Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rubia
    02. Lipanj 2018. 14:20

Ena sretnooo... drzimo 🤞 da sve bude brzo i skolski.... Kako si ti, jesi uzbudjena, leptirici u trbuhu... drma li trema?
    Jedva cekamo 😍😍😍 i mora proci sve kako treba pored ovoliko pozitivnih vibrica, cijela grupa mantra ❤️

02. Lipanj 2018. 14:25

Rubia

Ena sretnooo… drzimo 🤞 da sve bude brzo i skolski…. Kako si ti, jesi uzbudjena, leptirici u trbuhu… drma li trema?
    Jedva cekamo 😍😍😍 i mora proci sve kako treba pored ovoliko pozitivnih vibrica, cijela grupa mantra ❤️

Daaa,divne ste sve od reda 😘😘🤗🤗😍😍. A tu se niš ne dešava, ručala, bio ctg, u sobi sam,ko da sam doma ,dosadno je...nadam se da će krenuti nešto,tak sam i doma mogla otići😏😏

02. Lipanj 2018. 14:30

Ena doma ti nitko ne bi nista pogurao,  ovdje bude,  tak da,  neka tebe tamo 😉😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    02. Lipanj 2018. 14:47

Ena

Yvone
    02. Lipanj 2018. 15:06

Curke u zaostatku sam, ludnica, ne stignem citati. Ali uspjela sam skužiti da je Honey rodila, tako da Honey cestitkeee❤️❤️❤️, i Ena u bolnici! Ena samo naprijed, vibram da sve bude Kak si želiš 😘😘😘 Ostale Curke nadam se da ste mi sve dobro!!! Puse svimaAaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

6xmama
    02. Lipanj 2018. 15:14

Ena,sad je to čekanje najgore...ne znam kak je tu di si ti,al u Vinogradskoj daju kad se baš planira indukcija jedan gel u ponoć pa još jedan u 6 ujutro,tak je bar bilo zadnji put kad je sa mnom bila žena koja je došla na indukciju...
    Vibram da bu čim brže...ajde Mihec,naj se više inatit,stjeran si u kut 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

02. Lipanj 2018. 15:32

Molimo bebu Mihaela da se uputi prema izlazu! Hvala 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Lipanj 2018. 15:34

ProudMomy

😂😂🤣😍😍😘😘🤗🤗Neda se zloćo,već me noge od šetanja bole,morala sam leći malo,još me niko nije došao ni pogledati ni niš reći...

02. Lipanj 2018. 15:49

Ena31

ProudMomy

😂😂🤣😍😍😘😘🤗🤗Neda se zloćo,već me noge od šetanja bole,morala sam leći malo,još me niko nije došao ni pogledati ni niš reći…

A doci,  ak ne prije navecer na viziti,  pa ce ti onda mozda u ponoc stavit gel,  ak ne bu nista prije krenulo.
    Jel imas loptu? Ili samo setas 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Lipanj 2018. 15:54

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

😂😂🤣😍😍😘😘🤗🤗Neda se zloćo,već me noge od šetanja bole,morala sam leći malo,još me niko nije došao ni pogledati ni niš reći…

A doci, ak ne prije navecer na viziti, pa ce ti onda mozda u ponoc stavit gel, ak ne bu nista prije krenulo.
    Jel imas loptu? Ili samo setas

Nema tu na odjelu u sobi ništa,jer nisam u predrađaoni nego na odjelu ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.