Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    01. Lipanj 2018. 06:02

Jutro , sretno ako tko ima danas pregled :D ja sam od danas sluzbeno nezaposlena osoba 😅😅
    Jucer sam se naradila kao luda doma , ujutro odlucili preuredit maloj sobu i dok smo to sve napravili pa ociatila kucu cijelu , pa dosli gosti iz njemacke , dobila neku 

Nismo nikakve jastuke za bocno kupovali , gnjezda ma nista ..i od prve imam jos onaj viper u njemu je obozavala biti 😊
    Mladamamica kompletic je presladak i ti skup s njim 🤗
    Sve curke su bas fit i prave trudnice ❤️

Marijaa30
    01. Lipanj 2018. 06:26

Jama, lijepa busa i cestitke na ulazu u 37tt 😁 
    Mladamamica, isto si jako lijepa, a kompletic za bebolinca je pre pre 😍😍😍😍 
    Znaci, sad vas vec  vise imamo za KOJA CE PRVA? 😉
    Bojana, super za stvari...dobro je kad dobijes puno toga 😃
    Eto, i mi cemo tocno za dva mjeseca (1.8.) biti u terminu-37tt pa onda iscekivanje kad ce.... 
    Sretno danas na pregledima 😃😁

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    01. Lipanj 2018. 06:39

Jutro, mladamamica i j@m@ cestitke za ulazak u 37.tt, ne zna se koja ima sladu i okruglastiju busu 😚
    Proudy 40.tt 🎉🎉 svaka cast, kako je Aleks obziran, mami je ispunio zelju 😊 
    Ostalo sam zaboravila 😩 nemojte mi zamjeriti
    Izasao mi herpes na licu, tocnije ispod usne, i normalno da sam gledala na int s cim se smijem mazati i pronadem svasta i sad sam u strahu. Da li je koja imala iskustva s tim? Nije prvi put da ga imam, a vjerujem da bi osjetila da imam genitalni. Sad nez jel trebam zvati dokt ili ne. Moze savjet?

04.07. Matija 💜

bojana27
    01. Lipanj 2018. 07:08

Herpes imam malo malo , jer imam slab imunitet :) mazala sam sa cinkovom masti , jer se herplex nije smjeo na pocetku trudnoce kad sam bila sam pitala :) nista strasno :D ako nemas nista pri ruci , malo kaladonta stavi 🤗🤗

bejb23
    01. Lipanj 2018. 07:30

Jutroooo  
    Vec 2h ne spavam. O noci necu niti pricati. Ovo nije normalno. Zelim se naspavati 😢
    Mladamamica lijepa obleka 😊
    Gnijezdo sam dobila, jastuke za bocno mislim da ni necu kupovati. Bez tog se moze 🤔🙄
    Bojana suuper za stvari 🤗 koji si ti ono tjedan? 
    Majda, meni soda brzo osusi herpes  ☺
    Kad dodem sebi, procitam zaostatke 😘

💗Baby E💗

6xmama
    01. Lipanj 2018. 07:49

Jutro, klokancice! 
    Proud,danas je fin datum za rodit, bas bi i mogla ostat u Petrovoj danas 😁😉
    Bojana, super za puno dobivenih stvari! Ja sad vise nemam od kog dobit, svi imaju vec vecu djecu, sve odavno razdijelili sam ja jos rađam 😂. 
    Ena, kakvo je stanje? 
    Joooj, da sam bar ja na 37 tjedana, bas vam zavidim-da prestane vise ovo strahovanje... I ja cekam srijedu ko ozebli sunce da idem ponovo na cervikometriju a vec trtarim kaj bu reko i jel ce me poslat u bolnicu 😥. 
    Cekamo danas novosti sa pregleda, a mozda nam dođe i Aleks 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 07:50

Ja sam strgana službeno 6 budenja po noći što ja što kikachi..
    Umorna sam i nesispavana!
    Kerolajn čestitke🎉🎉🎉🎉. 
    Proud sretno danas!!! Kaj sad svaka 2 dana hodočašće?!?!
    Bojana bila si extra vrijedna. Ne brini za kile 😘. 
    Tinchyca super za bučkanje... 🏖️🌊
    Svašta si nešto dobila.
    Mi na 14 dana to go..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 08:03

6xmama

Jutro, klokancice!
    Proud,danas je fin datum za rodit, bas bi i mogla ostat u Petrovoj danas 😁😉
    Bojana, super za puno dobivenih stvari! Ja sad vise nemam od kog dobit, svi imaju vec vecu djecu, sve odavno razdijelili sam ja jos rađam 😂.
    Ena, kakvo je stanje?
    Joooj, da sam bar ja na 37 tjedana, bas vam zavidim-da prestane vise ovo strahovanje… I ja cekam srijedu ko ozebli sunce da idem ponovo na cervikometriju a vec trtarim kaj bu reko i jel ce me poslat u bolnicu 😥.
    Cekamo danas novosti sa pregleda, a mozda nam dođe i Aleks 😉

Mantramo za tvoj cerviks nek budr kao barbarin barem jednomm da se poveca! Valjda nećw biti bolnica 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Lipanj 2018. 08:04

Jutro cure😘. Kerolajn čestitam😘😍🤗🎈🎈🎉🎉✨✨👶👶👶👶❤️❤️❤️❤️.
    Sretno svima koje imate preglede ,čekamo lijepe vijesti❤️❤️, Proudy drži nam se 😘😘,mogao bi Aleks uskoro😊🤗😍😘.
    Kod mene stanje isto,niš se ne događa,sutra i ja idem,možda me čak i pregledaju(glave ću im počupati u protivnom😂😂)

pharmamma
    01. Lipanj 2018. 08:17

Jutro klokanice 😘😘
    Bojana super za sve kaj si dobila,uvijek dobro dođe 😊😊

Majda ne moraš brinuti,nije to ništa strasno..proći će za nekih tjedan dana,mazi cinkovom masti
    Proud sretno u TA,čekamo novosti 😊
    Sretno i ostalima ako tko ima pregled 😁
    Čestitke Kerolajn 🎉☺️👶❤️
    6xmama šaljem pozitivne vibre za tvoj cerviks 😘
    Ja sam danas ranoranioc,čak se koliko toliko naspavala..malo kasnije s frendicom na kavu pa idemo na drugi dio trudničkog tečaja 😊 Ena,ako se Mihael predomisli pa te odluci poslati do Bračka već danas,možda se sretnemo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.