Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    02. Lipanj 2018. 20:20

Na početku tako i bude, nemaš osjecaj da je to nes obzirom na sve price o trudovima 🤗
    Mislimo na tebe, sigurna sam sve klokanice ljetnice 💙

Romana33
    02. Lipanj 2018. 20:28

Ena31

Romana33

Ena31

Romana33

Ima koja da ce roditi na Bracku?

Eto me tu sam
    Nisam jedina onda.. ja sam zadovoljna s doktoroma i odjelom i sestrama. Vec 5 puta lezala tamo i jos me ceka.. i svi su mi stvarno dobri. Doktorica Malinac me vodi , i super je…

Je,svi su ok..i hrana mi fina i puno je,bar danas za ručak😀

Ja sam srijedu dosla doma od zadnjeg rucka😂. Meni sasvim dovoljno bilo. Bez dodatka iz vana. Tu i tamo kakva vocka. Ali ja sam i voce dobivala zbog trudnickog dijabetesa..

ivymicek
    02. Lipanj 2018. 20:36

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

Mladamamica1911

Ja sam sad 3 sata odspavala ne znam koji mi je bog samo bi drjemala 🙄
    Enakako ide 😊

Prošli večeru,ctg,ima trudove i do 100,ovi se osjetili,al ne opet tolko jako,pita sestra kolki mi je prag boli🤔😂😂,bila vizita,zasad ništa,Reko doktor ako bude promjene nek javim😏

Onda ti nece jos nista davati? Jel osjecas i dalje trudove?

Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće…osjećam al izdrživo..

Krenulo je samo, zato ni ne guraju! Tako je i najbolje!
    Jeeeej Ena sretno i da nocas imas Mihu u rukama. Vidis lijepo sam ga zamolila i krenuo je prema izlazu 😘

Hvala draga,nadam se😀,iako nije meni to za rodit,nemam osjećaj…nadam se da se varam i da bude nešto 😀😍😘🤗

Ma nešto očito je kada su trudovi tu a i oni neće ništa forsirati. Možda te puštaju kao što su pustili i Proud da se to samo razvije. Imaš još 3 dana fore do pune indukcije 😊.
    Ja navijam za ovaj prirodni scenarij jer je to puno puno puno lakše i za tebe i za Mihaela.
    Javi se noćas ukoliko se što pokrene.
    Mislimo i mantramo i šaljemo pozitivne vibrice!!!!
    Naravno mislim da je i Proud pomogla jer je lijepo zamolila 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    02. Lipanj 2018. 20:38

Još sam htkela pitati zna li i vas onak presječ u donjem dijelu trbuha kaomda su vam crijeva puna zraka? Baš me zabolilo još se ovo čudo nije htjelo pomaknuti ali sad smo si ok 😂.
    Farma uživaj sa mužićem, šaljemo 😘😘😘😘.
    Ja idem nešto njupati jer mi je do sada bilo prevruće...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    02. Lipanj 2018. 21:07

Ena, ak ne nocas sutra bu se valjda nekaj pokrenulo, milom i silom 😂. 
    Sve mislimo na tebe i saljemo dobre vibrice ~~~~~🤞🤞🤞
    Da ujutro cim otvorim oko vidim Mihecovu sliku tu 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    02. Lipanj 2018. 21:08

Ena, sretno! Drzim fige da bude sto bezbolnije i da vec ovu noc drzis Mihaela u rukama 😁😍

26.8. Ivan 💙💙

02. Lipanj 2018. 21:08

Ljubim vas sve redom 😘😘🤗🤗😍😍,ljepo spavajte 😘

02. Lipanj 2018. 21:20

Dakle noćas bi nam mogla stići prva ljetna bebica 💙💙 sretno 😘😘😘 
    Mislim da ću ujutro tu otvorit forum dok mi još samo jedno oko bude otvoreno 😂

Pahuljica
    02. Lipanj 2018. 21:30

Ena javljaj stanje 😊 drzim fige da se prirodno pokrene, da ti bude sto lakse i da uskoro drzis Mihaela u rukama😍
    Ostale curke kakvo je stanje? Proud, Ivy, Confused, Mladamamica,Mia ? Kaj se jos uvijek neda bebicama van? 

💙 A.L.

Mladamamica1911
    02. Lipanj 2018. 21:33

Proudy daj i Nou mog zamoli ako moze 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.