Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    02. Lipanj 2018. 15:56

Ena - drzim fige da krene prirodno sto prije.
    Meni je na prvom porodu bio doktor moje godiste (tad znaci je imao 27 godina), s kojim sam cak i nekad izlazila za vrijeme studiranja jer je studirao s mojom najboljom prijateljicom 😂😂😂 slucajno se potrefilo da je u smjeni kad sam ja radjala, nisam ni pojma imala kaj je specijalizirao ni di radi. Ulazi on u boks, ja zinula, rek'o- jel se mi znamo? 😂😂😂 Nadam se da ce mi biti i na ovom porodu, zasio me pic pic 😂😂😂

natar
    02. Lipanj 2018. 15:58

ProudMomy

ivymicek

franovamamita

6xmama

Joj kak volim te mlade zgodne giniće po bolnicama 😂.. Takvi su i u Vinogradskoj… Ono skinem ti se i ak ne treba 🤣🤣🤣

ahhaaahahahaha ludaco jedna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ovo nisam ni pročitala, što ti je apstinencija 😂😂😂😂😂

Oplakah 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 Ahahahahahahaha
    Dakle, veselim se Vinogradskoj 😍😍😂😂😂

02. Lipanj 2018. 16:10

Kad smo kod zgodnih doktora,  mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru,  pa tko ode tamo,  slobodno si njega pozelite,  jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Romana33
    02. Lipanj 2018. 16:52

Ima koja da ce roditi na Bracku? 

02. Lipanj 2018. 16:59

Romana33

Eto me tu sam

pharmamma
    02. Lipanj 2018. 17:18

Ena31

Romana33

Eto me tu sam

I ja 😊

Romana33
    02. Lipanj 2018. 17:20

Ena31

Romana33

Eto me tu sam

Nisam jedina onda.. ja sam zadovoljna s doktoroma i odjelom i sestrama. Vec 5 puta lezala tamo i jos me ceka.. i svi su mi stvarno dobri. Doktorica Malinac me vodi , i super je... 

02. Lipanj 2018. 17:30

Romana33

Ena31

Romana33

Eto me tu sam
    Nisam jedina onda.. ja sam zadovoljna s doktoroma i odjelom i sestrama. Vec 5 puta lezala tamo i jos me ceka.. i svi su mi stvarno dobri. Doktorica Malinac me vodi , i super je…

Je,svi su ok..i hrana mi fina i puno je,bar danas za ručak😀

mina04
    02. Lipanj 2018. 17:31

ProudMomy

Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉

Onda cu se raspitati 😄😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

02. Lipanj 2018. 17:47

mina04

ProudMomy

Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉

Onda cu se raspitati 😄😉

Ima jos jedan dr. Danijel Bursac 👍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.