Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    02. Lipanj 2018. 18:12

I ja na Bračak. Vi ste ispred mene po datumu pa javljajte kako bude😉😉

mina04
    02. Lipanj 2018. 18:27

ProudMomy

mina04

ProudMomy

Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉

Onda cu se raspitati 😄😉

Ima jos jedan dr. Danijel Bursac 👍

Oo da, za njega sam cula sve najbolje, kad bi mogla potpisala bi odmah da mi on bude 😁 rekla mi je seka da je i glavna sestra u rađaoni odlicna. ma ja kad sam god na hitnoj zavrsila su super bili. Osim jedne mlade specijalizantice, puna je sebe i sve ti svisoka govori, nadam se nju izbjeci 🙄

All of God’s grace in one tiny face 💟

02. Lipanj 2018. 18:30

mina04

ProudMomy

mina04

ProudMomy

Kad smo kod zgodnih doktora, mene je prvi puta poradjao i majstorski zasio jedan mladi prezgodni specijalizant. Dr.Zunec na Merkuru, pa tko ode tamo, slobodno si njega pozelite, jos uvijek je tamo na specki 😁. Puno mi je pomogao i na kraju je zasio nemoguce 😉

Onda cu se raspitati 😄😉

Ima jos jedan dr. Danijel Bursac 👍

Oo da, za njega sam cula sve najbolje, kad bi mogla potpisala bi odmah da mi on bude 😁 rekla mi je seka da je i glavna sestra u rađaoni odlicna.ma ja kad sam god na hitnoj zavrsila su super bili. Osim jedne mlade specijalizantice, puna je sebe i sve ti svisoka govori, nadam se nju izbjeci 🙄

On je prijatelj od moje frendice i nju je poradjao. 
    A babica Biba je legenda,  nju svi znaju,  meni je ona bila na porodu,  prekrasna zena! 👍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    02. Lipanj 2018. 19:23

ivanolora

I ja na Bračak. Vi ste ispred mene po datumu pa javljajte kako bude😉😉

Ooo pa ima nas čak 😊

Mladamamica1911
    02. Lipanj 2018. 19:43

Ja sam sad 3 sata odspavala ne znam koji mi je bog samo bi drjemala 🙄
    Ena kako ide 😊

02. Lipanj 2018. 19:55

Mladamamica1911

Enakako ide 😊

Prošli večeru,ctg,ima trudove i do 100,ovi se osjetili,al ne opet tolko jako,pita sestra kolki mi je prag boli🤔😂😂,bila vizita,zasad ništa,Reko doktor ako bude promjene nek javim😏

02. Lipanj 2018. 20:03

Ena31

Mladamamica1911

Enakako ide 😊

Prošli večeru,ctg,ima trudove i do 100,ovi se osjetili,al ne opet tolko jako,pita sestra kolki mi je prag boli🤔😂😂,bila vizita,zasad ništa,Reko doktor ako bude promjene nek javim😏

Onda ti nece jos nista davati? Jel osjecas i dalje trudove?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Lipanj 2018. 20:06

ProudMomy

Ena31

Mladamamica1911

Enakako ide 😊

Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće...osjećam al izdrživo..

02. Lipanj 2018. 20:10

Ena31

ProudMomy

Ena31

Mladamamica1911

Enakako ide 😊

Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće…osjećam al izdrživo..

Krenulo je samo,  zato ni ne guraju! Tako je i najbolje! 
    Jeeeej Ena sretno i da nocas imas Mihu u rukama. Vidis lijepo sam ga zamolila i krenuo je prema izlazu 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Lipanj 2018. 20:14

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

Mladamamica1911

Enakako ide 😊

Izgleda da neće iako su ujutro rekli da hoće…osjećam al izdrživo..

Krenulo je samo, zato ni ne guraju! Tako je i najbolje!
    Jeeeej Ena sretno i da nocas imas Mihu u rukama. Vidis lijepo sam ga zamolila i krenuo je prema izlazu 😘

Hvala draga,nadam se😀,iako nije meni to za rodit,nemam osjećaj...nadam se da se varam i da bude nešto 😀😍😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.