ProudMomy čestitam , drago mi je da je sve tako dobro prošlo i želim ti brz oporavak , a bebi Alexu dobrodošlicu.
Proud, ovo je divota za citati, porod za pozeljeti😍 fino odspavala noc, dosla ujutro, bez prevelikih bolova i bebica vani❤
Evo vjeruj mi, da znam da ce upola biti ovako bi potpisala odmah💪🏻
Confused, epiduralnu sam uzela prvi put, planirala sam ju i ovaj put i da radjam jos milijun puta opet bih ju uzela.
Ja si olaksam ako mogu, simple as that 😉
Sve smo razlicite 😁 Ja je ne bi nikad uzela.
Ali super kad si je dobila oba puta,ovdje kod nas zene traze pa im ne daju.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
ma kila lubenice 10 kn ali hajde trudnicka zelja 😂😂😂
proud porod za pozeljeti,nekako me ohrabruju takve price bravo bravo odmarajte sad i mszite se..😙kad maks dolazi vidjeti brata?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Naježila sam se dok sam čitala, a pola ni ne razumijem i ne znam što me čeka 😂😂 iako prolazno vrijeme mi zvuči oooooodlično. I ova kava ujutro 😁😂
Ajme Proud odličan porod. Ne možeš biti sretnija nego kada bebu sama istisneš bez ikakvih intervencija. I ja sam za epi, zašto da me boli ako ne mora. Divan mali dječarac aman taman i težak i velik.
Još jednom svaka čast, vrhunski odrađeno!!! Ali kraljica si ja odlučila doć rodit 👑.
Confused ti i ja skoro isti nalaz 😊... Baš me zanima koja bu prije i meni je rekla da mam krenem ako krene jer je sve full mekano 😂.
Mia da fakat smo blizu s terminom možda se sretnemo i u rađaoni 😊... Ako ništa posjetimo se u sobama 😊.
Ena spominje kolege pa si mislim majke ti di se kombinirate s kolegama reko kud idete 😂😂😂 ali da rolete imaju smisla.
Franova ta tvoja lubenica super zvući.. i ja bih sada jednu jako jako jako hladnu 😂.
Ostalo sam pozabila.. znam samo da se barbari ne skače po lopti i da držimo fige 6xmami za cerviks.
Ja na kauču ležim i dišem na škrge...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ma kila lubenice 10 kn ali hajde trudnicka zelja 😂😂😂
proud porod za pozeljeti,nekako me ohrabruju takve price bravo bravo odmarajte sad i mszite se..😙kad maks dolazi vidjeti brata?
Znam draga, znam da se bojis skoro koliko sam se i ja bojala. I meni se pokazalo istinitim ono kako zracis to privlacis. Ekipa mi je bila mrak, i oni kazu da sqm ja njima bila super, smirena slusala sve, sve sto se dalo okrenuli na zajebanciju. Ja ti zelim bar ovako, ako ne jos lakse i jos krace!
Maks je danas moram odmah doci za Zagreb, ai sutra ce mi doc u posjetu, rekla sam im jos danas da ne dolaze jer mi se malo vrti, sutra cu bit stabilnija na nogama.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme Proud, porod za pozeljeti!! 😃😃 Uzivaj sada sa svojom srecicom 😍😍
Curke, pogotovo one u finisu, svima vam zelim zelim ovakav porod 😊😊😊
Koja euforija, tko ce vas jos sve ispratiti.. Sad i ja zelim da vrijeme sto prije prodje do susreta s bebicama
Ja se još iščuđavam kak si ti Proud odlučila da buš danas rodila i ušla u rađaonu sa fejk trudovima 😂😂😂 ajd nek ke svakoj tako lak i brz porod ko tvoj!
Sunce dobrodošla! Ja sam ti prošli tjedan u 35. tjednu išla na put od zagreba do splita i natrag. Sve prošlo ok. Samo stanite svako malo i hodaj što više. Mi stali par puta al mi noge svejedno otekle. Bude lakše kad ih ohladiš u moru 😁
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Proud, super porod a kolko si bila u strahu 😂. Kolko je malac tezak?
3120g i 49cm
Sunce malo, moj je zadnji bio 3100 i 50 💖
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji