Ja sam se tako unervozila od ove vrucine užas ne znam kam bi od sebe vise 😕😕
Pod mlaki tuš i s čim manje odjeće na kauč pred Tv😀,pomaže bar trenutno..
Joooj i ja bi na more 😩
Bas je neki čudan dan danas...čak mi se i malena slabo javlja,tu i tamo lupne tek..sad čekam frendice da odemo na sok,da se pokrenem malo 😊 možda me to oraspoloži
Mooooreee 😓😓😓
Obozavam more.. al smo odlucili da nejdemo ove godine, da je 100% sve u redu bi isli.. tak da vi koje ste na moru doma, i ak se nebrete kupati, uzivajte u mirisima 😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Joj cure moje, mi dosli doma i svi troje malo legli. Mene probudila muka i povracanje, uzas, dusu sam povratila. Sad se baa nekak slabo osjecam, jos i ova vrucina, upucala bi se!
Ena jako ti je lijepi buso i steta bi bila da ga ne nosas jos malo. 😁
Ivy, samo polako, nemoj mi se forsirati!
6xmama sineku sretan rockas! Procitala si me, po prirodi sam jaaaako inatljiva osoba. Sta mogu? 😂😂
Ne znam jesam kaj zaboravila, al tak mi je mucno da dobro da sam i ovo upamtila.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A eto u krevet sam se ugurala među hladne plahte malo je bolje 👌
Proudy zao mi je za mucnine jesi kwj krivog pojela ? 😕
Ma jok ne bi rekla, svih troje smo isto jeli, a samo meni nije dobro. Bit ce da me mali negdje udario ili pritisce negdje nogicom nekaj, pa mi je od toga.
Tak mi je Maks stiskao nekaj 2 tj pred kraj, stalno sam bljuvala.
Evo ga molim da se pomakne nekam i da mi da dise.
Skuhala sam si juhu sada, pa cu to pokusati pojest, mozda mi malo smiri zeludac.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma jok ne bi rekla, svih troje smo isto jeli, a samo meni nije dobro. Bit ce da me mali negdje udario ili pritisce negdje nogicom nekaj, pa mi je od toga.
Tak mi je Maks stiskao nekaj 2 tj pred kraj, stalno sam bljuvala.
Evo ga molim da se pomakne nekam i da mi da dise.
Skuhala sam si juhu sada, pa cu to pokusati pojest, mozda mi malo smiri zeludac.
Da nije ono "ciscenje" pred porod? 😊 u svakom slucaju nadam se da ce ti sto prije biti bolje 😘
Joj cure moje, mi dosli doma i svi troje malo legli. Mene probudila muka i povracanje, uzas, dusu sam povratila. Sad se baa nekak slabo osjecam, jos i ova vrucina, upucala bi se!
Ena jako ti je lijepi buso i steta bi bila da ga ne nosas jos malo. 😁
Ivy, samo polako, nemoj mi se forsirati!
6xmama sineku sretan rockas! Procitala si me, po prirodi sam jaaaako inatljiva osoba. Sta mogu? 😂😂
Ne znam jesam kaj zaboravila, al tak mi je mucno da dobro da sam i ovo upamtila.
Hvala draga 😘😍,pa baš sam se nadala još malo ga nositi i pokazivati,da me pitaju kolko ih ima unutra i dal' sam sigurna da je jedan🤣🤣...žao mi je zbog mučnine i povraćanja,nadam se da si već sad bolje 😘😘🤗🤗.
Ja malo prije došla od mame,sad malo legla,dragi s prijateljem u dvorištu peče jeger,već vidim kak ću se najesti i onda cijelu noć piti sodu🤣🤣,al jače je od mene😋😋
Ami plan je ići na more sutra popodne, al vidjet ćemo još hoću li se baš okupati ili samo noge potoćat
ena buso je divan 😍😍
proud bas mi je zao da te sad to uhvstilo nadam se da je juhica pomogla...☺
ivy odmaraj draga,jel prestalo krvarenje? ja bih se bas jako uplasila i vjerojatno odjurila kod dr.. 😯
a dan nam je ocito svima skroz u kukiju 😤 ja sad usisala cijelu kucu oprala hrpu suda i oprala podove krepana sam al to njje moglo cekati kak su ulazili izlazili brusili rezali prasine je bilo tonu...sad se idem kupati i probati srediti čučicu 😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji