Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mandarina
    04. Lipanj 2018. 17:26

ProudMomy čestitam , drago mi je da je sve tako dobro prošlo i želim ti brz oporavak , a bebi Alexu dobrodošlicu. 

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 17:26

Proud, ovo je divota za citati, porod za pozeljeti😍 fino odspavala noc, dosla ujutro, bez prevelikih bolova i bebica vani❤
    Evo vjeruj mi, da znam da ce upola biti ovako bi potpisala odmah💪🏻

Confused
    04. Lipanj 2018. 17:28

ProudMomy

Confused, epiduralnu sam uzela prvi put, planirala sam ju i ovaj put i da radjam jos milijun puta opet bih ju uzela.
    Ja si olaksam ako mogu, simple as that 😉

Sve smo razlicite 😁 Ja je ne bi nikad uzela.
    Ali super kad si je dobila oba puta,ovdje kod nas zene traze pa im ne daju.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    04. Lipanj 2018. 17:33

ma kila lubenice 10 kn ali hajde trudnicka zelja 😂😂😂
    proud porod za pozeljeti,nekako me ohrabruju takve price bravo bravo odmarajte sad i mszite se..😙kad maks dolazi vidjeti brata?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Lipanj 2018. 17:42

Naježila sam se dok sam čitala, a pola ni ne razumijem i ne znam što me čeka 😂😂 iako prolazno vrijeme mi zvuči oooooodlično. I ova kava ujutro 😁😂

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 17:43

Ajme Proud odličan porod. Ne možeš biti sretnija nego kada bebu sama istisneš bez ikakvih intervencija. I ja sam za epi, zašto da me boli ako ne mora. Divan mali dječarac aman taman i težak i velik.
    Još jednom svaka čast, vrhunski odrađeno!!! Ali kraljica si ja odlučila doć rodit 👑.
    Confused ti i ja skoro isti nalaz 😊... Baš me zanima koja bu prije i meni je rekla da mam krenem ako krene jer je sve full mekano 😂.
    Mia da fakat smo blizu s terminom možda se sretnemo i u rađaoni 😊... Ako ništa posjetimo se u sobama 😊.
    Ena spominje kolege pa si mislim majke ti di se kombinirate s kolegama reko kud idete 😂😂😂 ali da rolete imaju smisla. 
    Franova ta tvoja lubenica super zvući.. i ja bih sada jednu jako jako jako hladnu 😂.
    Ostalo sam pozabila.. znam samo da se barbari ne skače po lopti i da držimo fige 6xmami za cerviks.
    Ja na kauču ležim i dišem na škrge...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Lipanj 2018. 17:45

franovamamita

ma kila lubenice 10 kn ali hajde trudnicka zelja 😂😂😂
    proud porod za pozeljeti,nekako me ohrabruju takve price bravo bravo odmarajte sad i mszite se..😙kad maks dolazi vidjeti brata?

Znam draga,  znam da se bojis skoro koliko sam se i ja bojala. I meni se pokazalo istinitim ono kako zracis to privlacis. Ekipa mi je bila mrak,  i oni kazu da sqm ja njima bila super,  smirena slusala sve,  sve sto se dalo okrenuli na zajebanciju. Ja ti zelim bar ovako,  ako ne jos lakse i jos krace! 
    Maks je danas moram odmah doci za Zagreb,  ai sutra ce mi doc u posjetu,  rekla sam im jos danas da ne dolaze jer mi se malo vrti,  sutra cu bit stabilnija na nogama.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

natar
    04. Lipanj 2018. 17:58

Ajme Proud, porod za pozeljeti!! 😃😃 Uzivaj sada sa svojom srecicom 😍😍
    Curke, pogotovo one u finisu, svima vam zelim zelim ovakav porod 😊😊😊
    Koja euforija, tko ce vas jos sve ispratiti.. Sad i ja zelim da vrijeme sto prije prodje do susreta s bebicama 

Tinchyca
    04. Lipanj 2018. 18:08

Ja se još iščuđavam kak si ti Proud odlučila da buš danas rodila i ušla u rađaonu sa fejk trudovima 😂😂😂 ajd nek ke svakoj tako lak i brz porod ko tvoj!

Sunce dobrodošla! Ja sam ti prošli tjedan u 35. tjednu išla na put od zagreba do splita i natrag. Sve prošlo ok. Samo stanite svako malo i hodaj što više. Mi stali par puta al mi noge svejedno otekle. Bude lakše kad ih ohladiš u moru 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

6xmama
    04. Lipanj 2018. 18:19

ProudMomy

6xmama

Proud, super porod a kolko si bila u strahu 😂. Kolko je malac tezak?

3120g i 49cm

Sunce malo, moj je zadnji bio 3100 i 50 💖

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.