Zenske ja sam sad vjezbala u dvoristu…ako se to nakon tolko mirovanja moze nazvat vjezbanje …malo cucnjeve izvodila izdrzaj u cucnju i takoo..na kraju sam uzela kantu vode i zaljevala povrce,letila po stepenicama ali moj Noic se neda 😂😂😂
Polako polako nebu to odmah. Prvo se moraš smiriti, onda leć i onda kad Noa skuži da si ga terala mam bu krenul prema izlazu, nema sumnje 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mladamamica a kam se tebi žuri? Imaš još 3 tjedna polako 😊
Zuri mi se jer je mali prije 37og tjedna imao 3550gr i ak se do srijede ne pokrene sam idem na carski 😁
Kolko sve to lijepo zvucalo ahahah mene je i dalje uzasno strah prirodnog i zbilja se nadam da cu z srijedu cut da sam zatvorena i dalje 😂😂😂😃
Mladamamica a kam se tebi žuri? Imaš još 3 tjedna polako 😊
Zuri mi se jer je mali prije 37og tjedna imao 3550gr i ak se do srijede ne pokrene sam idem na carski 😁
Znaci nista od induciranog?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Kolko sve to lijepo zvucalo ahahah mene je i dalje uzasno strah prirodnog i zbilja se nadam da cu z srijedu cut da sam zatvorena i dalje 😂😂😂😃
Jao a mene strah tog carskog i da te razrežu i onda ti to spoje.. imam osječaj da to boli ko sam vrag... Ja nikad nisam bila na operaciji i uopće nemam doživljaj kako boli rez... Heh kak smo različiti 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni osobno nije bitno kako,na koji nacin cu,kad,samo da bude u tom trenutku najbolje za nju,nas obje,a beba ziva i zdrava.izdržati cemo sve,jake smo vise nego sta mislimo☺💪👍
Proudy čestitam ti i ovdje.. ovo si stvarno vrhunski odradila zeno. . bas kako si i htjela 😘 💙
mladamamica jesu to doktori sami odredili carski? ja sam s prvim isla prirodno i to uz drip kao da ubrza al bez epiduralne...
u 38 tjednu je mjeren na 3900...niko se nije zapitao mogu li ja to 🙄🤬
Slazem se J@m@, kako god na kraju krenulo i zavrsilo, najvaznije da su mama i beba dobro, sve ostalo se nekako pregrmi!
Meni ekipa iz firme poslala brzojav, govorim bas Mladojmamici kako nisam pojma imala da to jos itko salje. Bas su me razveselili!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy čestitam ti i ovdje.. ovo si stvarno vrhunski odradila zeno. . bas kako si i htjela 😘 💙
mladamamica jesu to doktori sami odredili carski? ja sam s prvim isla prirodno i to uz drip kao da ubrza al bez epiduralne…
u 38 tjednu je mjeren na 3900…niko se nije zapitao mogu li ja to 🙄🤬
Blink Blink,nešto mi Blica😂,ni mene ne pitaju dal' ću moći a s 38t procjena na prek 3800😏,i dalje nisu ni radili uzv😯
Cuvita da zato jer nesmijem na indukciju radi astme ljekovi za indukciju izazivaju napade ...😭
Kako je onda na kraju prošlo sa 3900 i drip i bez epi ? 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji