Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2018. 13:12

J@m@

Pokreti uredni,uredna kolicina plodne vode,posteljica 2/3 zrelosti,glavicom dolje,a teska 2710,a ne 2150 kak je ginekolog rekao.pao mi kamen sa srca

Super draga,eto sve je ok hvala Bogu 😍😘🤗

baarbaraa29
    25. Svibanj 2018. 13:13

WinniethePooh jaaj pa to je dobro. Moj u 20.bio 31mm. Je da se seto jos, al nije narastao dalje od 33,a bio i na 22 u medjvremenu. Ali kako znamo da je pravilo da pravila nema ipak ti polako i nek on potraje!
    Mladamamica i Ena zvucite ko moja sestra prije cca. 2mj.😂 Ja lezim zbog kratkog, a ona zacementirana trci okolo s 5.i zavrsi na indukciji nakon 6 dana iza termina!
    Franova ljepoticeeee! Bas si ce ce! Oboje!! I loptica nekako naocigled narasla od zadnje slike! 🤗
    J@ma 🤗🤗🤗🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

25. Svibanj 2018. 13:16

Confused

Sve ste redom stvarno krasne trudnice ❤
    Ja danas samo citam,nemam volje za tipkanje…
    Cekam Proudy i Jamus izvjestajima iz TA 😉

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗Da postane tvoj dan😀 i prođe loše raspoloženje😁

Majda23
    25. Svibanj 2018. 13:32

Franova 😍😍😍
    J@m@ jeej za tebe i bebu 😊
    Confused uzmi si malo cokolade ili sladoleda za podizanje raspolozenja, mozes kod mene na coksu s bananom i keksom i hrusteve 😊

04.07. Matija 💜

franovamamita
    25. Svibanj 2018. 13:35

hvala curkeeee 😙😙😙
    aaaajme prezderala se ono zdrav rucak ajme spagete i umak iz vrecice a jbg smijem i tako nekada 😂😂
    jama drago mi je zbog tebe i bebaca 😙😙😙
    kolica imamo abc design sliksm kasnjje ne mogu se sad pomjeriti...😂😂😂
    jbt jel se misli ovo joje djete lijepo okrenuti i spustiti evo ga stuca i to u visini pupka osjetim 😮

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

25. Svibanj 2018. 13:45

franovamamita

hvala curkeeee 😙😙😙
    aaaajme prezderala se ono zdrav rucak ajme spagete i umak iz vrecice a jbg smijem i tako nekada 😂😂
    jama drago mi je zbog tebe i bebaca 😙😙😙
    kolica imamo abc design sliksm kasnjje ne mogu se sad pomjeriti…😂😂😂
    jbt jel se misli ovo joje djete lijepo okrenuti i spustiti evo ga stuca i to u visini pupka osjetim 😮

I to treba nekad,zašto ne😀😋,meni šogica kuhala juhicu od govedine s rižom,krumpir na ploške s špekom i vrhnjem zapečen u pećnici i pohane patlidžane😋😋,prije toga sam pojela 3 jaja na oko,sad čokoladu s rižom😂😂,i nemrem se pomaknuti s kauča,pitam se zašto😂😂

6xmama
    25. Svibanj 2018. 13:51

J@m@,odlične vijesti!!
    Proud,di si rodiljo?Već na pripremi 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    25. Svibanj 2018. 13:54

36+1,stigle mojima u posjetu

6xmama
    25. Svibanj 2018. 14:00

J@m@,kaj si zbigecana 😍...Sve ste redom prekrasne! 
    Barbara, sve ce ti se to isplatit na porodu, vidjet ces.. Mene grlic hebe evo zadnje tri trudnoce, al zato dodjem ko gospođa i samo pljunem dete van 😂. Zadnji put su me iz trudnicke poslali na indukciju, ja fino nasminkana, nije mi se stigla ni sminka razmazat kak sam bila brzo gotova 🤣. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    25. Svibanj 2018. 14:01

Jama - drago mi je da je sve ok! 😙
    Pharma - mi smo prije 6 godina kupili za prvu curku ABC Design 3Tec 2u1, tad smo bili jaje posudili, sad smo dobili iz Njemacke na poklon jaje Maxi-Cosi Citi jer nam kolica imaju adaptere za to jaje. Ja dam prezadovoljna s kolicima, mala je bila non stop u njima tamo negdje do skoro 2 godine, i danas su kao nova. Jedino im je mana kaj su teska, ali navikla sam vec.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.