Proud,nadam se da ti je već bolje...
Mladamamica,"čišćenje" pred porod ide na drugu rupu van .
Popizdit ću od ovog švicanja,evo sam se stuširala i već mi je vruće od tog hebenog kreveta
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Joj Franovamamita muke po čučici opet😰,suosjećam...ja u ponedjeljak navečer 🤣 moram opet...6xmama da,užas je sparno a u krevetu/kauču se samo ljepi i švica,užas..
Vecer curke 😊😊 danas je valjda svima tezak dan , meni moja curka isto uzasno slabo aktivna 🙄 a zbilja mi se ne panicari , jer sutra idemo na krstitke pa nebi da me ostave u bolnici 🤦🏻♀️
Predivna busica Ena ☺️
6xmama sretan rockas momku 🤗🤗
Proud nadam se da se smirila mucnina ☺️☺️
Ja se spremam s muzicem pogledat film , danas mi je napokon pribao iz vana prozore jer ni je sve pas zamazao i muhe zakakale (blazeno selo ) 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Raskopala sam od curke sjedalicu i sve oprala , i sve tenisice pobacala u vesmasinu i to rijesila 😆
Sutra planiram bome samo uzivat i fino njupat , a u pon onda odmarat i ne mrdat iz kreveta 😅
Narucila sam se u utorak frizeru i ipak odustala , ionako mi je u pundi kosa stalno pa mi se ne bacaju novceki 🤦🏻♀️
Dali vasi muzici planiraju radit festice kad se bebaci rode ?
Vecer curke 😊😊 danas je valjda svima tezak dan , meni moja curka isto uzasno slabo aktivna 🙄 a zbilja mi se ne panicari , jer sutra idemo na krstitke pa nebi da me ostave u bolnici 🤦🏻♀️
Predivna busica Ena ☺️
6xmama sretan rockas momku 🤗🤗
Proud nadam se da se smirila mucnina ☺️☺️
Ja se spremam s muzicem pogledat film , danas mi je napokon pribao iz vana prozore jer ni je sve pas zamazao i muhe zakakale (blazeno selo ) 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Raskopala sam od curke sjedalicu i sve oprala , i sve tenisice pobacala u vesmasinu i to rijesila 😆
Sutra planiram bome samo uzivat i fino njupat , a u pon onda odmarat i ne mrdat iz kreveta 😅
Narucila sam se u utorak frizeru i ipak odustala , ionako mi je u pundi kosa stalno pa mi se ne bacaju novceki 🤦🏻♀️
Dali vasi muzici planiraju radit festice kad se bebaci rode ?
Hvala draga😘. Bila si vrijedna danas😀 i ti si bila aktivna pa se bebica valjda uljuljala u bušici,sad će ona kad budeš ležala😁..sutra uživaj i papaj fino,i meni je u planu tako nešto..ja sam škrta za friz davat pare a i nemrem sjediti tak dugo pa ću se urediti tek kad nakon poroda počnem sjediti😂,ko što veliš,ionako stalno imam svezanu kosu😂. Mm će raditi fešticu...a tvoj?
Bome je sparno i vruće.
Franova je prestalo je. Malo smo se splašili, legla i odmorila išla par puta provjeriti. Bebo je aktivan standardno tako da vjerujem da je sve ok. Kužim da sam se preforsirala jer me leđa rasturaju.
Proud nadam se da je juhica pomogla.
Bojana i ti isto vrijedna, sutra uživancija!
Vidjet ćemo za feštu ipak imamo dvoje manjih domeka. Možda kao i za drugu curku organiziramo roštilj pa svi skupa proslavimo 😊 (naravno ovisi i o porodu kako će proć).
Muž i ja gledamo neki film ali je meni prenapet.
Želim vam laku noć i pto manje odlazaka na pi pi i što manje švicanja.
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama sretan rođendan dečku 🎂🎂
Meni moj isto nekako slabo aktivan danas i onda valjda tipično muško, gledam utakmicu i javlja se 😂
Bojana što se tiče fešte, rekao je da će radit.
Proud nadam se da ti je bolje 😊
Bojana bila si vrijedna,bravo ☺️ moj planira kak će raditi feštu valjda još od prvog ultrazvuka 😂😂😂
Jutro, cure!
Nocas je bilo podnosljivije spavat, palili smo klimu malo navecer, pa pred spavanje ugasili i odma se osjetu, valjda je izvukla taj sparni vlazni zrak van.
Moj vise ne festa 🤣🤣🤣, ko bi tolko puta festao, pocasti svoje frendove i na poslu i to je to.
Danas konacno i kod nas rostilj, njamiii 😋😋...
Zelim vam ugodnu nedjelju!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro 6xmama i curkice 😊.
Mi budni ali ne našom voljom.
Mojim kikachima vruće pa su se budili a mama nije mogla zaspati. Jedva gledam.
Meni je isto bilo vruće pa sam u jednom trenu provjeravala dal mi je pukao vodenjak jer sam cijela bila mokra 😂.
Danas nastavljamo sa radovima, muž više nego ja.
Ljubim vas i uživajte u nedjelji.
Ja sutra opet u TA... Srediti ili ne čučici?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Netko je pitao za širinu sjedala kolica, izmjerim pa javim.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji