Ja to nisam imala sa malom pa ako koja je , jel moze to bit uvijek za pocetak na kimbiju ili ste micale ? Ful je cvrsto sjelo ne pomice se ni lijevo ni desno nikamo :D
Ajme djevojke što ste mi sve lijepe. Nivami i Mateya 😍😍😍 fakat su vam bušeki a i vi divni.
Lijepa mi je i oblekica.
Ena odlično za čep... Polako ali sigurno kreće. Ajme proud što si tako ranila? Sretno na pregledu!!
Nella ma mogu ja sa par buđenja ali ovsko se više nahodam nego naspavam 😂. Tjršim se da se treniram za dojenje i buđenje za dojenje!
6xmama vjerujem da te sve boli i mene bi da ležim kao i ti ☹️. Držim fige da brzo pooust bol.
Mladamamica prevruće je da nam se išta da, onak u terminu smo i full trudni i ne moramo 😂.
Navijamo za srijedu!!!
Mi bili u šetnji, peseka smo išli cijepiti. Sat i pol hodanja i ne mogu više 😂. Idem kuhati pire jer imam umaka od jučer.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme djevojke što ste mi sve lijepe. Nivami i Mateya 😍😍😍 fakat su vam bušeki a i vi divni.
Lijepa mi je i oblekica.
Ena odlično za čep… Polako ali sigurno kreće. Ajme proud što si tako ranila? Sretno na pregledu!!
Nella ma mogu ja sa par buđenja ali ovsko se više nahodam nego naspavam 😂. Tjršim se da se treniram za dojenje i buđenje za dojenje!
6xmama vjerujem da te sve boli i mene bi da ležim kao i ti ☹️. Držim fige da brzo pooust bol.
Mladamamica prevruće je da nam se išta da, onak u terminu smo i full trudni i ne moramo 😂.
Navijamo za srijedu!!!
Mi bili u šetnji, peseka smo išli cijepiti. Sat i pol hodanja i ne mogu više 😂. Idem kuhati pire jer imam umaka od jučer.
Sat i pol hodanja?? Ajmeeee,svaka čast😀
Evo i nas u 38 tt, zanemarite nadrk facu posvađoh se s mužem za dobro jutro 😂. Već smo pomireni 😂.
Oh Ena to ti je lagan hod, nema više energije ova trudnica. Išli pješice odvest peseka na cijepljenje a klinci su se đirali na biciklima.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo i nas u 38 tt, zanemarite nadrk facu posvađoh se s mužem za dobro jutro 😂. Već smo pomireni 😂.
Oh Ena to ti je lagan hod, nema više energije ova trudnica. Išli pješice odvest peseka na cijepljenje a klinci su se đirali na biciklima.
Opasna mamasita😂😂al dobro ti stoji😘. Bitno da ste se pomirili 😍😘. Lijepa bušica😍😍😘😘🤗🤗...lagani ili ne čini mi se puno hodati😀tak da si ti još super,to ti klinci nabili kondiciju dok trčiš za njima stalno😀.
Ivy, ti si meni stalno jednako fit 😉, buša taman ni velika ni mala, jedino imam osjecaj da ce ti pupak eksplodirat 😂💣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Zene moje ne znam za vas,ali ja vise disat ne mogu...Sad sam usisala sobu,oprala pod i mokra skroz,premorena,nema snage u meni niti mrvu jednu.Od jutros me opet steze u ledima i oni ala menstrualni bolovi,sinoc i jutros proljev,ma koma sam vise,stvarno svaka cast mamama sa vise djece,ja nakon ove trudnoce nemam snage ni za pomislit na vise,a kanoli da bi zatrudnila,bas me iscrpilo...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Lijepa buša 😍 isto fit trudnica. Bitno da ste se pomirili ahh ti muški.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Confused,mene ova sad trudnoća tak ubija.I zadnje dvije sam morala ležat,al ova me sad totalno ubija i sto put mi je teža i nema šanse da više i pomislim,a kamoli poželim...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji