krecem redom
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
krecem redom
😍😍😍😍
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
6xmama zao mi je zbog nalaza, vjerujem da je vec jako tesko mirovati, bitno da je beba dobro! Ne znam koliko imas kontrakcije cesto i u koje doba mozda da pitas za normabel pa da i tako probas ih smanjit. Ja ih imam u principu samo predvecer il prek dana mozda ne osjetim.
Morat cu pocet brojat isto makar mi nije nis posebno rekla moja gin. Ja bi isto rekla vise da osjetim da se rasteze, mislim budu nekad i udarci al vise ono iskace grbica il ju osjetim na par strana.
6xmama, super za bebicu a za cerviks drzim 🤞🤞 da stane vise sa kracenjem i da u miru dogurate do sigurnih tjedana 🤗
Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Hmmm ja kod svoje idem na preglede do kraja, tamo na ctg i sve..bolnice sam prošli tjedan tri obišla na preporuku hebamme pa ćemo odlučiti u koju se prijaviti ali i onda se samo idem prijaviti nema pregleda.. a prvi puta (sa malenom kad sam se prijavljivala) su mi samo sve podatke uzeli, tipa o trudnoći, klasika o alergijama i to i “željama” (pr tko bi bio sa mnom, za epiduralnu i tako to), to čisto da bude manje gnjavaže i pitanja na dan D 😆
6., meni prvo, a samo 2 kceri, sto znaci da mi se seka ozbiljno bavi problemom nataliteta 😊
I ja kod svoje apsolutno sve obavljam, ali moguce da misli da ce me zbog cerviksa gledat. Zamolila sam ju za pregled prije sub.jer imam ispit za njem.pa je zato rekla ak te ne pregledaju oni dodji meni.
"zeljama" 😄 Ja ih upravo tak pod navodnicima i dozivljavam jer planiram reci da pristajem na sve sto ce u tom trenu bit najbolje za oboje. Sta ja znam..oni su doktori. Mozda im previse vjerujem..ne znam.
Mi u gradu imamo samo jednu 😁 a u ove dalje mi ne pada na pamet ici i vozat se pored ove pod nosom pa sta Bog da!
Uglavnom sretno nam! ☺️
Franova probaj se malo izmasirat po vratu. Naci odakle ide bol i stisci! Ja imam tu migrenu od vrata i jos neku..2 vrste uglavnom, i kad me tak boli ili se sama ili muz. Oci ispadaju, ali pomogne u trenu!
Sestri svaka čast! Ja već kontam šta ću sa dvoje 😆 Al veselim se neopisivo ❤️
Aaaa, pa Ajde onda nek sutra to škicnu pa da sto prije znaš za subotu 🤞🏻 Javi kako je prošlo i sretno sutra..
Da tako i ja, oni sve to zapisu a ja vise manje slijedim njihove upute i savjete, prošli koji porod vise pa si mislim znaju šta rade 😂 E ma ne bi ni ja neg mi na selu živimo pa nam sve te tri vise manje jednako udaljenje 🤷🏻♀️ Nek nam je bas! 😄
Drago mi je da su bebe dobro i da su se razbudile.. ja nekako ne brojim nego gledam aktivnost, ne znam ni kako bi to izbrojala kad samo osjetim kako se rasteže ne bas neke udarce konkretne.. iako me sad isprepdaste s tim brojanjima.. al teško trudnicu u brigu bacit 😆i da svima vam želim poslušne cervikse, nek izdrže sto duže 🤞🏻
Šaljem puse kolkanice do novog tipkanja 😊😘
6xmama držim palčeve za cerviks da se dalje ne skraćuje i da dogurate do sigurnih tjedana ❤️
Franova 😍😍 mene jučer i danas uhvatila kriza za linoladom..a sad mi se toliko pizza jela da sam si isla po nju 😂😂😂 još ću natući kila do kraja koliko sam svih ovih mjeseci 😂
Joj 6xmama, zao mi je radi cerviksa, iskreno se nadam da ces dogurati do sigurnog 37.tjedna.
Ja sam danas pojela doslovno 1kg jagoda 😂
Bila sam jucer i danas na trudnickom tecaju, tek sad vidim koja je razlika u pitanjima i stavu kad si prvi put mama i svaki iduci 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji