Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2018. 11:21

Da,nisam vam rekla,moj m organizira roštilj kod mojih u nedjelju😂😂 a ja ga samo gledam kad je to spomenuo jučer mojima😂😂,veli on aha..da,ak ne rodiš prije😂😂...tak da ak se kojoj možda žuri samo naprijed slobodno,ja nesmijem još..a i mali je uplatio puni pansion 280 dana i ne planira prije izaći😂😂

nivami
    24. Svibanj 2018. 11:24

Hvala vam i osjecam se ko kruska 🤣🤣🤣🤣

24. Svibanj 2018. 11:24

Ena,  tvoj muz je ko ja,  zaboravi povremeno na tu sitnicu! Hahahahaha
    Tak i ja,  sve si nesti planiram hahaha
    Saljem maloprije muzu da je neko dogadjanje na jarunu u nedjelju,  nesto vojska organizira. I veli on,  bumo vidli
     Reko zakaj? Pa mali bi to bas volio vidjet! 
    Veli on meni ti si stvarno mutava 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

natar
    24. Svibanj 2018. 11:28

Proud, jako lijepa trudnica 😊
    Rubi, super za pregled 👍👍
    A sto se sobe i opremanja tice, mi imamo sobu za malce, ali ce prvih par mjeseci biti skupa u jednom kindacu s nama u sobi. Kad vise nece stati u jedan kindac selimo ih u njihovu sobu jer nam 2 kindaca ne stanu sobu.. U sobi imaju komode koje zasad mi koristimo. Mislila sam u Ikei uzeti najjednostavniju prematalicu i na nju montirati kotace da ju vozim po katu (spavace sobe i kupaonica), da ih uvijek oboje imam na oku.. To mi se nekako cinilo prakticno, vidjet cemo koliko je izvedivo.. Nekako mi se cini da ce prvih pola godine cijeli stan biti kombinacija kreativnog nereda i  “under construction” stila 😂😂 Budemo se snalazili u hodu 🤷🏻‍♀️

Mladamamica1911
    24. Svibanj 2018. 11:33

Evo nas 😁😁
    Prvo proudy cestitaaam na 39tom 👌👌👌👌👌💜
    Mi sad stigli kuci 🙂
    Cerviks pao u tjedan dana sa 42mm na 35 😁 bebac je 3440gr,ctg uredan sve super, brisevi svi cisti i onaj na streptokok,moji nalazi svi super, vrat maternice zatvoren ali skroz omekanjen 4.6 ili 6.6. Idem rodit ovisi kako se dogovorimo na iducem pregledu 1.6 u petak 🙂
    Kaze doktorica uposlite muža da pokrenemo malo to otvaranje lakse cete mi rodit 👌😂

natar

Nivami, lijepa kruska, lijepa busica 😍

ProudMomy

Ena, tvoj muz je ko ja, zaboravi povremeno na tu sitnicu! Hahahahaha
    Tak i ja, sve si nesti planiram hahaha
    Saljem maloprije muzu da je neko dogadjanje na jarunu u nedjelju, nesto vojska organizira. I veli on, bumo vidli
    Reko zakaj? Pa mali bi to bas volio vidjet!
    Veli on meni ti si stvarno mutava 😂😂😂

Zakaj?😂😂Da nebi i Aleks odlučio doći vidjeti događanje na Jarunu😂😂

6xmama
    24. Svibanj 2018. 11:39

Mladamamica,super vijesti,bravo...6.6. je baš guba datum .Mislim,ak već možeš birat...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

24. Svibanj 2018. 11:41

Mladamimica znaci definitivno si odlucila ici na indukciju? Super da je sve ok! 😘
    Ena,  evo ja stvarno ne znam kaj on brije 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

nivami
    24. Svibanj 2018. 11:43

Mladamaica super za pregled i bebaca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.