Hvala curke na pozitivi i ja se nadam najboljem, majke ti ak sam ih pet iznosila do kraja s tim svojim cervixom, onda bum i sesto valjda 😌. Samo sam se nadala da bu mozda taj Utrogestan malo odgodio to otvaranje i skracivanje, al ocito da to tak mora kod mene ic...
Zato cu opet rodit u tri truda 😜...
Kontrakcije-kak koji dan, uvijek ih imam izmedju 11-14h,najvise kaj ih je bilo je 4...danas 1.A Apaurin popijem ja tu i tamo, kad osjecam stezanje. Sad si mislim da ga pocnem redovno pit, bar jednom na dan...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xMama bitno da je curka dobro! A taj zločesti cerviks će se sigurno povećati uz mirovanje i utriće. Pred kraj budeš i ti išla po kavama i čistila kuću 😊
I ja prijavljujem uspješno sređivanje za sutra. Samo jedna mala porezotina 😁
Ja moram priznat da od slatkog me jedino trenutno slatkači privlače i voće. Jedem voće ko luda. Danas potamanila barem 7 marelica, 2 jabuke i 2 banane. Sutra nakon vinogradske pravac dolac po trešnje i jagode usput na nekom štandu 😍😍😍
Cijeli dan sam uzbuđena radi sutrašnje kontrole da mislim da neću moći ni spavati 😆
Ja ne brojim udarce jer je sam po sebi dosta aktivan i stalno ga osjećam. Nije da lupa, više da se pomiče i radi akrobacije u trbuhu popraćene grbama na trbuhu.
Kad se sjetim da prije T nisam imala nikad više od 47 kg i bila na raznim bezuspješnim dijetama za debljanje. A sad jedem isto zapravo i zdravije, izbacila fast food i već sam na +14kg a do kraja ima još kojih mjesec i pol. Kaaaak?? 🤣
💙30.06.2018 💙 Noa💙
krecem redom
Njam.
Mladamamica, Rubia i Tinchyca sretno sutra.
Tinchyca neka si idobila kilice a sve je otišlo u bebacha 😊. Možda ti i ostanu 2-3 nakon ali to bu tebi taman.
Franova zaspala je za 5 min 😂. A i ja bum isto tak 😂.
Laku noć klokanice 😴😴😴.
Tipkamo se sutra
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretno svima sutra na pregledima 😘🤗. I ja mislim da ću brzo zaspati (nadam se)pošto noćas nisam skoro ništa. Laku noć vam svima😘🤗😍
kod mene grmi i sijeva..
cure sretno sutra na pregledima koje imate 😙
tinchy ja sam u prvoj ostala trudna s 46kg a isla roditi sa 70kg...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi jeli za veceru pizzu sad tamanim onaj sladoled ko keks 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kod mene grmi i sijeva..
cure sretno sutra na pregledima koje imate 😙
tinchy ja sam u prvoj ostala trudna s 46kg a isla roditi sa 70kg…
Tak bum i ja zgleda. Još mi 9kg fali do 70. 😂
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja sam "visoka" 160cm - u prvoj trudnoci sam zatrudnila s 58kg, isla roditi sa 75kg 😂
Ovu trudnocu sam pocela sa 59kg, sad sam na 70kg, a sad se najvise dobiva, a bome i najvise i jede 😂
Pffff, vi ste sve neke džepne Venere, ja bez trudnoce imam 75 kila😂 pa u trudnoci dodjem do 90 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharmama kad si na sljedećem pregledu ?😀
Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?
Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena
Sortiraj odgovore
Najstariji