Dobro jutro svima...
Sretno svima na pregledima 💕💕.
Mladamamica divna 💕.
Karolina dobro došla 😊.
Mi loše spavali, eto prestajem se nadati spavanju u komadu 😂.
Pune tjednuše slikice na sunce 😘.
Idem piti kavu, jučer mi je jako nedoatajala

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud čestitke na novom punom tjednu,sad već stvarno sitno brojiš do susreta 😘
Karolina dobrodošla 😊
Ivy ja bi čak bila odspavala samo s jednim buđenjem da prema jutru nije počela grmljavina koja nas je probudila..i vise ne zaspati 😩

Proud čestitke na novom punom tjednu,sad već stvarno sitno brojiš do susreta 😘
Karolina dobrodošla 😊
Ivy ja bi čak bila odspavala samo s jednim buđenjem da prema jutru nije počela grmljavina koja nas je probudila..i vise ne zaspati 😩
A sirota. Kod mene je jedan kikach koji se po noći dosta budio i jedna kikachica koja se rano budi i rano je gladna. Možda popodne odspavaš?!

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutroooo
sretno na pregledima 😙😙😙
karolina dobro nam dosla,reci nam nesto malo vise o sebi...☺
ja sam ok spavala za divno cudo...ali jos cu malo lezati eto bar do 9 😀😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima!
Mladamamica sretno, sretno i svima na pregledima!
Proud woohoo za 39 tj!
Karolina dobrodosla!

Dobro jutro. moja curka i ja doruckovale, pijemo kavicu, pa cemo se spremit na pregled. ili kako ga ja volim zvat, potvrdu da je sve u redu. Sa kilama sam na +5, iako ja smatram da je više, jer je prvo službeno vaganje biloodmah nakon Božića i nove
Idemo muž i ja sa tečaja jučer, i kaže on meni : ja sam mislio to je dođeš tamo, dijete izađe za dva sata, staviš ga na sisu i to je to. Oplakala sam Mislim da se poroda on trenutno boji više nego ja.

Ivy drago mi je sto ste uzivale i sto si se vratila u komadu, sigurno ste spavale kao bebe 😴
6xmama hebemu vise taj cerviks, moras mu objansiti tko je tu gazda, mozda i poslusa haha morat ces i dalje odmarati pa ces kao proud i ena mozda i prenijeti 😊
Franova nisam ni ja ljubitelj slatkog, ali sad kad me trazi kazem da se Matiji jede, ne meni hahaha tako da se Matiji sad jede sve sa slike 😂
Pharma ja sam u prosli cet nosila bris i rekli mi da dodem u sri (jucer) po nalaz, sestricna ce ga dns pokupiti, drzite fige da je sve u redu
Ja sam dosta nista, 158 cm i imala sam 55 kg prije trudnoce, sad sam na 63 i kao sto proud kaze nikad nisam bila deblja 😰
Proud cestitam 😘🎉🎉 ti i ena se ne date prije poroditi
Mladamamica sretno i javljaj sve 😘
Novim clanovima zelim dobrodoslicu 😊
Curke kako vi i nateceni ekstremiteti? Meni su sad pocele i ruke naticati, tesko mi ih stisnuti u saku kolike su 😱

04.07. Matija 💜
Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao!
Sretno svim curama danas na pregledu ❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Objasniti* niska* prve poroditi*
hjoooj, eto ne znam ni pisati 😒

04.07. Matija 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji