6xmama ds tebe sam se tog trena sjetila kad sam vidjela mjere na ekranu!!
Mislim si kako pobogu uz lezanje i utrice?! Al dzaba, on ima svoju politiku!
Sta reci..lezanje i lezanje. Mora bit dobro. Nema im druge! Obojma! I tvojoj princezi i ovom nasem malom! Mozda ti vec na sljedecem bude veci! Nije nemoguce!
Ena do njega je. Neam ja nis s tim di ce spavat. Nek snosi posljedice za svoje odluke! 🤨🤨
😆
Joj ja sam inace streberski tip, ne u smislu ucenja napamet 🙂 neg volim takve obveze posteno i pravovremeno rjesit, al evo, ovaj puta ne ide.
Sinoc kad me izludjivo njemacki je bio na 12.mjestu briga uglavi, tak da..prioriteti.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
ena nikad se ne zna vidjet cemo hajde do nedjelje 😁😁😁
majda suosjecam i mi tek krenuli s radovima i realno zavrsiti ce taman oko termina pa se nadam da cu gurati do tada ☺
barbara terminuso neeemoj se ti nista sekirati u sigurnim si ti tjednima mada ni to nema veze posto guras do termina sigurno,a tijelo se polako priprema za porod...ja sam u ovim tjednima s klincem se otvorila prst i nikakvo mirovanje ni nista i prenjela 3 dana...dr je tads rekla to je normalan nalaz vase tijelo polako se priprema ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Vec bila otvorena i prenjela?!
A dobro, nest ko i Proud sada. A je to sve cudno. Iz dana u dan, sve individualno. Iako toliko je nisko da mislim da ce sam ispast kad krene. Napipa mu glavu bez beda! Jezivo! 😁
Moja dr.mi nekad djeluje da previse panicari, ali ne moze ni ona jadna znat..sve za moje dobro.
Jel se tvoja glavusa sta smirila? 🤕
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
C
Cestitam svima na dobrim nalazima i pregledima! Cure na mirovanju - strpljenje jos malo brzo ce to proci!
Vec bila otvorena i prenjela?!
A dobro, nest ko i Proud sada. A je to sve cudno. Iz dana u dan, sve individualno. Iako toliko je nisko da mislim da ce sam ispast kad krene. Napipa mu glavu bez beda! Jezivo! 😁
Moja dr.mi nekad djeluje da previse panicari, ali ne moze ni ona jadna znat..sve za moje dobro.
Jel se tvoja glavusa sta smirila? 🤕
daaa otvorena i jos svaaaki dan ja isla u setnju po sat vremena bila u pokretu i sve reko da ide to lakse i u 38tt dva prsta i tako ostala do dana poroda...a to sto je nisko budi sretna...moja opet kaze jao jaooo kako je jako visoko pa strasno...zadnji puta sam joj rekla da me ne plasi vise jer znam kak to moze sve zakomplicirati...tako da ja sama sebi navijam tamo za 36tt da malac bude nisko i da se pocnem otvarati laganini...
e draga a za glavu jucer sam si pred spavanje masirala vrat i glavu i nocas i danas mi je puuuuno bolje zaboli jos na neki pokret...ali nadam se da se necu ureci i da ce polako proci..svakako hvala na savjetu za masazu 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam sad došla doma, bila na depilaciji, posjetit nećake, obavit šoping za ručak i sad samo ležim na kauču vrijeme užas, sparno za popizdit.
Vidjela sam uvijek predivnu fit Proud i Nivami kruškicu 😁
I što se tiče sobice, mi smo sve ove veće komade kupili/nabavili, ali će sve morat čekat za sastavljanje jer nam idući petak kreću s mijenjanjem centralnog. Pa dok to naprave, pa farbat... Bit će gotovo do 8.mjeseca valjda 😂
I ne znam ako sam još šta htjela komentirati, nisam ni kavu popila danas pa ne funkcioniram.
A da, i stigli mi danas zaštitna ogradica, navlake i gnijezdo, al nemam još snage raspakirat
Super za sve preglede i sve mi idemo do termina 😍😍
Mene uzasno zgaravica muci , previse slatkog zadnje vrijeme ..jedva disem trenutno 🤮
Sad čitam nalaz pa ak može prijevod 😁 CC uloživ do UU koje drži.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Draga Barbara, nemoj se brinuti oko nalaza. Moj ti je bio isti takav u tvojim tjednima i evo sad lagano guramo prema kraju. Iako mi se cini da mi je beba ful visoko jer me jako lupa nozicama po rebrima😂
Jos uvijek ne mogu vjerovati da je tako blizu kraja, a cinilo se nedostizno🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji