Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2018. 18:21

Mladamamica1911

Ja sam se tako unervozila od ove vrucine užas ne znam kam bi od sebe vise 😕😕

Pod mlaki tuš i s čim manje odjeće na kauč pred Tv😀,pomaže bar trenutno..

pharmamma
    26. Svibanj 2018. 18:29

Joooj i ja bi na more 😩
    Bas je neki čudan dan danas...čak mi se i malena slabo javlja,tu i tamo lupne tek..sad čekam frendice da odemo na sok,da se pokrenem malo 😊 možda me to oraspoloži 

Marijaa30
    26. Svibanj 2018. 18:32

Mooooreee 😓😓😓
    Obozavam more.. al smo odlucili da nejdemo ove godine, da je 100% sve u redu bi isli.. tak da vi koje ste na moru doma, i ak se nebrete kupati, uzivajte u mirisima 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

26. Svibanj 2018. 18:43

Joj cure moje,  mi dosli doma i svi troje malo legli. Mene probudila muka i povracanje,  uzas,  dusu sam povratila. Sad se baa nekak slabo osjecam,  jos i ova vrucina,  upucala bi se!
    Ena jako ti je lijepi buso i steta bi bila da ga ne nosas jos malo. 😁
    Ivy,  samo polako,  nemoj mi se forsirati!
    6xmama sineku sretan rockas! Procitala si me,  po prirodi sam jaaaako inatljiva osoba. Sta mogu? 😂😂
    Ne znam jesam kaj zaboravila,  al tak mi je mucno da dobro da sam i ovo upamtila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    26. Svibanj 2018. 18:49

A eto u krevet sam se ugurala među hladne plahte malo je bolje 👌
    Proudy zao mi je za mucnine jesi kwj krivog pojela ? 😕

26. Svibanj 2018. 18:53

Mladamamica1911

Ma jok ne bi rekla,  svih troje smo isto jeli,  a samo meni nije dobro. Bit ce da me mali negdje udario ili pritisce negdje nogicom nekaj,  pa mi je od toga.
    Tak mi je Maks stiskao nekaj 2 tj pred kraj,  stalno sam bljuvala.
    Evo ga molim da se pomakne nekam i da mi da dise.
    Skuhala sam si juhu sada,  pa cu to pokusati pojest,  mozda mi malo smiri zeludac.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    26. Svibanj 2018. 18:56

ProudMomy

Mladamamica1911

Ma jok ne bi rekla, svih troje smo isto jeli, a samo meni nije dobro. Bit ce da me mali negdje udario ili pritisce negdje nogicom nekaj, pa mi je od toga.
    Tak mi je Maks stiskao nekaj 2 tj pred kraj, stalno sam bljuvala.
    Evo ga molim da se pomakne nekam i da mi da dise.
    Skuhala sam si juhu sada, pa cu to pokusati pojest, mozda mi malo smiri zeludac.

Da nije ono "ciscenje" pred porod? 😊 u svakom slucaju nadam se da ce ti sto prije biti bolje 😘

26. Svibanj 2018. 19:34

ProudMomy

Joj cure moje, mi dosli doma i svi troje malo legli. Mene probudila muka i povracanje, uzas, dusu sam povratila. Sad se baa nekak slabo osjecam, jos i ova vrucina, upucala bi se!
    Ena jako ti je lijepi buso i steta bi bila da ga ne nosas jos malo. 😁
    Ivy, samo polako, nemoj mi se forsirati!
    6xmama sineku sretan rockas! Procitala si me, po prirodi sam jaaaako inatljiva osoba. Sta mogu? 😂😂
    Ne znam jesam kaj zaboravila, al tak mi je mucno da dobro da sam i ovo upamtila.

Hvala draga 😘😍,pa baš sam se nadala još malo ga nositi i pokazivati,da me pitaju kolko ih ima unutra i dal' sam sigurna da je jedan🤣🤣...žao mi je zbog mučnine i povraćanja,nadam se da si već sad bolje 😘😘🤗🤗.
    Ja malo prije došla od mame,sad malo legla,dragi s prijateljem u dvorištu peče jeger,već vidim kak ću se najesti i onda cijelu noć piti sodu🤣🤣,al jače je od mene😋😋

26. Svibanj 2018. 19:57

Ami plan je ići na more sutra popodne, al vidjet ćemo još hoću li se baš okupati ili samo noge potoćat 

franovamamita
    26. Svibanj 2018. 19:59

ena buso je divan 😍😍
    proud bas mi je zao da te sad to uhvstilo nadam se da je juhica pomogla...☺
    ivy odmaraj draga,jel prestalo krvarenje? ja bih se bas jako uplasila i vjerojatno odjurila kod dr.. 😯  
    a dan nam je ocito svima skroz u kukiju 😤 ja sad usisala cijelu kucu oprala hrpu suda i oprala podove krepana sam al to njje moglo cekati kak su ulazili izlazili brusili rezali prasine je bilo tonu...sad se idem kupati i probati srediti čučicu 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.