Ena - drzim fige da krene prirodno sto prije.
Meni je na prvom porodu bio doktor moje godiste (tad znaci je imao 27 godina), s kojim sam cak i nekad izlazila za vrijeme studiranja jer je studirao s mojom najboljom prijateljicom 😂😂😂 slucajno se potrefilo da je u smjeni kad sam ja radjala, nisam ni pojma imala kaj je specijalizirao ni di radi. Ulazi on u boks, ja zinula, rek'o- jel se mi znamo? 😂😂😂 Nadam se da ce mi biti i na ovom porodu, zasio me pic pic 😂😂😂
Joj kak volim te mlade zgodne giniće po bolnicama 😂.. Takvi su i u Vinogradskoj… Ono skinem ti se i ak ne treba 🤣🤣🤣
ahhaaahahahaha ludaco jedna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovo nisam ni pročitala, što ti je apstinencija 😂😂😂😂😂
Oplakah 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 Ahahahahahahaha
Dakle, veselim se Vinogradskoj 😍😍😂😂😂
Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ima koja da ce roditi na Bracku?
Eto me tu sam
Nisam jedina onda.. ja sam zadovoljna s doktoroma i odjelom i sestrama. Vec 5 puta lezala tamo i jos me ceka.. i svi su mi stvarno dobri. Doktorica Malinac me vodi , i super je...
Ima koja da ce roditi na Bracku?
Eto me tu samNisam jedina onda.. ja sam zadovoljna s doktoroma i odjelom i sestrama. Vec 5 puta lezala tamo i jos me ceka.. i svi su mi stvarno dobri. Doktorica Malinac me vodi , i super je…
Je,svi su ok..i hrana mi fina i puno je,bar danas za ručak😀
Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉
Onda cu se raspitati 😄😉
All of God’s grace in one tiny face 💟
Onda cu se raspitati 😄😉
Ima jos jedan dr. Danijel Bursac 👍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji