Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2018. 19:42

Pharmama ja nemam klimuuu😰😰...Aknes bitno da su ti čula srčeko,a masnice će proći.😘

baarbaraa29
    24. Svibanj 2018. 19:49

Franova pa sad da sam bas ziher nisam, ali kontam ono, gravitacija i to.. Mozda iskusne curke znaju? 🤔
    Da nebi bilo da potakne otvaranje, a on se jos drzi za zeludac i rebra 😁 Al bi me spominjala!!
    Proud ti ces mi bit uzor! Ocem i ja malo bauljat vani😭
    Ova moja dr. ko i Mia789, bipolarna 🤣 pa sad ispada da smijem trcat, al se ne smijem štresirat! 🙄
    Ma kad krene 37.,ak ga docekam, ode ja lagano pravit krugove makar oko zgrade! Ko hrcak! 😜
    Mia tak i ja kontam.. Ne znam ceg da se bojim, ak si zamislim nest sto kao necu necu mozda cu se sam bezveze opterecivat s tim, a bas me to i dopadne. Ma, izac mora, jbga! 🤭
    Ena se nameracila na zderu i ne pusta! 😆🍖🍗🥩🥓🍦🍻................... 🍼😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

24. Svibanj 2018. 19:54

baarbaraa29

Franova pa sad da sam bas ziher nisam, ali kontam ono, gravitacija i to.. Mozda iskusne curke znaju? 🤔
    Da nebi bilo da potakne otvaranje, a on se jos drzi za zeludac i rebra 😁 Al bi me spominjala!!
    Proud ti ces mi bit uzor! Ocem i ja malo bauljat vani😭
    Ova moja dr. ko i Mia789, bipolarna 🤣 pa sad ispada da smijem trcat, al se ne smijem štresirat! 🙄
    Ma kad krene 37.,ak ga docekam, ode ja lagano pravit krugove makar oko zgrade! Ko hrcak! 😜
    Mia tak i ja kontam.. Ne znam ceg da se bojim, ak si zamislim nest sto kao necu necu mozda cu se sam bezveze opterecivat s tim, a bas me to i dopadne. Ma, izac mora, jbga! 🤭
    Ena se nameracila na zderu i ne pusta! 😆🍖🍗🥩🥓🍦🍻………………. 🍼😉

😂😂😂😋😋😋

franovamamita
    24. Svibanj 2018. 19:59

aknes drago mi je da si mirnija sada 😙
    proud odmori malo draga sutra je veliki i bitan dan 😆😆😆
    barbara ma ja na sljedecoj kontroli ak se ne spusti cu joj reci neka mi nade rijesenje kak ga spustiti...skakanje po stomaku i cupanje djeteta opet ne hvala..,radije bih carski...e a kak tebi i meni trudnoca u dan, a days to go razlika 1? 😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    24. Svibanj 2018. 20:13

franovamamita

aknes drago mi je da si mirnija sada 😙
    proud odmori malo draga sutra je veliki i bitan dan 😆😆😆
    barbara ma ja na sljedecoj kontroli ak se ne spusti cu joj reci neka mi nade rijesenje kak ga spustiti…skakanje po stomaku i cupanje djeteta opet ne hvala..,radije bih carski…e a kak tebi i meni trudnoca u dan, a days to go razlika 1? 😀

Pojma nemam! Valjda da ti znas kad se ja porodim da ti ides sutradan 😂
    Prosviko i forum pored svih nas hormonjaca!
    Jucer se tak igram s onom tablicom i vidim ima nas 90i nest mislim. Di nece 🤦🏻‍♀️
    Kad ovaj moj podstanar promjeni adresu morat cu administrativu prepustit nekom nizem na listi.
    Imat cemo izbore! 👩🏻‍⚖️🗳️🤓

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mladamamica1911
    24. Svibanj 2018. 20:28

Curke ja sad bila u lidlu i kupila one kuglice od krumpira za 12.99 kila tolko su fine da vam ne mogu docarat 😍😍😍😍😍a i sladoled sam uzela za 16 kn kutija  onog premium od tiramisua 😂

• mandrina
    24. Svibanj 2018. 21:05

Evo da se javim i na kraju dana. Pregled prošao kako sam i  zamislila, curka raste, ima 1375g, položena poprečno; vesela i akivna, nemam jednu poštenu sliku. Ja zatvorena, kaže dr da je sa svime zadovoljna.
    Muž se na tečaju popodne još više uplašio

24. Svibanj 2018. 21:07

mandrina

Evo da se javim i na kraju dana. Pregled prošao kako sam i zamislila, curka raste, ima 1375g, položena poprečno; vesela i akivna, nemam jednu poštenu sliku. Ja zatvorena, kaže dr da je sa svime zadovoljna.

Super za pregled,tako treba😘,nek su veseli i zdravi bebači😍😘

bojana27
    24. Svibanj 2018. 21:55

Mladamamica jesi dobila kaj za zeljezo ? Meni je 98 i morala bi pit heferol a svaki drugi dan zaboravim 🤦🏻‍♀️

ivymicek
    24. Svibanj 2018. 22:06

mandrina

Evo da se javim i na kraju dana. Pregled prošao kako sam i zamislila, curka raste, ima 1375g, položena poprečno; vesela i akivna, nemam jednu poštenu sliku. Ja zatvorena, kaže dr da je sa svime zadovoljna.

Super za bebolinku a muž ko muž sve u jednom trenu bude strah 😂😂😂.
    Laku noć klokanice lijepo spavajte. Ja se nadam da hoću jel lijepo kod nas pada i grmi 
    Sretno sutra na pregledima i Proud neka ti se nama sliknula još barem na punih 40 tt 😘.
    😴😴😴😴🌧️🌩️🌧️🌩️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.