Sad čitam nalaz pa ak može prijevod 😁 CC uloživ do UU koje drži.
Cervikalni kanal uloživ do unutarnjeg ušća koje drži
Tnx👍
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Tnx👍
Googlala sam😂😂
Joooj koliko stranica..isprike unaprijed ako preskočim nekog
Ni mi nećemo imati posebnu sobicu za bebu jer nam stan ima samo jednu spavaću..tako da ćemo se zasad snaći zajedno,dobit će svoj kutak s kreveticem i komodom..malo ćemo ga uljepšati i ukrasiti i to je to 😊
Proud prekrasna 😍😘
Rubia bravo za bebicu i pregled ☺️ držim fige i za cerviks 🤞
honeyhoney super i za tvoju bebicu ☺️
Nivami slatka bušica ❤️
Ena možda oni stvarno s roštiljem proslave Mihaelovo rođenje 😁😁
Mladamamica bravo za bebu i 6.6.je bas super datum 😉
Tinchyca drago mi je da nema razloga za brigu,sad ćeš ipak biti puno mirnija ❤️ A bebo nek nastavi lijepo rasti ☺️
Barbara vidis da se ovi bebolinci ne žure previše van, mislim da si sigurna dok ne stigne kindač 😁😁
Ajme drage moje pa vi se raspisate. Jako sretna sa svim sretnim vjestima s pregleda(Rubia &honeyhoney). Barbara mislim da cerviks samo pokazuje da buš možda lakše rosila ali vjerujem da ćeš izdržati do termina. Kak ti Franova kaže ja sam jedno 4 tjedna hodala okolo prvo 3 pa onda 4 cm otvorena i na kraju nije niš samo krenulo nego sam išla na indukciju 😂.
Tinchyca neka je sve dobro i dobro napreduje.
Mladamamica držmo fige da sexić/mužić nešto pokrene ali mislim da je 06.06.baš ok datum 😊.
Nivami slatka bušica.
Moram se nadovezat na Confused i potvrdit kako mene ni jedna beba nije lupala toliko koliko ova 😂. Možda zato kaj je to sve već istrošeno.
Eto to je to. Cijeli dan s klincima vani, došli kumići naručili pizzu (jedva dišem jer sam jela i slatkač 😂).
Spremam se za roditeljski i prijavljujem da sutra idem na pramenove!!!! Weeeee
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova tebi je i Fran tako, jel da? Kad je vec muz odsutan nabavi onu loptu pa skaci po njoj nebil se bebonja preselio nize 😉
Nas je od pocetka nisko, tek ga sad kako je veci osjetim nekad vislje, ali mu je svedno jos uvijek najdraze mjesto ordiniranja do razine pupka i ispod! Iako koliko sam citala i vasa iskustva i ovak okolo to nisko nije garancija brzeg poroda. Na kraju krajeva sta je u T sigurno.
Super za glavu! Napokon!! 🙏🏻🤗
Mia sad cemo mi vas stic 😉 Tebi vise i ne mjere? Meni ce ova moja valda i kad trudovi pocnu 😆 a vi ste vec i spremni za veliko Upoznavanje!
Pharmamma odrzat cemo mi roditeljski veceras da mu kazemo da se ugleda na Klokanske lege i legice! 😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova tebi je i Fran tako, jel da? Kad je vec muz odsutan nabavi onu loptu pa skaci po njoj nebil se bebonja preselio nize 😉
Nas je od pocetka nisko, tek ga sad kako je veci osjetim nekad vislje, ali mu je svedno jos uvijek najdraze mjesto ordiniranja do razine pupka i ispod! Iako koliko sam citala i vasa iskustva i ovak okolo to nisko nije garancija brzeg poroda. Na kraju krajeva sta je u T sigurno.
Super za glavu! Napokon!! 🙏🏻🤗
Mia sad cemo mi vas stic 😉 Tebi vise i ne mjere? Meni ce ova moja valda i kad trudovi pocnu 😆 a vi ste vec i spremni za veliko Upoznavanje!
Pharmamma odrzat cemo mi roditeljski veceras da mu kazemo da se ugleda na Klokanske lege i legice! 😆
Stizete nas i to opasno😁 vjeruj mi, neces se ni okrenuti, a doci ces do 37 tt.
Ma nista vise ne mjere, pregled u TA mi traje doslovno 2 min, samo uzv i gotovo. Od iduceg ponedjeljka krecu i ctg:)
Joj upoznavanje se jaaako priblizilo, jedva cekam, ali umirem od straha😂🙈 glava mi je puna svih mogucih scenarija🙈
Inače,bila sam danas na prvom dijelu trudničkog tečaja u OB Zabok..bilo je dosta informativno i u teoriji sve to zvuči super.. jedino sad provjerena info za Enu-nema uopće mogućnosti epiduralne 😕 imali smo predavanje i pokazali nam rađaonu,a idući put je tema dojenje.. taman su se dvije bebice rodile prije nego smo mi došle pogledati rađaonu ☺️
Inače,bila sam danas na prvom dijelu trudničkog tečaja u OB Zabok..bilo je dosta informativno i u teoriji sve to zvuči super.. jedino sad provjerena info za Enu-nema uopće mogućnosti epiduralne 😕 imali smo predavanje i pokazali nam rađaonu,a idući put je tema dojenje.. taman su se dvije bebice rodile prije nego smo mi došle pogledati rađaonu ☺️
😫😫😫😫Kak je to moguće jbt u ovom stoljeću da rodilište nema mogućnost epiduralnu??? Omg...tnx za info😘, iako bi bilo bolje da nisam znala 😰😭...
Sortiraj odgovore
Najstariji