Proud, cestitam od srca! Tebi zelim brz oporavak, a malom Aleksu sretno, zdravo i bezbrizno djetinjstvo 😍😍😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Ami, je isti nam je termin, al sam si tak uzela ponedjeljak za slikanje 😁😁 makar po zadnjem uzv ispada 4 dana prije, al ko ce ga znati 😁😁😅
Mislim da je i Nivami kao i mi 😁
26.8. Ivan 💙💙
Drage moje cure, evo ja sam napokon u sobi.
Dok se saberem malo pisem detalje, a sada se samo zelim svima zahvaliti na cestitkama i pozitivnim vibricama. Od prvog pravog truda do rodjenja moje mrvice, proslo je nepunih 2 sata. Vrlo brz i lagan porod i ovako bi ih rodila jos 10. Svima vam zelim barem takav porod, ako ne i laksi.
Ljubim vas puno 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aaajoj Proudy draga cestitam od srca, zelim ti brzi oporavak. Jedva cekam da nam se javis s detaljima 🤗 joj glupi hormoni samo placem od srece 😅 kako ce tek biti kad ja rodim 😆
Ena nadam se da nam se i ti uskoro javljas s Mihaelom u rukama, sretno draga 😘
Sretno ko ide na pregled jos, a one koje su bile super za samo dobre vijesti.
Franova nadam se da ce bol proci..6×mama drzim fige da sutra sve ili je otislo na bolje ili bar nepromjenjeno stanje.
Marija busica 😍
A vi koje stavljate slike mora 😭😭😭 ja se mogu zasad samo zadovoljit hladnom vodom u lavoru 😂
Isla sam odnesti doznake na hzzo, dosla sam doma sva mokra, uzas. Sad pod klimu i nikud. Svratila sam u dm po neke stvari i dobila sam paket za trudnicu 😊
Ak sam sta zaboravila, ne zamjerite ubilo me sunce. Htjela sam vas pitati, jel normalno da se sise "ispusu" do neki dan su mi bile ogromne i tvrde, sad su se ispuhale.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Drage moje cure, evo ja sam napokon u sobi.
Dok se saberem malo pisem detalje, a sada se samo zelim svima zahvaliti na cestitkama i pozitivnim vibricama. Od prvog pravog truda do rodjenja moje mrvice, proslo je nepunih 2 sata. Vrlo brz i lagan porod i ovako bi ih rodila jos 10. Svima vam zelim barem takav porod, ako ne i laksi.
Ljubim vas puno 😘😘😘😘😘
Bravo,super,baš mi je drago da te nije izmučio😘😘🤗🤗😍😍,uživaj sad u malenom zlatu 💙💙
Ami, je isti nam je termin, al sam si tak uzela ponedjeljak za slikanje 😁😁 makar po zadnjem uzv ispada 4 dana prije, al ko ce ga znati 😁😁😅
Mislim da je i Nivami kao i mi 😁
Je je ja sam 17.8
popila kavu i zgaravica ubiiii 😤
hvala curke 😙😙
6×mama drago mi je da je miseku bolje,ljubi ga 😙
ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
mladamamica kako si ti danas nemas bolove?
Jes jes nutella djetu 😂😂😂. Žlica i nutella 😂.
Mia super za pregled, mislim CTG budu sljedeći put gledali ako se prije ne porodiš 😂.
Confused kad si ti na redu?
Proudy, cestitke i ovdje❤
Ivy, jesi na proslim porodima na sv.duhu uzimala epiduralnu? Jel im moras odmah reci da zelis ili ti sami ponude?
Ja sam na prvom porodu čim sam došla tražila epiduralnu (od straha 😂). Kada sam došla u rađaonu opet sam je tražila i naravno vrlo brzo dobila (to je bilo prije 5.5 godina). Moraš imati nalaz krvi ne stariji od mjesec dana da bi je mogla dobiti odmah.
Na drugom porodu sam stigla prekasno za epiduralnu. Ali moje iskustvo govori da se dobije bez problema. Niš ti oni sami ne nude ali zato budi jasna i glasna kada dodes 😊.
Ajmr Proud jesam ja tebi rekla da je drugi porod zakon!!! I ja sam nakon svog drugog rekla da bih mogla ovako 100 puta..
Neka si ti to odradila vrhunski i jedva čekam da nam se javiš kada se odmoriš.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej cure moje.. dugo se nisam javila ali vas redovito čitam.. Zadnjih par tjedana samo frka i strka al se sad sve vraća u normalu..
Samo sam htjela čestitati našoj dragoj Proudy, želimo ti brzi oporavak i poželjeti dobrodošlicu našem Alexu ❤
Ostalim curama šaljem poljupce 😘😘
draga proud cestitam od srca i drago mi je da je sve proslo brzo i lagano,Aleks dobro nam dosao ❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji