Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    02. Lipanj 2018. 22:23

Pahuljica

I moj se umirio dosta, stalno se zabrinem jer se trebam prisjetit kad sam ga zadnji put osjetila😓 al dobro danas se jos i dosta meskolji pa sam mirnija
    Bas sam tuzna danas, dragi treba ici sutra radit i nece ga biti jedno 20dana, tako da sve cu to morati odraditi sama i jos necemo imat onaj zajednicki trenutak kad beba dode da prvo vidi nas😭🙁 iskreno mislili smo da ce do sad vec to krenuti kakvo je stanje bilo😕 ne zelim bit tuzna zbog bebe i glupo se osjecam kaj smo uopce htjeli da "pozuri", ali m mi je velika podrska i oboje smo htjeli biti zajedno pri tako velikom dogadanju

draga znam kako ti je moj danas u ponoc putuje za svedsku...i evo vec treci put tako,ode bude tamo mj dans pa tjedan dana kuci...tesko je da 😢ali samo neka bebe budu ok izdrzat cemo i to....eto kad ti je tesko slobodno ki se izjadaj...suosjecam skroz draga ❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    02. Lipanj 2018. 22:24

Cure moje, drzite se 😘

💗Baby E💗

Tinchyca
    02. Lipanj 2018. 22:28

Ena želim ti da porod bude brz i bezbolan i da što prije imaš Mihaela u rukama! 😘😘😘  
    Ja danas opeglala zadnje što sam imala i posložila sve u komode. Ja sam oprala i  složila bodiće od 50-62/68 po hrpicama. Posebno kratki rukavi, posebno dugi, posebno benkice. Pa ću polako kak bude veći prati veće brojeve. Preostaje mi još sljedeći tjedan poveći shopping u dm-u i ulazimo u zadnji mjesec spremni 😋
    Confused lijepi ste i tako treba uživati predkraj 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    02. Lipanj 2018. 22:36

Pahuljica

Ena javljaj stanje 😊 drzim fige da se prirodno pokrene, da ti bude sto lakse i da uskoro drzis Mihaela u rukama😍
    Ostale curke kakvo je stanje? Proud, Ivy, Confused, Mladamamica,Mia ? Kaj se jos uvijek neda bebicama van?

Kod nas još ništa. Danas smo se i keksnuli ali osim BH kontrakcija nema ništa drugo, a i muž kaže da mu se danas ne ide na sv. Duh 😂. Ja se osjećam kao ogromni balon koji se jedva sagne. Čistila sam i kupaonu i ribala pločice... Ne mogu se namjestiti jer ako bebi nw paše odmah se stvrdne trbuh i moram mijenjati položaj.
    Imam iracionalan strah od pucanja vodenjaka jer sam si zabrijala da će me tako porod više boliti.. i onda skužim da cendram bez veze jer vidim da je i vama teško i da ste mi žalosne iz pravih razloga. Ja mantram da ipak budu tu kad bebachi odluče doći upoznati mamu i tatu...
    Ena već sve znaš.samo te naglasim da znaš.da sam s tobom u mislima 😘😘😘.
    Confused vidi se da ste uživali i fakat mila ne izgledaš kao da si pred porod 😍😍😍😍, divna!
    Idem spavati jer mi je vruće i jer sam hormonalna i tak 😘😘😘😘
    Ljubim 
    Noćixa

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    02. Lipanj 2018. 22:38

6xmama

Confused, opce ne zgledas ko da si za rodit, mozes ti jos tako…. 😁

Mogu,ali ne bi 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

02. Lipanj 2018. 22:40

Confused WOW!!! 
    Pahuljica i Franovamamita 😘😘😘 držite se

ivymicek
    02. Lipanj 2018. 22:47

Gdje nam je barbara?!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Beyla
    03. Lipanj 2018. 00:11

Woohoo pa tu ima hrpa novosti 
    Želim svima koje su sad prešle ili su u terminu da se sve što prije i bezbolnije završi :) 
    Sve cure koje imaju bilo kakve tegobe ili miruju - vjerujem da mogu reći u ime svih nas (aktivnih i manje aktivnih) da suosjećamo i ako možemo ikako pomoći podrškom - dapače, iskoristite to :) 

Mi smo uspjeli sve srediti i pripremiti za bebicu, sad mogu čilati i čitati i tipkati u miru do termina i veseli me da se mogu više aktivirati :) 

Laku i mirnu noć :* 

• Mia789
    03. Lipanj 2018. 00:31

Pahuljica

Ena javljaj stanje 😊 drzim fige da se prirodno pokrene, da ti bude sto lakse i da uskoro drzis Mihaela u rukama😍
    Ostale curke kakvo je stanje? Proud, Ivy, Confused, Mladamamica,Mia ? Kaj se jos uvijek neda bebicama van?

Nista jos, danas sam se nasetala u nadi da ce se nesto pokrenuti😂 u ponedjeljak je kontrola pa cemo vidjeti, ali za sada niti sluznog cepa, niti kontrakcija, nista!
    Bebice se stvarno ne daju van🙈

Confused
    03. Lipanj 2018. 05:58

Jutro 🙂
    Ima li kandidatkinja za radanje danas 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.