Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    01. Lipanj 2018. 11:52

dan cure
    koja paklena vrucina isla u grad na 100 strana i sad legla malo reko gledat cu horor na rtlu kad ono repriza bljak...
    upamtila sam par stvsri al ne povezujem s imenom sorite ahahahahah neko spomenu majstore pol 6 grrrrr suopsjecam 😤
    godisnjica mature ?lijepo se provedi 😙 noge u lavoru i morski ugodaj super ideja uzivaj 😙 terminuse ajde lagano krenite nemojte da vas ova vrucina uljeno 😂😂😂
    vidjeh i slatkih busica 😙😙😙divne ste 😙😙 a ti ivy s ozbiljnom facom i ljuta.. mrak 😍vjerojatno te namjerno dragi ljuti ☺
    sretno koje imate preglede danas 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    01. Lipanj 2018. 11:57

bojana gdje se to kupi za fiksiranje na krevetic i kak se zove ? 
    confused pa ova trudnoca te bome izmucila

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• NellaM
    01. Lipanj 2018. 12:26

Jako ste zgodne trudnice sa predivnim trbusima 😍 
    Ajme žene pa ja vam kažem svaka čast, tri i šest trudnoća, nemam rijeci.. ja nakon ove druge zatvaram butigu 😆
    Jao meni ništa nije neki problem, sve odradim i gustam Al ta nespavanja, to me zna s vremena na vrijeme bas dobro nasekirat 🤷🏻‍♀️😬

mamica1985
    01. Lipanj 2018. 12:53

Bome ja sam si nekako mislila troje klinaca, ali s obzirom na razlike medju djecom koje radimo, iduce bih tek oko 39.-te radjala, a to mi fakat ne pada napamet. Rekla sam da radjam do 35.-te pa koliko ih bude-bude.

01. Lipanj 2018. 12:56

mamica1985

Bome ja sam si nekako mislila troje klinaca, ali s obzirom na razlike medju djecom koje radimo, iduce bih tek oko 39.-te radjala, a to mi fakat ne pada napamet. Rekla sam da radjam do 35.-te pa koliko ih bude-bude.

Tak sam i ja rekla,do 35 😀,a sad ću za 3mj 32god,nemam baš puno vremena 😆

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 13:00

Ena31

mamica1985

Možda vas iznenade blizanci pa sve stigneš 😊.
    Meni je bilo ok u trudnoći do ovih vrucina i mislim da me ubilo to kaj sam dva puta ušla u 37 tt 😂.
    Kad dižemo paniku za Proud nakon 16h?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 13:02

6xmama

Ivy, ti si meni stalno jednako fit 😉, buša taman ni velika ni mala, jedino imam osjecaj da ce ti pupak eksplodirat 😂💣

😂😂😂😂 Bome i meni se čini kada nabije guzu ili nogu kroz njega. Pupčani bruh imam i nadam ga se riješiti nakon ove trudnoće. Btw zovemo ga snoopy 😂.
    P.s. hvala curke na lijepim komentarima mam sam si 3 kg lakša  😂😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Lipanj 2018. 13:11

ivymicek

Ena31

mamica1985

Možda vas iznenade blizanci pa sve stigneš 😊.
    Meni je bilo ok u trudnoći do ovih vrucina i mislim da me ubilo to kaj sam dva puta ušla u 37 tt 😂.
    Kad dižemo paniku za Proud nakon 16h?

Draga riječi ti se pozlatile😘😘,to oduvijek želim i govorim da ću imati blizance😂,imam slučaj u obitelji pa sam se nekako nadala da sam ja sljedeća😀. A za Proudy dižemo paniku da,između 16 i 17h al nekak mislim da je ispucala bonus i da danas ostaje,teško da se nije za taj 1 cm otvorila 😍

Marijaa30
    01. Lipanj 2018. 13:29

Ena jos si u komadu?! Kaj te malo rasrdim s pitanjem 🤣🤣
    Salim se..ajmo vi terminuse, ocemo slike bebaca 😍😍😍😍
    Cure, mateya, nivami, ivy, busike su pre pre 🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    01. Lipanj 2018. 13:32

evo i nas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.