Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    01. Lipanj 2018. 08:23

Jutro
    J@m@ i mladamamica sretno za ulazak u termin i super izgledate 😘😘
    Bojana super sto si toliko toga dobila, meni je trece pa veliku većinu moram kupiti jer sam od njih dvoje podjelila 
    6xmama drzimo 🤞🤞🤞🤞 za cerviks
    Ena i ProudMomy jel mislite vas dvije danas😁
    Vec je vruce i vec mi se nista neda raditi, noc je prosla sa 4 dizanja

nivami
    01. Lipanj 2018. 08:26

Joj duzna sam sliku za 29tj 

bojana27
    01. Lipanj 2018. 08:33

Bejb23 u nedjelju 36 😊😊

6xmama
    01. Lipanj 2018. 08:39

Nivami, slatki buško 😍
    Kak me danas leđa bole od jutra od tog hebenog lezanja, popizdit cu 😑. Popit cu Normabel mozda malo puste od njega... Blazeni Normici 😏

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta...

Jutro!
    Kerolajn cestitke!

Ja sam u 12.10 danas narucena,  bas me zanima sta ce mi reci. 😁
    Ako jos netko danas ide,  sretno!
    Spavala sam ok,  al kratko. Gledala neki film do 2,  a mali me probudio u 8.
    Puse 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Maja82
    01. Lipanj 2018. 08:44

Dobro jutro cure! Preslatke busice i robice sam vidjela zadnjih dana! Ma uzasno me zbunjuje to vrijeme i kak bu vruce krajem 7 kaj cemo obuc za iz rodilista al isto cu uzet body dugih rukava i duge hlacice i kapicu, vidim da svi imate i carapice pa bum i to. 
    Nismo jos kupili ni krevetic ni posteljinu i to.. Ugl koliko sam cula prva 3 mjeseca beba mora spavat na boku, onda mi se cini super ovaj jastucic kaj je sprijeda i straga drzi - stavio je netko neki presladak al nemrem nac - ak sl znate di je kupljen?! Gnjezdo nisam mislila onda kupovat, dobit cu neku sjedalicu za u dnevnu sobu i to je to. 

• Maja82
    01. Lipanj 2018. 08:49

Ena31

Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta…

Pa vj je to dio cepa jos. Al ak se brines odi danas u bolnicu pa ne moras cekat do sutra, ipak si vec prenijela i svaki dan se moze nes pokrenut.

Mya
    01. Lipanj 2018. 08:50

Nivami slatki ste😊 ena mislim da se blizis,ne znam jel te boli pomalo? Maja82 ja ih uzela u bubamari..sretno na pregledima tko ima☺

01. Lipanj 2018. 09:03

Ja nema jastuke za bocno spavanje. Prema uputi iz rodilista i svemu sto sam procitala o sindromu iznenadne djecje smrti,  Maks je spavao iskljucivo na ledjima i Aleksandar ce isto. Samo glavu sam rotirala.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.