I ja se puno vise znojim sad u trudnoći i samo mi je vruće..a da ne pričam da je u stanu već sad sauna ako ne upalimo klimu,a di su još prave vrućine 😩

Jooj i meni je vruće. Noču spavam pokrivena samo preko trbuha i budim se mokra.
Ena tek sam sad skužila za slavlje i roštilj koji ti dragi organizira. Ti se lijepo tamo najedi, popij koji radler pojedi sladoleda i podruži a onda nek krene 😊.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
cure, bila kod ginekoliginje (socijalne). kasno sam dosla jer sam radila pa mi nije stigla uzv raditi. ali me je spojila da čujem otkucaje pa samse smirila.
sad ostaje samo ljubičasta masnica na guzici, zelena na jednoj ruci i ogrebotine čitavom dužinom ruke na drugoj.
p.s. kako da stavim ovaj lilypie avatar u potpis? hvala svima <3
Klikneš na nečiji ticker, odabereš opcije i na kraju iskopiraš link u potpis ali moraš izabrati onaj koji se zove udbb ili tako nešto inače ti nećw biti vidljivo

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jooj i meni je vruće. Noču spavam pokrivena samo preko trbuha i budim se mokra.
Ena tek sam sad skužila za slavlje i roštilj koji ti dragi organizira. Ti se lijepo tamo najedi, popij koji radler pojedi sladoleda i podruži a onda nek krene 😊.
Izgleda da su pomaknuli na subotu,još bolje😂...a plan je super za ponjupati i slatkače,radlera može ako mi neko kupi Žuju od bazge😋😋..hm..al nebi da krene za vikend ,nek bar čeka ponedjeljak 😁
Pharmama ja nemam klimuuu😰😰...Aknes bitno da su ti čula srčeko,a masnice će proći.😘
Franova pa sad da sam bas ziher nisam, ali kontam ono, gravitacija i to.. Mozda iskusne curke znaju? 🤔
Da nebi bilo da potakne otvaranje, a on se jos drzi za zeludac i rebra 😁 Al bi me spominjala!!
Proud ti ces mi bit uzor! Ocem i ja malo bauljat vani😭
Ova moja dr. ko i Mia789, bipolarna 🤣 pa sad ispada da smijem trcat, al se ne smijem štresirat! 🙄
Ma kad krene 37.,ak ga docekam, ode ja lagano pravit krugove makar oko zgrade! Ko hrcak! 😜
Mia tak i ja kontam.. Ne znam ceg da se bojim, ak si zamislim nest sto kao necu necu mozda cu se sam bezveze opterecivat s tim, a bas me to i dopadne. Ma, izac mora, jbga! 🤭
Ena se nameracila na zderu i ne pusta! 😆🍖🍗🥩🥓🍦🍻................... 🍼😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova pa sad da sam bas ziher nisam, ali kontam ono, gravitacija i to.. Mozda iskusne curke znaju? 🤔
Da nebi bilo da potakne otvaranje, a on se jos drzi za zeludac i rebra 😁 Al bi me spominjala!!
Proud ti ces mi bit uzor! Ocem i ja malo bauljat vani😭
Ova moja dr. ko i Mia789, bipolarna 🤣 pa sad ispada da smijem trcat, al se ne smijem štresirat! 🙄
Ma kad krene 37.,ak ga docekam, ode ja lagano pravit krugove makar oko zgrade! Ko hrcak! 😜
Mia tak i ja kontam.. Ne znam ceg da se bojim, ak si zamislim nest sto kao necu necu mozda cu se sam bezveze opterecivat s tim, a bas me to i dopadne. Ma, izac mora, jbga! 🤭
Ena se nameracila na zderu i ne pusta! 😆🍖🍗🥩🥓🍦🍻………………. 🍼😉
😂😂😂😋😋😋
aknes drago mi je da si mirnija sada 😙
proud odmori malo draga sutra je veliki i bitan dan 😆😆😆
barbara ma ja na sljedecoj kontroli ak se ne spusti cu joj reci neka mi nade rijesenje kak ga spustiti...skakanje po stomaku i cupanje djeteta opet ne hvala..,radije bih carski...e a kak tebi i meni trudnoca u dan, a days to go razlika 1? 😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
aknes drago mi je da si mirnija sada 😙
proud odmori malo draga sutra je veliki i bitan dan 😆😆😆
barbara ma ja na sljedecoj kontroli ak se ne spusti cu joj reci neka mi nade rijesenje kak ga spustiti…skakanje po stomaku i cupanje djeteta opet ne hvala..,radije bih carski…e a kak tebi i meni trudnoca u dan, a days to go razlika 1? 😀
Pojma nemam! Valjda da ti znas kad se ja porodim da ti ides sutradan 😂
Prosviko i forum pored svih nas hormonjaca!
Jucer se tak igram s onom tablicom i vidim ima nas 90i nest mislim. Di nece 🤦🏻♀️
Kad ovaj moj podstanar promjeni adresu morat cu administrativu prepustit nekom nizem na listi.
Imat cemo izbore! 👩🏻⚖️🗳️🤓

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke ja sad bila u lidlu i kupila one kuglice od krumpira za 12.99 kila tolko su fine da vam ne mogu docarat 😍😍😍😍😍a i sladoled sam uzela za 16 kn kutija onog premium od tiramisua 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji