Ena vjerujem da si zabrinuta. Možda su i trebali napraviti uzv ali su moguće smatrali da je ok što je i ctg na kraju dobar. Obzirom da je krvarenje stalno a i što je smečkasto jer su sigurni da je od provjere vode ili je sluzni čep. Sama veliš da te sinoć šarafio pa je moguće da je nešto i odšarafio.
Promatraj pokrete i ako ti išta bude sumnjivo bris opet gore. 💕
Ena šaljem pozitivne vibre
Honey jes ti živ i sladak, škicam vas na proljetnicama.
Ja sam imala užasnu noć BH kontrakcije (pa se ti sexaj 😂) od 2-4 ujutro (malo jače) tak da sam ih i pratila ali su stale a bebo postao živahan. Moja curkica se u 4 probudila i ona neće.više spavati pa tamo do pola 6 kada ju je muž preuzeo.
Ugl idem vidjeti što ču kuhati a idem i popiti kavicu.
Proud?!
Ljubim vas
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena vjerujem da si zabrinuta. Možda su i trebali napraviti uzv ali su moguće smatrali da je ok što je i ctg na kraju dobar. Obzirom da je krvarenje stalno a i što je smečkasto jer su sigurni da je od provjere vode ili je sluzni čep. Sama veliš da te sinoć šarafio pa je moguće da je nešto i odšarafio.
Promatraj pokrete i ako ti išta bude sumnjivo bris opet gore. 💕
Ena šaljem pozitivne vibre
Honey jes ti živ i sladak, škicam vas na proljetnicama.
Ja sam imala užasnu noć BH kontrakcije (pa se ti sexaj 😂) od 2-4 ujutro (malo jače) tak da sam ih i pratila ali su stale a bebo postao živahan. Moja curkica se u 4 probudila i ona neće.više spavati pa tamo do pola 6 kada ju je muž preuzeo.
Ugl idem vidjeti što ču kuhati a idem i popiti kavicu.
Proud?!
Ljubim vas
😘🤗😍
Citam napeto ove jutarnje postove i kad ono Miha sve zeza 😂 Bit ce neki zeznuti tip 😂
Sinoc skoro svi u akciji, ali eto. I moj je u onoj skupini sa pustim fikcijama sta se dole dogada, tuce li bebi u glavu i tak. 🙄 Kad dode vrijeme za otvaranje, najbolji frendovi ce mi biti skale i lopta 😂
Ona poza za spavanje je odlicna 😂
I dalje nista nisam popamtila
Lijep dan vam zelim 😘
💗Baby E💗
Ena mi umalo rodi dok ja spavam! 😁
Jutro cure!
Ena, pa bas me ljute, kak te nisu pogledali?!? Misa mu! Mislim ovo moze fakat bit cep, a i buduci je smedje moze biti i stara krv od amnioskopije prije 2 dana, al jel nije poanta tih pregled svaih 2 dana, da nam sve gledaju?
Ugl kako veli Ivy, ak ti nesto bude cudno vrati se ti natrag! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena jos malo! Nemoj se brinuti, prati si pokrete. Sve sam popratila a malo zapamtila.. sve ste zgodne curke i Mina sigurno je sve ok!
Jutro 🤗
Citam redom stranice i pomislih evo gaaa... sad ce prva bebica, kad ono nista 🙉
Ena saljem pozitivne vibrice da to krene sto prije i sto bolje za tebe... Nastavi ti trening stepenicama 😍
Ena mi umalo rodi dok ja spavam! 😁
Jutro cure!
Ena, pa bas me ljute, kak te nisu pogledali?!? Misa mu! Mislim ovo moze fakat bit cep, a i buduci je smedje moze biti i stara krv od amnioskopije prije 2 dana, al jel nije poanta tih pregled svaih 2 dana, da nam sve gledaju?
Ugl kako veli Ivy, ak ti nesto bude cudno vrati se ti natrag! 😘
E pa upravo to draga,točno razmišljaš ko ja,još joj govorim i ispitujemo,sve da me pregleda ..i ne..srećom Mihael je ful živahan pa sam mirnija malo,bil je uspavan na ctg,još me to scimalo...na prvi čudan osjećaj idem gore i napravim dar mar ..ja znam da je to njima rutina i da je praznik al s mojeg gledišta ja se brinem o životu i zdravlju svoje bebe i ništa mi nije važnije ..baš su me uf naljutili ...
Eiii PROUDY...sretno ti 40 tjedana😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘, Aleks je dušica draga i omogućio ti je i tu fotkicu 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji