Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    03. Lipanj 2018. 07:32

Kod mene još ništa. Nakon keksića nekakve kontrakcije ali to je to.
    Ena nemoj biti ljuta.. možda su se nadali da će samo krenuti... Ali eto nije... Kaf dode vizita slobodno ih pitaj.. ali ja vjerujem da će danas nešto i poduzeti. Držim fige... I još malo nemate tjedne nego još koji dan... A i mužić možda donese slatkač u posjetu 😘😘😘
    Uživajte u danu... 
    U

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    03. Lipanj 2018. 08:17

Pahuljice i Franova - saljem zagrljaj 😘
    Ena - zao mi je kaj se nikaj nije pokrenulo, nadam se da ce danas do kraja dana biti malac rodjen 😘
    Ostale mamasite, uzivajte u nedjelji i javite ako se kaj pokrene. 😉

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 09:05

jutro 
    hedva gledam al morala sam doci cirnuti jel se pokrenulo ista...ena nemoj se sekirati i bolje da si sad pod nadzorom nego doma...pustili su te malo da vide koliko ce se pokrenuti bez da poguraju...ti bila vizita jutros?
    ivanolora stvrdne mi se jako cijeli stomak boli i ostanem bez zraka e tako moje komtrakcije izgledaju...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    03. Lipanj 2018. 09:15

Izgleda da mi je krenuo sluzni cep...jedino me buni svjetlozelenkasta boja,jel to ok?U prvoj trudnoci kad je ispao bio je proziran,prosaran krvnim zilicama...
    I evo na moru smo,ali kako sam to primjetila strah me sad jesam se pocela otvarat i koliko mi je pametno kupat se...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    03. Lipanj 2018. 09:17

Jutro zenske :) ajde bebice krenite slusat mame ❤️❤️❤️❤️
    Mene je moja jucer posteno nasekirala , al evo je rasteze se po trbuhu kao velika 😁😁 mama za dorucak pojela pola dinje 🤣 ugodan dan vam zelim danas,ja stedim danas nogu i sve kak sam pala jucer a muzic ode balirat 😬 , bazen napunjen pa kad se voda zagrije curka na brckanje 😄😄

03. Lipanj 2018. 09:17

franovamamita

jutro
    hedva gledam al morala sam doci cirnuti jel se pokrenulo ista…ena nemoj se sekirati i bolje da si sad pod nadzorom nego doma…pustili su te malo da vide koliko ce se pokrenuti bez da poguraju…ti bila vizita jutros?
    ivanolora stvrdne mi se jako cijeli stomak boli i ostanem bez zraka e tako moje komtrakcije izgledaju…

Je,ići ću na ctg i pregled da vide di je bebica,i ak bude situacija za porod budu,ak ne budemo čekali.

bojana27
    03. Lipanj 2018. 09:18

Confused neka me netko ispravi ali mislim da u moru malo mozes , drugo je bazen i to ..al mozda ima tko sa tocnim info

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 09:21

Jutro klokanice 😘😘
    Ena držim fige da ipak krene samo,mislim da bi ti to bilo puno lakše i manje bolno 😘 znam da si nestrpljiva,ali sad su već samo sati u pitanju dok ćeš držati svog Mihaela u rukama 
    Confused zavidim ti na ovim morskim slikama 😍😍😍 uživajte i danas 😊
    Pahuljica ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško sad,ali prebrodit ćete vi to..a mi smo uvijek tu da se možeš izjadati ❤️
    Idem sad popapati nešto pa se vratiti u krevet...pred jutro me uhvatio toliko jaki grč u listu da me još uvijek boli 😞

03. Lipanj 2018. 09:25

Confused

Izgleda da mi je krenuo sluzni cep…jedino me buni svjetlozelenkasta boja,jel to ok?U prvoj trudnoci kad je ispao bio je proziran,prosaran krvnim zilicama…
    I evo na moru smo,ali kako sam to primjetila strah me sad jesam se pocela otvarat i koliko mi je pametno kupat se…

Moj je bio svakakav,od smeđeg do zelenkastih,mislim da je to ok..

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 09:39

ena eto super budj sretna da te sto duze ne diraju ☺
    confused ja mislim ak si otvorena onda nigdje se ne trebas kupsti...
    pharma spominjes grceve pa reko da vidim dokle cure pijete magnezij ? ja sam ga izbacila prije par dana...tako mi je dr rekla do 35tt 
    i da pocele mi noge i ruke jaako oticati sinoc noge ko u simpsona izgledale...kakva je situacija kod vas?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.