Pharmama ja nemam klimuuu😰😰...Aknes bitno da su ti čula srčeko,a masnice će proći.😘
Franova pa sad da sam bas ziher nisam, ali kontam ono, gravitacija i to.. Mozda iskusne curke znaju? 🤔
Da nebi bilo da potakne otvaranje, a on se jos drzi za zeludac i rebra 😁 Al bi me spominjala!!
Proud ti ces mi bit uzor! Ocem i ja malo bauljat vani😭
Ova moja dr. ko i Mia789, bipolarna 🤣 pa sad ispada da smijem trcat, al se ne smijem štresirat! 🙄
Ma kad krene 37.,ak ga docekam, ode ja lagano pravit krugove makar oko zgrade! Ko hrcak! 😜
Mia tak i ja kontam.. Ne znam ceg da se bojim, ak si zamislim nest sto kao necu necu mozda cu se sam bezveze opterecivat s tim, a bas me to i dopadne. Ma, izac mora, jbga! 🤭
Ena se nameracila na zderu i ne pusta! 😆🍖🍗🥩🥓🍦🍻................... 🍼😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova pa sad da sam bas ziher nisam, ali kontam ono, gravitacija i to.. Mozda iskusne curke znaju? 🤔
Da nebi bilo da potakne otvaranje, a on se jos drzi za zeludac i rebra 😁 Al bi me spominjala!!
Proud ti ces mi bit uzor! Ocem i ja malo bauljat vani😭
Ova moja dr. ko i Mia789, bipolarna 🤣 pa sad ispada da smijem trcat, al se ne smijem štresirat! 🙄
Ma kad krene 37.,ak ga docekam, ode ja lagano pravit krugove makar oko zgrade! Ko hrcak! 😜
Mia tak i ja kontam.. Ne znam ceg da se bojim, ak si zamislim nest sto kao necu necu mozda cu se sam bezveze opterecivat s tim, a bas me to i dopadne. Ma, izac mora, jbga! 🤭
Ena se nameracila na zderu i ne pusta! 😆🍖🍗🥩🥓🍦🍻………………. 🍼😉
😂😂😂😋😋😋
aknes drago mi je da si mirnija sada 😙
proud odmori malo draga sutra je veliki i bitan dan 😆😆😆
barbara ma ja na sljedecoj kontroli ak se ne spusti cu joj reci neka mi nade rijesenje kak ga spustiti...skakanje po stomaku i cupanje djeteta opet ne hvala..,radije bih carski...e a kak tebi i meni trudnoca u dan, a days to go razlika 1? 😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
aknes drago mi je da si mirnija sada 😙
proud odmori malo draga sutra je veliki i bitan dan 😆😆😆
barbara ma ja na sljedecoj kontroli ak se ne spusti cu joj reci neka mi nade rijesenje kak ga spustiti…skakanje po stomaku i cupanje djeteta opet ne hvala..,radije bih carski…e a kak tebi i meni trudnoca u dan, a days to go razlika 1? 😀
Pojma nemam! Valjda da ti znas kad se ja porodim da ti ides sutradan 😂
Prosviko i forum pored svih nas hormonjaca!
Jucer se tak igram s onom tablicom i vidim ima nas 90i nest mislim. Di nece 🤦🏻♀️
Kad ovaj moj podstanar promjeni adresu morat cu administrativu prepustit nekom nizem na listi.
Imat cemo izbore! 👩🏻⚖️🗳️🤓
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke ja sad bila u lidlu i kupila one kuglice od krumpira za 12.99 kila tolko su fine da vam ne mogu docarat 😍😍😍😍😍a i sladoled sam uzela za 16 kn kutija onog premium od tiramisua 😂
Evo da se javim i na kraju dana. Pregled prošao kako sam i zamislila, curka raste, ima 1375g, položena poprečno; vesela i akivna, nemam jednu poštenu sliku. Ja zatvorena, kaže dr da je sa svime zadovoljna.
Muž se na tečaju popodne još više uplašio
Evo da se javim i na kraju dana. Pregled prošao kako sam i zamislila, curka raste, ima 1375g, položena poprečno; vesela i akivna, nemam jednu poštenu sliku. Ja zatvorena, kaže dr da je sa svime zadovoljna.
Super za pregled,tako treba😘,nek su veseli i zdravi bebači😍😘
Mladamamica jesi dobila kaj za zeljezo ? Meni je 98 i morala bi pit heferol a svaki drugi dan zaboravim 🤦🏻♀️
Super za bebolinku a muž ko muž sve u jednom trenu bude strah 😂😂😂.
Laku noć klokanice lijepo spavajte. Ja se nadam da hoću jel lijepo kod nas pada i grmi
Sretno sutra na pregledima i Proud neka ti se nama sliknula još barem na punih 40 tt 😘.
😴😴😴😴🌧️🌩️🌧️🌩️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji