Jutro svima!
Mladamamica sretno, sretno i svima na pregledima!
Proud woohoo za 39 tj!
Karolina dobrodosla!
Dobro jutro. moja curka i ja doruckovale, pijemo kavicu, pa cemo se spremit na pregled. ili kako ga ja volim zvat, potvrdu da je sve u redu. Sa kilama sam na +5, iako ja smatram da je više, jer je prvo službeno vaganje biloodmah nakon Božića i nove
Idemo muž i ja sa tečaja jučer, i kaže on meni : ja sam mislio to je dođeš tamo, dijete izađe za dva sata, staviš ga na sisu i to je to. Oplakala sam Mislim da se poroda on trenutno boji više nego ja.
Ivy drago mi je sto ste uzivale i sto si se vratila u komadu, sigurno ste spavale kao bebe 😴
6xmama hebemu vise taj cerviks, moras mu objansiti tko je tu gazda, mozda i poslusa haha morat ces i dalje odmarati pa ces kao proud i ena mozda i prenijeti 😊
Franova nisam ni ja ljubitelj slatkog, ali sad kad me trazi kazem da se Matiji jede, ne meni hahaha tako da se Matiji sad jede sve sa slike 😂
Pharma ja sam u prosli cet nosila bris i rekli mi da dodem u sri (jucer) po nalaz, sestricna ce ga dns pokupiti, drzite fige da je sve u redu
Ja sam dosta nista, 158 cm i imala sam 55 kg prije trudnoce, sad sam na 63 i kao sto proud kaze nikad nisam bila deblja 😰
Proud cestitam 😘🎉🎉 ti i ena se ne date prije poroditi
Mladamamica sretno i javljaj sve 😘
Novim clanovima zelim dobrodoslicu 😊
Curke kako vi i nateceni ekstremiteti? Meni su sad pocele i ruke naticati, tesko mi ih stisnuti u saku kolike su 😱
04.07. Matija 💜
Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao!
Sretno svim curama danas na pregledu ❤
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Objasniti* niska* prve poroditi*
hjoooj, eto ne znam ni pisati 😒
04.07. Matija 💜
Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao!
Sretno svim curama danas na pregledu ❤
#fingerscrossed i javi kako je proslo 😊
04.07. Matija 💜
Jutro,cure!
Sretno svima danas na pregledima,javite lijepe vijesti!
Proud,woooow 39 tjedana .Sutra ti ideš po dečeca
.
Sad mi se samo taj moj grlić mota po glavi-za popizdit...kod mene niš nemre bit jednostavno .
Enice,di si ?
Ugodan dan cure!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutric i od mene 🤗🤗 sretno svima na pregledima , a kile pustite u klinac , ja sam prvu trudnocu ostala trudna sa 77 i isla sa 98-99 rodit 😁 168 visoka , ovu sam sa 65 i vidit cemo s kolko cu ic rodit sad sam na 74 trenutno i doruckujem sladoled 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji