Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    24. Svibanj 2018. 16:37

Ivy koja si ti "sretnica" 😁 Hvala ti! Meni je nekako prezentirala kao skoro ce, a s druge strane po njenom nebi trebala na ispit zbog stresa, a ne iz fizickih razloga.. Pitam jel smijem u pon.na tecaj za trudnice, bar taj 1.sat da jos pitam sta me zanima kaze daaasamo nemoj nikakve vjezbe radit.
    Et po njoj izgleda sad isto skoro smijem sve! 
    Mia e tak i ja! 100 emocija! Danas na razgovoru o planu poroda na mahove ko preparirana, a u drugom trenu sad bi!
    Ja si nekak umisljam da ce sve bit po PSu, brzo..i tak. Sve odlicno! Izvor hrabrosti - blazeno neznanje! 😂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    24. Svibanj 2018. 16:41

Ena31

pharmamma

Inače,bila sam danas na prvom dijelu trudničkog tečaja u OB Zabok..bilo je dosta informativno i u teoriji sve to zvuči super.. jedino sad provjerena info za Enu-nema uopće mogućnosti epiduralne 😕 imali smo predavanje i pokazali nam rađaonu,a idući put je tema dojenje.. taman su se dvije bebice rodile prije nego smo mi došle pogledati rađaonu ☺️

😫😫😫😫Kak je to moguće jbt u ovom stoljeću da rodilište nema mogućnost epiduralnu??? Omg…tnx za info😘, iako bi bilo bolje da nisam znala 😰😭…

Jer im fali anesteziologa 😕
    Za ublažavanje bolova nude plin i lijekove,može se doći s planom poroda i birati položaj za rađanje,partner može biti u rađaoni bez potvrde,imamo pravo odbiti bilo koji postupak dok je sve uredno-i klistir kao dio pripreme,predrađaona ima pilates loptu,uže,švedske ljestve i strunjaču,navodno dozvoljavaju i šetanje,čak i vani na hodniku po stepenicama ako se misli da bude koristilo za brže otvaranje..u teoriji sve to super zvuči,da se maksimalno prilagode rodilji..e sad dal je i stvarna praksa takva,vidjet ćemo 😊

Marijaa30
    24. Svibanj 2018. 16:45

Rubia i Honey, super za bebice.
    Barbara, nek cerviks jos drzi neko vrijeme! 😁
    Cokica, nas dvije imamo iste radove po kuci. Ja se nadam da ce do kraja 6.mj biti sve gotovo.
    Poslala mi je sestricna odjecu za djecake.. sad imam tolko oblekice 56/62 veliicne da fakat ne trebam nikaj kupovati. A rekla je da ima jos dvije velike vrece... ooo 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

24. Svibanj 2018. 16:48

pharmamma

Ena31

pharmamma

Inače,bila sam danas na prvom dijelu trudničkog tečaja u OB Zabok..bilo je dosta informativno i u teoriji sve to zvuči super.. jedino sad provjerena info za Enu-nema uopće mogućnosti epiduralne 😕 imali smo predavanje i pokazali nam rađaonu,a idući put je tema dojenje.. taman su se dvije bebice rodile prije nego smo mi došle pogledati rađaonu ☺️

😫😫😫😫Kak je to moguće jbt u ovom stoljeću da rodilište nema mogućnost epiduralnu??? Omg…tnx za info😘, iako bi bilo bolje da nisam znala 😰😭…

Za ublažavanje bolova nude plin i lijekove,može se doći s planom poroda i birati položaj za rađanje,partner može biti u rađaoni bez potvrde,imamo pravo odbiti bilo koji postupak dok je sve uredno-i klistir kao dio pripreme,predrađaona ima pilates loptu,uže,švedske ljestve i strunjaču,navodno dozvoljavaju i šetanje,čak i vani na hodniku po stepenicama ako se misli da bude koristilo za brže otvaranje..u teoriji sve to super zvuči,da se maksimalno prilagode rodilji..e sad dal je i stvarna praksa takva,vidjet ćemo 😊

Da,zvuči divno😁,a baš to,dal' je to stvarno tak...vidjet ću pa ti javim😂😂,ajde sad si me malo umirila 😘🤗

24. Svibanj 2018. 16:50

Marijaa29

Rubia i Honey, super za bebice.
    Barbara, nek cerviks jos drzi neko vrijeme! 😁
    Cokica, nas dvije imamo iste radove po kuci. Ja se nadam da ce do kraja 6.mj biti sve gotovo.
    Poslala mi je sestricna odjecu za djecake.. sad imam tolko oblekice 56/62 veliicne da fakat ne trebam nikaj kupovati. A rekla je da ima jos dvije velike vrece… ooo 😍😍

Isti radovi, tu smo negdje i s terminima, obje dečke čekamo 😄 godine pretpostavljam 29 po nicku, ja ću 29 za malo manje od mjesec dana

• Mia789
    24. Svibanj 2018. 16:53

baarbaraa29

Ivy koja si ti "sretnica" 😁 Hvala ti! Meni je nekako prezentirala kao skoro ce, a s druge strane po njenom nebi trebala na ispit zbog stresa, a ne iz fizickih razloga.. Pitam jel smijem u pon.na tecaj za trudnice, bar taj 1.sat da jos pitam sta me zanima kaze daaasamo nemoj nikakve vjezbe radit.
    Et po njoj izgleda sad isto skoro smijem sve!
    Mia e tak i ja! 100 emocija! Danas na razgovoru o planu poroda na mahove ko preparirana, a u drugom trenu sad bi!
    Ja si nekak umisljam da ce sve bit po PSu, brzo..i tak. Sve odlicno! Izvor hrabrosti - blazeno neznanje! 😂

Kazem ti, ja nekada imam osjecaj da sam pred kraj trudnoce blago bipolarna😂 od smijeha do suza u 2 sekunde!
    I slazem se s tobom, blazeno neznanje. Kad dodjes tamo ionako ce sve ici tokom kakvim mora, a sto vise citam, vise se zamaram.

pharmamma
    24. Svibanj 2018. 17:00

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Da,zvuči divno😁,a baš to,dal' je to stvarno tak…vidjet ću pa ti javim😂i😂,ajde sad si me malo umirila 😘🤗

I da,možda ćemo imati čast da nas porodi,kak je izjavila dr.Malinac, njihov babac 😂😂😂 imaju mušku primalju 😁😁

franovamamita
    24. Svibanj 2018. 17:00

barbara da s franom je tako bilo pa je bas oduzilo porod ja se skroz otvorila a klinac nikako da se spusti...mislis da bih lopta pomogla? a dragi dolazi u nedjelju pa cu malo i njegs iskoristiti hahahahahahaha
    pharma i ena pa to tako sve zvuci super nadam se da ce i biti tako 😙...kod nas u osijeku seru imas ovo ono mozes ovako onako na kraju dodes sutnu te na krevet i nitko te nista ne pita sretna si ak te netko usput obide jednom u 2 sata...zato ovaj puta idem nabrijana setam dokle ja zelim i kraj ako treba posvadat cu se s pola bolnice...😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    24. Svibanj 2018. 17:09

franovamamita

barbara da s franom je tako bilo pa je bas oduzilo porod ja se skroz otvorila a klinac nikako da se spusti…mislis da bih lopta pomogla? a dragi dolazi u nedjelju pa cu malo i njegs iskoristiti hahahahahahaha
    pharma i ena pa to tako sve zvuci super nadam se da ce i biti tako 😙…kod nas u osijeku seru imas ovo ono mozes ovako onako na kraju dodes sutnu te na krevet i nitko te nista ne pita sretna si ak te netko usput obide jednom u 2 sata…zato ovaj puta idem nabrijana setam dokle ja zelim i kraj ako treba posvadat cu se s pola bolnice…😂😂

To se i ja pitam,jel se stvarno drže tog kaj pričaju il je teorija jedno,a praksa drugo..mislim da puno ovisi i tko je na smjeni i koliko su u gužvi...uglavnom,nadajmo se najboljem al budimo spremne i na najgore 

24. Svibanj 2018. 17:26

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Da,zvuči divno😁,a baš to,dal' je to stvarno tak…vidjet ću pa ti javim😂i😂,ajde sad si me malo umirila 😘🤗

I da,možda ćemo imati čast da nas porodi,kak je izjavila dr.Malinac, njihov babac 😂😂😂 imaju mušku primalju 😁😁

Nek dr. Šanjug bude pri porodu i ja zadovoljna😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.