Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    24. Svibanj 2018. 11:47

honeyhoney

Drage cure, dugo se nisam javljala, ali vas pratim ❤️
    Vidim da su pripreme u punom jeku i da je više manje sve dobro!
    Mi smo u 34 tjednu (danas napunile), moja cura ima 2200g što je taman i idući pregled će nam biti u trudničkoj na Merkuru.
    Tata i ja ovaj tjedan idemo na tečaj na Merkuru i jako je informativan, ali moram reći da me, kako vrijeme prolazi, ipak lagano obuzima strah od poroda.
    Kako se nosite s tim? Jel vas strah majčinstva, dojenja, boli ili to sve nekako u ljubavi prema bebici prihvaćate?

Puno pusa :)

Muz i ja smo ovaj tjedan na Merkuru na tecaju. Kako dani odmicu, on sve nervozniji, a ja sve mirnija😂
    Nekako si mislim, treba se informirat, treba znat sta sve mogu bit poteskoce, ali cisto da znam sta poduzet i kome se obratit ako do necega dodje.

24. Svibanj 2018. 11:48

Mladamamica1911

Evo nas 😁😁
    Prvo proudy cestitaaam na 39tom 👌👌👌👌👌💜
    Mi sad stigli kuci 🙂
    Cerviks pao u tjedan dana sa 42mm na 35 😁 bebac je 3440gr,ctg uredan sve super, brisevi svi cisti i onaj na streptokok,moji nalazi svi super, vrat maternice zatvoren ali skroz omekanjen 4.6 ili 6.6. Idem rodit ovisi kako se dogovorimo na iducem pregledu 1.6 u petak 🙂
    Kaze doktorica uposlite muža da pokrenemo malo to otvaranje lakse cete mi rodit 👌😂

Super draga za super pregled i bebača😍😍,jeeyyy,uskoro ćeš imati svoju ljubav u rukama😍😍🤗🤗🤗

Mladamamica1911
    24. Svibanj 2018. 11:53

To je i moja mama rekla da je 6.6 ljep datum 😁
    Da da pokušat ću izbjec carski 👌 

Marijaa30
    24. Svibanj 2018. 11:56

Nivami i Proud, lijepe 😀
    Mladamamica, 6.6. je i bil Dan D pa eto 😁 lijepi datum.

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    24. Svibanj 2018. 11:59

Ciao drage moje. Raspisale ste se bome. Mi smo jučer bili u Zg cijelo popodne. Moj je išao na provjeru vida,prije toga smo išli do City Centra East i do Ikee malo u kupovinu. Došli smo doma bilo je skoro pola 10. Pisale ste za brojanje bebinih pokreta.Moja doktorica meni to nije spomenula ali moja beba je aktivna svaki dan. Ujutro me zna probuditi pa više nemogu zaspati. Jedino kaj nemogu još skužiti u kojem je beba položaju jer najviše osjetim udarce s lijeve i desne strane nisko,pa ponekad i više gore u trbuhu. Kad bi se beba obično trebala okrenuti?
    Nove mame dobrodošle.  Vi koje imate preglede.držim palčeve da je sve uredu.

💖 Nikol -12.08.2018💖

mateya1993
    24. Svibanj 2018. 12:01

Proud-Predivna trudnica 😍😍

💖 Nikol -12.08.2018💖

Marijaa30
    24. Svibanj 2018. 12:15

Mateya, tak ti i ja osjecam... i sad sam bila na pregledu i malac je na zadak okrenuti. Al do poroda se stigne okrenuti.

26.8. Ivan 💙💙

Tinchyca
    24. Svibanj 2018. 12:32

Da se javim nakon TA! Napokon mi je pao kamen sa srca i  nestala briga od mogućeg zastoja u rastu. Bebolinac je u 2 tjedna dobio 720gr. I sa cca 1500gr došao na 2250gr! Sve mjere odgovaraju tjednima i danima! Presretna sam :) Sve ostalo je isto super, plodna voda, protoci, zatvorena. CTG isto na kraju radili i kaže dr živahna beba 😊 (prije pojela bananu i slatkač) 😁 Doktorice u TA i na uzv-u užasno drage, nasmijane i ljubazne, popričala si sa svakom.
    Proud lijepa ko i uvijek! Čestitke na ulasku u 40. Tj 😊
    Mi spremamo bebaču njegovu sobu odma pored naše. Jučer pokrečila sobu, za vikend muž sastavlja krevetić i komode. Slj tjedan se bacam na pranje robice i slaganje stvari. Kolica spremna čekaju i trenutno smetaju  😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    24. Svibanj 2018. 12:34

Poslije pregleda navratila na dolac počastit se trešnjicama 😋

💙30.06.2018 💙 Noa💙

24. Svibanj 2018. 12:36

Tinchyca

Da se javim nakon TA! Napokon mi je pao kamen sa srca i nestala briga od mogućeg zastoja u rastu. Bebolinac je u 2 tjedna dobio 720gr. I sa cca 1500gr došao na 2250gr! Sve mjere odgovaraju tjednima i danima! Presretna sam :) Sve ostalo je isto super, plodna voda, protoci, zatvorena. CTG isto na kraju radili i kaže dr živahna beba 😊 (prije pojela bananu i slatkač) 😁 Doktorice u TA i na uzv-u užasno drage, nasmijane i ljubazne, popričala si sa svakom.
    Proud lijepa ko i uvijek! Čestitke na ulasku u 40. Tj 😊
    Mi spremamo bebaču njegovu sobu odma pored naše. Jučer pokrečila sobu, za vikend muž sastavlja krevetić i komode. Slj tjedan se bacam na pranje robice i slaganje stvari. Kolica spremna čekaju i trenutno smetaju 😆

Super draga za pregled i bebicu😘😍,neka raste samo ljubav mala😀,eto vidiš da je sve ok 😘,neka si ti sad sretna i mirna hvala Bogu 🤗😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.