Mladamamicajoš će Noah preduhitriti Alexa kak je krenulo. 😊
Meni je dr rekla da se gleda u 10 minuta 1 bebin pokret-udarac.
Ne znam dal sam se pohvalila od jučer sam na porodiljnom 😁
Ja se od svog dolaska tu drzim politike kad proudy rodi mogu ja 😂😂😂
Danas mi rekao da pocnem pisat,tri puta dnevno,nakon jela kad legnem odmorit
Drage moje žene, majke, kraljice...dugo me ovdje nije bilo 😊 vidim da ima jako puno novih, dobrodošle i jako puno onih koje su se približile kraju ovog putovanja od 9 mj 😀
Želim Vam svima što brži i bezbolniji porod 🤗🤗 mi imamo još dosta do odbrojavanja 😁 sad smo u slatkim mukama oko kupnje i pripreme stvari za dolazak bebača.
Jeste vi već svu opremu pripremile? Koja ste kolica kupile? Koliko robice nam treba za početak :D da li sređujete posebnu sobicu za bebače ili će spavati u vašoj sobi? 😘😘😘
evo mene opet s mojom lubenicom 😁 kaj vi mezite curke 😊
😋😋😋😋Opet mi sline cure🤤...ništa ...pojela 2 jabuke ...guštam se za večeru pečena jaja i krastavce na salatu,htjela jučer pa nisam 🙃
Danas mi rekao da pocnem pisat,tri puta dnevno,nakon jela kad legnem odmorit
Tako ti ja brojim. Dobila sam neku tablicu, i kao u uputama pise, leci na lijevi bok, nakon svakog glavnog obroka u danu. Zapisati vrijeme kada se pocne brojati aktivnost. Kad izbrojim 10 udaraca, ponovno zapisem vrijeme. I to je to. Znaci 3 puta u danu. S tim da bi tih 10 udaraca trebalo izbrojati najkasnije u roku od 2 sata od pocetka brojanja.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mladamamica znaci cekamo sutrasnji pregled, bilo kako bilo jos malo pa ces imati bebaca u rukama😍 i zavidim na lubenici, vec dugoo mi je to zelja, al ne idem dalje od kvartovskog ducana🤣 sad kad dragi dode ima da prode sve ducane dok ju ne nade
Wanttobemom malo me nostalgija uhvatila kad sam procitala ovo blizimo se kraju putovanja od 9mj-stvarno istina, broj dana to go je sve manji🙃
Ja sam bila s bracekom i pesekom u setnji pa smo smazali slatkac, ja maximo😍 on macho, a doma nam se krcka bolonjez😁
💙 A.L.
nego, s čim da mažem rit da prije prođe? :) i šta "da radim" s bebicom da mi se javlja?
pra mi je trudnoća, a još sam valjda u šoku od pada, ne zamjerite :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Obavljeno sredjivanje za sutrasnji pregled, sa samo jednom posjekotinom 😂
Vecini izgleda mirne bebice zadnjih dana, ja sam svog juce molila da se javi a danas me ubija... Bice da je do vremena.
Aknes ja svog malo gurkam, njeznije naravno, ali ako ces biti bar malo mirnija idi na hitnu, nece ti zamjeriti sigurno...
Sretno Mladamamice i Barbara na pregledima sutra i ko jos ima, nisam upamtila 😘
Uuuu hladna lubenica, sada bih to više od grožda koje imam.
Ja toliko ne brojim pokrete ali obraćam pažnju na aktivnost. Čak i tokom noći čekam da se javi nakon piškanja pa zaspim dalje. Ali da već osjetim (kao danas) da se manje javlja a i nekako prije spavanja dve nadoknadi.
Drago mi je da su sve provjere uspavanih bebacha dobro prošle.
Tinchyca čestitke na porodiljnom 🎉🎉🎉🎉, mislim da si spomenula ali sam ja zaboravila komentirat.
6xmama kako je bilo na 3d/4d?
Wtbmom kikach će biti s nama u spavacoj sobi dok ne poraste i može sam ili sa starijima spavati u sobi ali to je još koja godina. Ja imam mislim 5 dugih bodija, 5 hlača, čarapice i podjame u vel 50, istp toliko u 56 a za dalje ćemo vidjeti jer ne znam kaj bu bebo na kraju po ljetu i nosio. Ne treba za početak pretjerivati (po meni) jer dobiješ a i što usfali je brzo dostupno.
Ja danas cijeli dan na pizzi i sendvičima 😂, užas... I nikako se najest danas 😂.
Nešto mi radler bazga na pameti već jedno 3 sata. Možda pošaljem muža u dućan 😜
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji