Dobro jutro cure! Preslatke busice i robice sam vidjela zadnjih dana! Ma uzasno me zbunjuje to vrijeme i kak bu vruce krajem 7 kaj cemo obuc za iz rodilista al isto cu uzet body dugih rukava i duge hlacice i kapicu, vidim da svi imate i carapice pa bum i to.
Nismo jos kupili ni krevetic ni posteljinu i to.. Ugl koliko sam cula prva 3 mjeseca beba mora spavat na boku, onda mi se cini super ovaj jastucic kaj je sprijeda i straga drzi - stavio je netko neki presladak al nemrem nac - ak sl znate di je kupljen?! Gnjezdo nisam mislila onda kupovat, dobit cu neku sjedalicu za u dnevnu sobu i to je to.

Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta…
Pa vj je to dio cepa jos. Al ak se brines odi danas u bolnicu pa ne moras cekat do sutra, ipak si vec prenijela i svaki dan se moze nes pokrenut.

Nivami slatki ste😊 ena mislim da se blizis,ne znam jel te boli pomalo? Maja82 ja ih uzela u bubamari..sretno na pregledima tko ima☺
Ja nema jastuke za bocno spavanje. Prema uputi iz rodilista i svemu sto sam procitala o sindromu iznenadne djecje smrti, Maks je spavao iskljucivo na ledjima i Aleksandar ce isto. Samo glavu sam rotirala.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta…
Pa vj je to dio cepa jos. Al ak se brines odi danas u bolnicu pa ne moras cekat do sutra, ipak si vec prenijela i svaki dan se moze nes pokrenut.
Je,čep je,sad sam sto posto da je 😆
Nivami slatki ste😊 ena mislim da se blizis,ne znam jel te boli pomalo? Maja82 ja ih uzela u bubamari..sretno na pregledima tko ima☺
Pa zasad ne još😁
Sretno svima na pregledima!😘
Ja sam isto kao Proud prvu stavljala iskljucivo da spava u lezecem polozaju, samo sam gornji dio madraca di je glava digla pod neki stupanj (mislim 45) jer su nam tako rekli u rodilistu i patronazna. Imala sam to posudjeno za bocno spavanje, ali nisam koristila.
Muz sastavio kinderbet i presvlacilicu, postaje sve stvarno pomalo. 😁

Proudy draga..ja sam odlučila😂😂,ajde ti danas roditi svog Aleksa pa ću ja sutra Mihaela😂,nije ok da više zadržavamo red,možda bi i ostale ljetnice htjele lagano svoje bebice a mi se nedamo🤣🤣. Može?
Jutro klokanice! 😊☀️
Mi naspavane, ovdje produžen vikend pa nema vrtica a a nema nam ni tate pa nam živo 😄 Joj Ivy nek brzo prođe dan, te neprospavane noći meni teško padnu, spavalica sam velika 😆
Lijepe busice sve redom 🤗😊 I lijepa robica za van! 💙
Za spavanje, ja isto bez ikakvih jastuka i uvijek na leđa.. tako čitala i tako dobila preporuke za prvu..
Kerlojan čestitke! ☺️😇
Nek pomogne normabel 🤞🏻 bas se divim vama lezalicama, ja se ovako teško namjestim i sve boli a vama zbilja svaka čast!
Sretno cure na pregledima danas! Sve će to bit kako treba, a mi veselo iščekujemo prve ljetne bebice kad god da se odluče 🤗❤️

Hvala curke, nisam mogla spavati jer me sve nasekiralo, moze preci na bebu, bla bla bolje da nisam ni citala po netu 🙈
Bas zna kad treba izaci, dns idem na 5 god mature, mislila se malo upiciti, i ovaj vikend idemo na krizmu, muz kumuje, bio bi red da se i ja malo sredim 😁
Sretno svima na pregledima 😘😘 i izdrzite ove paklene vrucine, dode mi da si naspem lavor s vodom bar da noge brckam kad ne idem na more 😂 napraviti si morsku idilu 😊🌞🌊🌅🏖

04.07. Matija 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji