Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    24. Svibanj 2018. 12:36

Tinchyca

Da se javim nakon TA! Napokon mi je pao kamen sa srca i nestala briga od mogućeg zastoja u rastu. Bebolinac je u 2 tjedna dobio 720gr. I sa cca 1500gr došao na 2250gr! Sve mjere odgovaraju tjednima i danima! Presretna sam :) Sve ostalo je isto super, plodna voda, protoci, zatvorena. CTG isto na kraju radili i kaže dr živahna beba 😊 (prije pojela bananu i slatkač) 😁 Doktorice u TA i na uzv-u užasno drage, nasmijane i ljubazne, popričala si sa svakom.
    Proud lijepa ko i uvijek! Čestitke na ulasku u 40. Tj 😊
    Mi spremamo bebaču njegovu sobu odma pored naše. Jučer pokrečila sobu, za vikend muž sastavlja krevetić i komode. Slj tjedan se bacam na pranje robice i slaganje stvari. Kolica spremna čekaju i trenutno smetaju 😆

Bas mi je drago! Sad mozes biti mirnija! Uzivaj u pripremanju sobe i stvarcica 😁
    Nama su sad dopelali cijevi za grijanje, u ponedjeljak dojdu slagati. Onda ide farbanje sobe i na kraju namjestanje. Jedva cekam! Makar kinderbet moraju pofarbati, isto je stari, od tateka i smeđi je, a ja hocu bijeli 😂 kompliciram 🤣

26.8. Ivan 💙💙

24. Svibanj 2018. 12:42

Tinchy jeeeej,  vidis da je to sve dobro! To samo bebice malo periodicno rastu! 😘

Evo moj malac i ja u vlaku,  idemo na ttesnjevku kod M!
    Da stvar bude bolja idemo kao na rucak,  a ja za dorucak toliko pojela da uopce nisam jos gladna,  al nek njih dvojica bar jedu,  ako nista drugo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Svibanj 2018. 12:45

ProudMomy

Tinchy jeeeej, vidis da je to sve dobro! To samo bebice malo periodicno rastu! 😘

Evo moj malac i ja u vlaku, idemo na ttesnjevku kod M!
    Da stvar bude bolja idemo kao na rucak, a ja za dorucak toliko pojela da uopce nisam jos gladna, al nek njih dvojica bar jedu, ako nista drugo.

Zamirisat će i tebi nešto sigurno😀🤣,uživajte😘

nivami
    24. Svibanj 2018. 12:45

Tinchyca

Da se javim nakon TA! Napokon mi je pao kamen sa srca i nestala briga od mogućeg zastoja u rastu. Bebolinac je u 2 tjedna dobio 720gr. I sa cca 1500gr došao na 2250gr! Sve mjere odgovaraju tjednima i danima! Presretna sam :) Sve ostalo je isto super, plodna voda, protoci, zatvorena. CTG isto na kraju radili i kaže dr živahna beba 😊 (prije pojela bananu i slatkač) 😁 Doktorice u TA i na uzv-u užasno drage, nasmijane i ljubazne, popričala si sa svakom.
    Proud lijepa ko i uvijek! Čestitke na ulasku u 40. Tj 😊
    Mi spremamo bebaču njegovu sobu odma pored naše. Jučer pokrečila sobu, za vikend muž sastavlja krevetić i komode. Slj tjedan se bacam na pranje robice i slaganje stvari. Kolica spremna čekaju i trenutno smetaju 😆

Super za pregled i velikog i živahnog bebača
    ProudMomy uzivaj i nemoj puno pojesti 😋

franovamamita
    24. Svibanj 2018. 12:51

nivami preslatki buso 😙😙😙
    ena mozda ce oni u nedjelju uz rostilj slaviti mihaelovo rodenje 😀😀
    mladamamica super za pregled i bebaca a sad zaskoci muza 😁😁
    tinchy jako mi je drago zbog tebe i bebolinca sad si mirnija i uzivaj draga 😙😙😙 neego tako jeftine tresnje ? kod nas toga nema 
    e tako rucak gotov odo se malo zasladiti pa leci ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

24. Svibanj 2018. 12:57

franovamamita

nivami preslatki buso 😙😙😙
    enamozda ce oni u nedjelju uz rostilj slaviti mihaelovo rodenje 😀😀
    mladamamica super za pregled i bebaca a sad zaskoci muza 😁😁
    tinchy jako mi je drago zbog tebe i bebolinca sad si mirnija i uzivaj draga 😙😙😙 neego tako jeftine tresnje ? kod nas toga nema
    e tako rucak gotov odo se malo zasladiti pa leci ☺

Nebudu draga,Mihael ima ko što sam napisala uplaćen puni pansion u mom apartmanu 280 dana koji mu ističu u utorak,znači u srijedu do nekog vremena bi trebao izaći😂😂,kad si čula da je neko uplatio odmor i izašao ranije??😂😂😂😂i ak bude dobar može dobiti par dana gratis😁😁

baarbaraa29
    24. Svibanj 2018. 12:58

Mandrina fino je muz zamislio porod! Kao katapultiranje i ajd kuci! 😂
    Rubia super za malca! A okrenut se jos stigne pa puta 😉
    Nivami, Proud.. Ljepotice, sta drugo! 😍🤗
    Mladamamica i vi ste nam u vrhu kladionice! 😊 A sad na posao. Treba slusat doktora! 😉
    Kod nas Situacija:
    - Sinoc oplakala zbog malog ljenivca, tuzila sam ga dok.,a ctg savrsen! 😊
    - ispit odgodjen za jesen
    - Mr. C popusta poslusnost, 17mm, jos 2 tjedna bi bilo super i onda kad god mu se da. 12.6. nam je godisnjica braka I muzev rodjendan pa ako mu se svidja..
    Kinderbet nam dolazi oko 20.6.tak da ako coekic stigne prije morat cemo ga stavit ispod naseg kreveta 😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

24. Svibanj 2018. 13:05

baarbaraa29

Mandrina fino je muz zamislio porod! Kao katapultiranje i ajd kuci! 😂
    Rubia super za malca! A okrenut se jos stigne pa puta 😉
    Nivami, Proud.. Ljepotice, sta drugo! 😍🤗
    Mladamamica i vi ste nam u vrhu kladionice! 😊 A sad na posao. Treba slusat doktora! 😉
    Kod nas Situacija:
    - Sinoc oplakala zbog malog ljenivca, tuzila sam ga dok.,a ctg savrsen! 😊
    - ispit odgodjen za jesen
    - Mr. C popusta poslusnost, 17mm, jos 2 tjedna bi bilo super i onda kad god mu se da. 12.6. nam je godisnjica braka I muzev rodjendan pa ako mu se svidja..
    Kinderbet nam dolazi oko 20.6.tak da ako coekic stigne prije morat cemo ga stavit ispod naseg kreveta 😆

Super draga za ctg,a mr. C se uopće ne ponaša u skladu s pravilima,nije mu to baš fer..,al bitno da je bebo dobro i nek pričeka još da krevetić stigne😀😍😘🤗 da nebu moral ispod vašeg spavati 😂😂🤣🤣,pusti ispit nek čeka,stigneš najesen 😘 

6xmama
    24. Svibanj 2018. 13:18

Tinchy,super za dobar pregled,viš da je sve ok!
    Barbara,supatnice-eto ga i moj jučer na 25 mm,v oblik...ti si bar već u nekim sigurnijim tjednima,ja imam do tih tjedana još 2 mjeseca ..hebeš sad ispit,sad čuvaj bebača.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    24. Svibanj 2018. 13:49

Preslatke buse i lijepe mame 😊 
    Jeeej za dobre nalaze i bebace 🎉🎉 i nama je stigao nalaz brisa, sve je dobro 😁 
    Ja sam dns pocela s pranjem robice. Kod nas je isto nered na sve strane. Dosli majstori, pa dok obave sve, dok kupim sobu i namontiramo, nadam se da ce bebo kao Mihael i Aleks pricekati do termina jer mama jedva ima mjesta za spavati 🙆

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.