Jeeeej docekali i to! 😂😂
Kaj sad da ganjam punih 41tt? Hahahahah
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena,trebali su te pogledat...to mi je malo nonšalantno ponašanje.Ja nažalost imam ružno iskustvo prenašanja djeteta i umalo izgubih glavu i ja i ona,tak da ovak kad čujem kak to sve oni uzimaju ofrlje zlo mi je...
Proud,čekamo sličku ..jeli bila akcija ili
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena,trebali su te pogledat…to mi je malo nonšalantno ponašanje.Ja nažalost imam ružno iskustvo prenašanja djeteta i umalo izgubih glavu i ja i ona,tak da ovak kad čujem kak to sve oni uzimaju ofrlje zlo mi je…
Proud,čekamo sličku..jeli bila akcija ili
Evo samo da se malo dobijem pa poslikam 😂.
Joooj 6xmama, to ti se nekon 9mj apstinencije ne moze zvati akcija 😂😂😂😂, to ti je ono o cemu ne pricas, pravis se da se nije dogodilo 😂😂😂😂😂😂Al ajde pogurali smo.
I da vas pitam, tko zna, jel moze sluzni cep nemati crvenih ili smedjih zilica? Izlazi mi nesto sto nije prosarano, ali je kompaktno kao cep.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nije dobro trudnu zenu strecat ovak na rano jutro!! Saznoji se, a nisam se jos pravo ni ustala!
Al nas mali drzi napetima..ko kad u nekom finalu proglasavaju pobjednika pa nikad reci dok ne krenes papucom na TV!!
Ena necemo tebe ganjat papucama, al aj se ti Proud lijepo slikaj i vas dvije pod ruku i rodit! Pa sta je to? Kakva su to ponasanja pobogu?! 🙉
😉😘😘.....
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro kažu cure, jesu ležerni a nama svaka sitnica znaci i sto misli u glavi.. važno da je beba dobro a je, vidiš da je živahan kao i inače🤗 ❤️
Proud čestitke, dočekali vas dvoje termin 😊🎉❤️
Glede čepa, meni je u jednom navratu ispao komad (doslovno komad) crvenkasto smeđi, i onda još ostatak iste konzistencije ali bez neke boje..
Odo ja princeza je spremna za akciju 😄🌞 I svima želim lijep dan 😊😘
Ena - ne daj se, bude to krenulo svaki tren ✊😙
Proud - moze, meni je drugi dio tak izgledao 👍
Hvala cure moje 😍😘🤗,uvjek me umirite i utješiti😘🤗,bit će sve ok. Uživajte u danu,bit će lijep😀. Ja s mužićem na kavi pa peći roštilj😃
Sortiraj odgovore
Najstariji