Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2018. 09:06

Maja82

Ena31

Nivami slatki mali bušo😍😍😘.Ko će preživjeti do sutra do pregleda,baš se brinem..onaj moj iscjedak od jučer sad se promjenio,više je želatinasti onako i svjetlo smeđkast😫,sorry na opisu al baš sam zabrinuta…

Pa vj je to dio cepa jos. Al ak se brines odi danas u bolnicu pa ne moras cekat do sutra, ipak si vec prenijela i svaki dan se moze nes pokrenut.

Je,čep je,sad sam sto posto da je 😆

01. Lipanj 2018. 09:11

J@m@

Nivami slatki ste😊 ena mislim da se blizis,ne znam jel te boli pomalo? Maja82 ja ih uzela u bubamari..sretno na pregledima tko ima☺

Pa zasad ne još😁

mamica1985
    01. Lipanj 2018. 09:30

Sretno svima na pregledima!😘
    Ja sam isto kao Proud prvu stavljala iskljucivo da spava u lezecem polozaju, samo sam gornji dio madraca di je glava digla pod neki stupanj (mislim 45) jer su nam tako rekli u rodilistu i patronazna. Imala sam to posudjeno za bocno spavanje, ali nisam koristila.
    Muz sastavio kinderbet i presvlacilicu, postaje sve stvarno pomalo. 😁

01. Lipanj 2018. 10:05

Proudy draga..ja sam odlučila😂😂,ajde ti danas roditi svog Aleksa pa ću ja sutra Mihaela😂,nije ok da više zadržavamo red,možda bi i ostale ljetnice htjele lagano svoje bebice a mi se nedamo🤣🤣. Može?

• NellaM
    01. Lipanj 2018. 10:26

Jutro klokanice! 😊☀️
    Mi naspavane, ovdje produžen vikend pa nema vrtica a a nema nam ni tate pa nam živo 😄 Joj Ivy nek brzo prođe dan, te neprospavane noći meni teško padnu, spavalica sam velika 😆
    Lijepe busice sve redom 🤗😊 I lijepa robica za van! 💙
    Za spavanje, ja isto bez ikakvih jastuka i uvijek na leđa.. tako čitala i tako dobila preporuke za prvu..
    Kerlojan čestitke! ☺️😇
    Nek pomogne normabel 🤞🏻 bas se divim vama lezalicama, ja se ovako teško namjestim i sve boli a vama zbilja svaka čast! 
    Sretno cure na pregledima danas! Sve će to bit kako treba, a mi veselo iščekujemo prve ljetne bebice kad god da se odluče 🤗❤️

Majda23
    01. Lipanj 2018. 10:44

Hvala curke, nisam mogla spavati jer me sve nasekiralo, moze preci na bebu, bla bla bolje da nisam ni citala po netu 🙈
    Bas zna kad treba izaci, dns idem na 5 god mature, mislila se malo upiciti, i ovaj vikend idemo na krizmu, muz kumuje, bio bi red da se i ja malo sredim 😁
    Sretno svima na pregledima 😘😘 i izdrzite ove paklene vrucine, dode mi da si naspem lavor s vodom bar da noge brckam kad ne idem na more 😂 napraviti si morsku idilu 😊🌞🌊🌅🏖

04.07. Matija 💜

mateya1993
    01. Lipanj 2018. 10:49

Jutro ljepotice :) vidjela sam puno slikica,sve ste redom lijepe 😍
    Ja od jutra aktivna.Ispekla sam kolač i obrisala pod. Dobro pa su susjedima preko došli majstori u pol 6  i od onda lupaju. Jbt pa ljudi još spavaju i moj još nije na posao otišao. U top bi ih nabila. Kud ovak nemogu baš spavati zbog vručine,okrećem se ko odojak na ražnju jer se nemogu nikak namjestit, onda mi još ovi nedaju mira. Gnijezdo mi je  mama kupila jer joj je to bila želja a jastuk za bočno spavanje bebe mi je šogorica posudila ali vidjet ću da li će mi trebati.
    Vidim da ste spominjale oblekicu za iz bolnice.Imam kompletić hlačice i majica dugih rukava ali hlačice su sa stopalima pa mislim da netrebaju dodatno čarapice i uz to je kapica, rukavice i pripremila sam benkicu kratkih rukava, Evo slikica 

Evo nama danas 31.tjedan.

💖 Nikol -12.08.2018💖

6xmama
    01. Lipanj 2018. 10:51

Mateya,isto fit zgodna trudnica ...oblekica je supač .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

01. Lipanj 2018. 10:53

mateya1993

Jutro ljepotice :) vidjela sam puno slikica,sve ste redom lijepe😍
    Ja od jutra aktivna.Ispekla sam kolač i obrisala pod. Dobro pa su susjedima preko došli majstori u pol 6 i od onda lupaju. Jbt pa ljudi još spavaju i moj još nije na posao otišao. U top bi ih nabila. Kud ovak nemogu baš spavati zbog vručine,okrećem se ko odojak na ražnju jer se nemogu nikak namjestit, onda mi još ovi nedaju mira.Gnijezdo mi je mama kupila jer joj je to bila želja a jastuk za bočno spavanje bebe mi je šogorica posudila ali vidjet ću da li će mi trebati.
    Vidim da ste spominjale oblekicu za iz bolnice.Imam kompletić hlačice i majica dugih rukava ali hlačice su sa stopalima pa mislim da netrebaju dodatno čarapice i uz to je kapica, rukavice i pripremila sam benkicu kratkih rukava, Evo slikica

Hvala draga☺️.Oblekica je jako slatka😍😍,super, a ti si mamice prekrasna i s lijepom bušicom😍😘🤗.

Mladamamica1911
    01. Lipanj 2018. 10:54

Jutro curkee 🙂
    Cestitke za bebicu 🎊🎉
    Ja sam danas neka bas za nista ..lezim ko neki balvan u krevetu i ne znam ksj bi od sebe.   
    Malac mi stucka vec pol sata sva se zatresem 😂
    A neko je pitao za herpes uzeti 1 češanj češnjaka i prerezati ga na pola i to stisnuti na herpes..malo pecne al sutra ga nema 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.