Jutro
J@m@ i mladamamica sretno za ulazak u termin i super izgledate 😘😘
Bojana super sto si toliko toga dobila, meni je trece pa veliku većinu moram kupiti jer sam od njih dvoje podjelila
6xmama drzimo 🤞🤞🤞🤞 za cerviks
Ena i ProudMomy jel mislite vas dvije danas😁
Vec je vruce i vec mi se nista neda raditi, noc je prosla sa 4 dizanja
Nivami, slatki buško 😍
Kak me danas leđa bole od jutra od tog hebenog lezanja, popizdit cu 😑. Popit cu Normabel mozda malo puste od njega... Blazeni Normici 😏
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta...
Jutro!
Kerolajn cestitke!
Ja sam u 12.10 danas narucena, bas me zanima sta ce mi reci. 😁
Ako jos netko danas ide, sretno!
Spavala sam ok, al kratko. Gledala neki film do 2, a mali me probudio u 8.
Puse 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro cure! Preslatke busice i robice sam vidjela zadnjih dana! Ma uzasno me zbunjuje to vrijeme i kak bu vruce krajem 7 kaj cemo obuc za iz rodilista al isto cu uzet body dugih rukava i duge hlacice i kapicu, vidim da svi imate i carapice pa bum i to.
Nismo jos kupili ni krevetic ni posteljinu i to.. Ugl koliko sam cula prva 3 mjeseca beba mora spavat na boku, onda mi se cini super ovaj jastucic kaj je sprijeda i straga drzi - stavio je netko neki presladak al nemrem nac - ak sl znate di je kupljen?! Gnjezdo nisam mislila onda kupovat, dobit cu neku sjedalicu za u dnevnu sobu i to je to.
Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta…
Pa vj je to dio cepa jos. Al ak se brines odi danas u bolnicu pa ne moras cekat do sutra, ipak si vec prenijela i svaki dan se moze nes pokrenut.
Nivami slatki ste😊 ena mislim da se blizis,ne znam jel te boli pomalo? Maja82 ja ih uzela u bubamari..sretno na pregledima tko ima☺
Ja nema jastuke za bocno spavanje. Prema uputi iz rodilista i svemu sto sam procitala o sindromu iznenadne djecje smrti, Maks je spavao iskljucivo na ledjima i Aleksandar ce isto. Samo glavu sam rotirala.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji