I ja na Bračak. Vi ste ispred mene po datumu pa javljajte kako bude😉😉
Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉
Onda cu se raspitati 😄😉
Ima jos jedan dr. Danijel Bursac 👍
Oo da, za njega sam cula sve najbolje, kad bi mogla potpisala bi odmah da mi on bude 😁 rekla mi je seka da je i glavna sestra u rađaoni odlicna. ma ja kad sam god na hitnoj zavrsila su super bili. Osim jedne mlade specijalizantice, puna je sebe i sve ti svisoka govori, nadam se nju izbjeci 🙄
All of God’s grace in one tiny face 💟
Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉
Onda cu se raspitati 😄😉
Ima jos jedan dr. Danijel Bursac 👍
Oo da, za njega sam cula sve najbolje, kad bi mogla potpisala bi odmah da mi on bude 😁 rekla mi je seka da je i glavna sestra u rađaoni odlicna.ma ja kad sam god na hitnoj zavrsila su super bili. Osim jedne mlade specijalizantice, puna je sebe i sve ti svisoka govori, nadam se nju izbjeci 🙄
On je prijatelj od moje frendice i nju je poradjao.
A babica Biba je legenda, nju svi znaju, meni je ona bila na porodu, prekrasna zena! 👍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja na Bračak. Vi ste ispred mene po datumu pa javljajte kako bude😉😉
Ooo pa ima nas čak 😊
Ja sam sad 3 sata odspavala ne znam koji mi je bog samo bi drjemala 🙄
Ena kako ide 😊
Enakako ide 😊
Prošli večeru,ctg,ima trudove i do 100,ovi se osjetili,al ne opet tolko jako,pita sestra kolki mi je prag boli🤔😂😂,bila vizita,zasad ništa,Reko doktor ako bude promjene nek javim😏
Enakako ide 😊
Prošli večeru,ctg,ima trudove i do 100,ovi se osjetili,al ne opet tolko jako,pita sestra kolki mi je prag boli🤔😂😂,bila vizita,zasad ništa,Reko doktor ako bude promjene nek javim😏
Onda ti nece jos nista davati? Jel osjecas i dalje trudove?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Enakako ide 😊
Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće...osjećam al izdrživo..
Enakako ide 😊
Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće…osjećam al izdrživo..
Krenulo je samo, zato ni ne guraju! Tako je i najbolje!
Jeeeej Ena sretno i da nocas imas Mihu u rukama. Vidis lijepo sam ga zamolila i krenuo je prema izlazu 😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Enakako ide 😊
Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće…osjećam al izdrživo..
Krenulo je samo, zato ni ne guraju! Tako je i najbolje!
Jeeeej Ena sretno i da nocas imas Mihu u rukama. Vidis lijepo sam ga zamolila i krenuo je prema izlazu 😘
Hvala draga,nadam se😀,iako nije meni to za rodit,nemam osjećaj...nadam se da se varam i da bude nešto 😀😍😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji