Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2018. 16:07

ProudMomy

Tu je Proudy, s deckina u gradu od jutra! Isli pare trositi! Samo sam vam dosla mahnut, da mi ne brinete 😘

😘😘

6xmama
    26. Svibanj 2018. 16:12

Ena, bome je fest nisko trbuh, valjda bude kakvog pomaka u utorak. 
    Proud, namjerno prkosi svima nama i sad zainat nece rodit 🤣🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    26. Svibanj 2018. 16:38

ProudMomy

Tu je Proudy, s deckina u gradu od jutra! Isli pare trositi! Samo sam vam dosla mahnut, da mi ne brinete 😘

Uživaj 😘😘

Mladamamica1911
    26. Svibanj 2018. 17:06

Ena prekrasna bušica 😍😍😍😍

26. Svibanj 2018. 17:26

Mladamamica1911

Enaprekrasna bušica 😍😍😍😍

Hvala draga😘🤗

MomToBe
    26. Svibanj 2018. 18:08

Evo da se i mi javimo, pratim vas ali mi se neda pisat🙄 nekako sam nikakva.. 
    Nakon panike jer se cura nije javljala, sad ne prode 5 minuta da ju ne osjetim 😅
    Ena  preslatki veliki busonja 😍😍

Uzivamo kod mame na Solti 😁
    Uzivamo kod mame na Solti 😁

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

ivymicek
    26. Svibanj 2018. 18:11

Sve sam pročitala ali danas mi ne ide pamcenje. Znam samo da ste sve loše spavale i da vam je vruće i meni je. Mi u akciji razmještanje svih triju soba. U postupku nam se raspao ormar pa brzinski shoping u ikeai. Još mi je pukla negdje žilica pa sam malo i krvarila (beba se miče jako i niš me ne boli) pa sad odmaram a muž sam sastavlja ormare. BH kontrakcije me rokaju 😂. Stvari su mi po cijelom stanu 😂.
    Franova fakat te muchimta glavobolja, ja ti imam skoliozu valjda od puberteta meni ona nije toliko utjecala na glavobolje. Svakako probaj kiropraktiku (osteopatiju) akupunkturu ili masažu. Osteopatija/kiropraktika je odlična ali ne znam rade li na trudnicama 🤔, no medicinska masaža ne može odmoć.
    Šaljem vam tisuće pusica i nadam se smanjivanju ove sparine da možemo živjeti.
    Btw Ena divan ti je bushek a bome i ti mamice 😍. Uživajte!
    😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    Skoro sam zaboravila Sretan ročkas malom velikom čovjeku 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂!
    Nek bude sretan, pametan i zdrav.
    😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Svima

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    26. Svibanj 2018. 18:13

Evo i mene malo na forumu mamice da vas pozdravim  nažalost imam puno zaostataka za čitat,zadnje što sam uspjela vidjeti je ovaj divan bušić od Ene Nisam bila dugo na forumu stalno neke obaveze,al bome mi se čini da ću počet i ja puno piskarat pošto je toliko toplo da mi se već sada neda izlazit iz kuće, a tek 28 tjedana,ne znam kako cu izgurat do termina na ovim vrućinama
    Cokica jel se vec planiras kupat? kako i ja zivim na moru svi vec krenuli al ja se mislim da nije jos voda malo hladna,pa kao cekat cu hmm, al ovako kad vidim da netko napise odmah mi je vjetar u leđa 

💙Bartol💙

Mladamamica1911
    26. Svibanj 2018. 18:19

Ja sam se tako unervozila od ove vrucine užas ne znam kam bi od sebe vise 😕😕

26. Svibanj 2018. 18:19

Hvala cure moje 😍😘, Ivymicek čuvaj se draga😯😘, ajme moooreeee😍😍😍😍😍,i ja biiii😍😍😍.
    Uživajte i ne mi biti loše volje,mazite bušice i odmah je sve ljepše 😀😀😍😘🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.