Ivy posalji meni tu kišu da rashladi,sparina,vrućina cijeli dan..bljak.cure drago mi je za preglede,najbitnije da su bebice dobro.ja sutra u TA na pregled,ako koja jos ima sretno..mladamamica meni isto odjednom zeljezo palo,uzima previse pa hranom nikako nadoknaditi i dobila heferol tablete
Laku noć trudničice😘,mirnu i prospavanu noć vam želim bez bolova i ostalih poteškoća poput piškanja 😀😍🤗😘😘
Cure jedan savjet za brzinsko podizanje zeljeza....
Teglica meda (0,5kg) pomjesan sa onim studentskim mixom (badem, indijski orah, grozdjice, ljesnjak itd...) Meni je za 7dana toliko skocilo da mi je dr rekla sta god da uzimam mogu prestati.
Uglavnom ujutro na zlicu. A ukusno je jako.
To mi je rekla jedna stara bakica i upalilo je pa probajte.
Drago mi je za ostale preglede danas da ste sve dobro i da su bebaci dobro, a Barbara samo polako, izdrzi jos malo i budes ti u terminu...
Laku nooc 😘😘😘
Idem i ja spavat laganini, sutra se pregledavamo!
Pusr svima i laku noc vam zelim! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Idem i ja spavat laganini, sutra se pregledavamo!
Pusr svima i laku noc vam zelim! 😘
Sretno sutra draga 😘
Dobro jutro ljepotice.
Sretno svima na pregledima.
Eto ja budna od pol 6. Kikachi me probudili, oni spavaju dalje ja ne. Sorale me noćas BH kontrakcije.
Nadam se da ste dobro spavale.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,cure!
J@m@,sretno u TA danas!
Proud,javi nam se kad te spraše u rađaonu !
Svakaj ste napisale,a ja niš popamtila -došla mi jučer prvorođenka iz Zadra na vikend,pa nisam bila baš na netu...
Ugodan dan,bez tegoba svima želim!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
J@m@ i ProudMomy sretno na pregledima
Ja spremila moje za školu i skuhala kremu za tortu i vratila se u krevet
Jutro 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 Sretno na pregledima , i drzimo fige da krenu te ljetne bebice ❤️❤️
Jutro 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 Sretno na pregledima , i drzimo fige da krenu te ljetne bebice ❤️❤️
Potpisujem :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji