😙😙
    6×mama drago mi je da je miseku bolje,ljubi ga 😙
    ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
    buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
    mladamamica kako si ti danas nemas bolove?

Jes jes nutella djetu 😂😂😂. Žlica i nutella 😂.
    Mia super za pregled, mislim CTG budu sljedeći put gledali ako se prije ne porodiš 😂.
    Confused kad si ti na redu?

Proudy, cestitke i ovdje❤
    Ivy, jesi na proslim porodima na sv.duhu uzimala epiduralnu? Jel im moras odmah reci da zelis ili ti sami ponude?

Ja sam na prvom porodu čim sam došla tražila epiduralnu (od straha 😂). Kada sam došla u rađaonu opet sam je tražila i naravno vrlo brzo dobila (to je bilo prije 5.5 godina). Moraš imati nalaz krvi ne stariji od mjesec dana da bi je mogla dobiti odmah.
    Na drugom porodu sam stigla prekasno za epiduralnu. Ali moje iskustvo govori da se dobije bez problema. Niš ti oni sami ne nude ali zato budi jasna i glasna kada dodes 😊.
    Ajmr Proud jesam ja tebi rekla da je drugi porod zakon!!! I ja sam nakon svog drugog rekla da bih mogla ovako 100 puta..
    Neka si ti to odradila vrhunski i jedva čekam da nam se javiš kada se odmoriš.

Jao super, vec se vidim na vratima kako vicem, epiduralnaaaa😂😂
    Pa ti i ja smo jako blizu po terminu, mozda se i sretnemo s bebicama❤

04. Lipanj 2018. 15:33

Ena draga,  oprosti danas nisam u toku,  u kojoj si ti fazi?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.