Veli babica tu neka da more biti još od amnioskopija od prije 2 dana? A nije bilo nišdo sad..čekam doktoricu.. hvala vam😘
Ena sretno!!!! Bit ce sve ok!!! Nek Mihael bude poslušan i dođe na sto ljepši i lakši način. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ma nije to od amnioskopije,to bi islo odma...Ajmo,Miha!!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno Ena 😘😘 nadam se da ćeš čim prije uzivati s Mihaelom u naručju 💙
Ctg ok,pregledali me nisu,kao rekli krv smeđa je ili od pregleda prekjučer ili sluzni čep...prekosutra kontrola..Neda se mali..
Hahahah a ja već mislila da je Mihael odlučio zeznuti nas i našu 40+ kladionicu 😁😁😂😂
Ctg ok,pregledali me nisu,kao rekli krv smeđa je ili od pregleda prekjučer ili sluzni čep…prekosutra kontrola..Neda se mali..
🙈 dao nedao nece jos dugo! Al nas je sve zajebo 🤣 Ma nek je sve dobro 💙😘
Jutro cure! 😊🌞
Ena bas mi zao sto nije krenulo, vjerujem da ti je već dosta i da jedva čekaš upoznat misa maloga ❤️ Al to se sve kroz par sati može promijeniti, zbilja! I ja mantram za to 🤞🏻😍 Već sam pisala, meni tako rekli ma nis a kroz 24 sata stigla princeza 😃
Jutro cure! 😊🌞
Ena bas mi zao sto nije krenulo, vjerujem da ti je već dosta i da jedva čekaš upoznat misa maloga ❤️ Al to se sve kroz par sati može promijeniti, zbilja! I ja mantram za to 🤞🏻😍 Već sam pisala, meni tako rekli ma nis a kroz 24 sata stigla princeza 😃
Tako je...to se za tren promjeni i pokrene.Ili ove nase ljetne bebice cekaju 1.6.pa da pocnu dolazit na svijet 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Nije mi tolki bed kaj nije krenulo,više me brine to kaj ni uzv nisu radili,ni pregledali me,niš..mogla sam im reći da sam muško kolko su zainteresirani bili i rekli bi ok,dođite prekosutra😏😏,na ctg je bio ok,iako malo uspavan u par navrata...
Sortiraj odgovore
Najstariji