Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    24. Svibanj 2018. 08:08

Jutro svima! 
    Mladamamica sretno, sretno i svima na pregledima!
    Proud woohoo za 39 tj! 
    Karolina dobrodosla!

mamica1985
    24. Svibanj 2018. 08:16

Jutro svima, sretno na pregledima i javite lijepe vijesti 😀

• mandrina
    24. Svibanj 2018. 08:27

Dobro jutro. moja curka i ja doruckovale, pijemo kavicu, pa cemo se spremit na pregled. ili kako ga ja volim zvat, potvrdu da je sve u redu. Sa kilama sam na +5, iako ja smatram da je više, jer je prvo službeno vaganje biloodmah nakon Božića i nove
    Idemo muž i ja sa tečaja jučer, i kaže on meni : ja sam mislio to je dođeš tamo, dijete izađe za dva sata, staviš ga na sisu  i to je to. Oplakala sam Mislim da se poroda on trenutno boji više nego ja.

Majda23
    24. Svibanj 2018. 08:30

Ivy drago mi je sto ste uzivale i sto si se vratila u komadu, sigurno ste spavale kao bebe 😴
    6xmama hebemu vise taj cerviks, moras mu objansiti tko je tu gazda, mozda i poslusa haha morat ces i dalje odmarati pa ces kao proud i ena mozda i prenijeti 😊 
    Franova nisam ni ja ljubitelj slatkog, ali sad kad me trazi kazem da se Matiji jede, ne meni hahaha tako da se Matiji sad jede sve sa slike 😂 
    Pharma ja sam u prosli cet nosila bris i rekli mi da dodem u sri (jucer) po nalaz, sestricna ce ga dns pokupiti, drzite fige da je sve u redu
    Ja sam dosta nista, 158 cm i imala sam 55 kg prije trudnoce, sad sam na 63 i kao sto proud kaze nikad nisam bila deblja 😰 
    Proud cestitam 😘🎉🎉 ti i ena se ne date prije poroditi 
    Mladamamica sretno i javljaj sve 😘 
    Novim clanovima zelim dobrodoslicu 😊 
    Curke kako vi i nateceni ekstremiteti? Meni su sad pocele i ruke naticati, tesko mi ih stisnuti u saku kolike su 😱

04.07. Matija 💜

Tinchyca
    24. Svibanj 2018. 08:32

Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao! 
    Sretno svim curama danas na pregledu ❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Majda23
    24. Svibanj 2018. 08:33

Objasniti* niska* prve poroditi*  
    hjoooj, eto ne znam ni pisati 😒

04.07. Matija 💜

Majda23
    24. Svibanj 2018. 08:38

Tinchyca

Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao!
    Sretno svim curama danas na pregledu ❤

#fingerscrossed i javi kako je proslo 😊

04.07. Matija 💜

mamica1985
    24. Svibanj 2018. 08:44

Tynchica - drzim fige da je sve super!!!

6xmama
    24. Svibanj 2018. 08:45

Jutro,cure!
    Sretno svima danas na pregledima,javite lijepe vijesti!
    Proud,woooow 39 tjedana .Sutra ti ideš po dečeca .
    Sad mi se samo taj moj grlić mota po glavi-za popizdit...kod mene niš nemre bit jednostavno .
    Enice,di si ?
    Ugodan dan cure!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bojana27
    24. Svibanj 2018. 08:45

Jutric i od mene 🤗🤗 sretno svima na pregledima , a kile pustite u klinac , ja sam prvu trudnocu ostala trudna sa 77 i isla sa 98-99 rodit 😁 168 visoka , ovu sam sa 65 i vidit cemo s kolko cu ic rodit sad sam na 74 trenutno i doruckujem sladoled 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.