Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    02. Lipanj 2018. 21:38

Sretno Ena 🤗🤗

Confused
    02. Lipanj 2018. 21:46

Pahuljica

Ena javljaj stanje 😊 drzim fige da se prirodno pokrene, da ti bude sto lakse i da uskoro drzis Mihaela u rukama😍
    Ostale curke kakvo je stanje? Proud, Ivy, Confused, Mladamamica,Mia ? Kaj se jos uvijek neda bebicama van?

Mojoj Veroniki se ocito ne da,jos sam se danas nahodala,naplivala,isforsirala do maksimuma,ali nece cura jos vani...Jedino sto se bas dosta umirila,ali to je valjda zato sto joj je tijesno unutra.
    Nadam se da nam stize Mihael veceras ili ujutro pa da svi bebaci krenu za njim 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mamica1985
    02. Lipanj 2018. 21:54

Ena - sretno, da do jutta drzis malca u rukama 😙😙😙

Confused
    02. Lipanj 2018. 21:56

Evo malo morskih danasnjih 🐳🐬

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

6xmama
    02. Lipanj 2018. 21:58

Confused, opce ne zgledas ko da si za rodit, mozes ti jos tako.... 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Pahuljica
    02. Lipanj 2018. 22:02

I moj se umirio dosta, stalno se zabrinem jer se trebam prisjetit kad sam ga zadnji put osjetila😓 al dobro danas se jos i dosta meskolji pa sam mirnija
    Bas sam tuzna danas, dragi treba ici sutra radit i nece ga biti jedno 20dana, tako da sve cu to morati odraditi sama i jos necemo imat onaj zajednicki trenutak kad beba dode da prvo vidi nas😭🙁 iskreno mislili smo da ce do sad vec to krenuti kakvo je stanje bilo😕 ne zelim bit tuzna zbog bebe i glupo se osjecam kaj smo uopce htjeli da "pozuri", ali m mi je velika podrska i oboje smo htjeli biti zajedno pri tako velikom dogadanju

💙 A.L.

Pahuljica
    02. Lipanj 2018. 22:04

Confused

Divna si mamica, vidi se da ste uzivali😊

💙 A.L.

bejb23
    02. Lipanj 2018. 22:11

Confused

Samo cu reci WOW 😍 

💗Baby E💗

franovamamita
    02. Lipanj 2018. 22:20

ena kako si kakvo je stanje? ☺
    confused vidi se da ste gustali neka 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    02. Lipanj 2018. 22:23

Pahuljica

I moj se umirio dosta, stalno se zabrinem jer se trebam prisjetit kad sam ga zadnji put osjetila😓 al dobro danas se jos i dosta meskolji pa sam mirnija
    Bas sam tuzna danas, dragi treba ici sutra radit i nece ga biti jedno 20dana, tako da sve cu to morati odraditi sama i jos necemo imat onaj zajednicki trenutak kad beba dode da prvo vidi nas😭🙁 iskreno mislili smo da ce do sad vec to krenuti kakvo je stanje bilo😕 ne zelim bit tuzna zbog bebe i glupo se osjecam kaj smo uopce htjeli da "pozuri", ali m mi je velika podrska i oboje smo htjeli biti zajedno pri tako velikom dogadanju

Vjerujem da si tuzna i da ti je sad tesko i da bi ti bilo puno lakse kad bi bio u tom trenutku s tobom ali nazalost mora ici raditi. Gledaj na to kao da je to za vase bolje. Mozda ce propustiti taj veliki trenutak kad vase zlato prvi put ugleda ovaj svijet ali vjerujem da ce biti prisutan na drugim vaznim dogadajima. 😊 
    I ne trebas se osjecat glupo jer ste htjeli da pozuri i da oboje budete prisutni. Mozda te iznenadi pa preneses toliko da ga docekas 🤔😉 
    Saljem puuuno pozitivnih vibri da se makar malo oraspolozis. Sretna mama, sretna beba 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.