Ma nista!! 🤗😚
A ja u biti stalno lezim.. Sad sam sve ostavila i kucam mu i odgovori na to, al jel to dosta?? Sad mu necu dat mira! 🙂
Sinoc sam ga prije spavanja zamolila da se javi i bila strpljiva pa se oglasio, ali svedno mi to nest djeluje uspavano. A mozda samo pretjerujem. Ako mi ne popravi dojam i tak sutra idem dok.pa cu ga tuzakat! 😁
Hahaha,a jesi luda😁😁naplatit ce ti sve cim izađe😉znaci franova svaki udarac se broji kao jedan?
da jama i bitno je da on odgovori na podrazaj ako ga ti prodrmas pogurkas tako mi je moja dr rekla...
barbara bitno je da odgovori ☺ a vjerujem da ce i slatkac uciniti svoje....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Momtobe i aknes drago mi je da ste svi dobro😊
Kaj se tice brojanja udaraca mislim da ide 10javljanja bar u 12sati, meni se mali redovno javlja otkad mi je doc to rekao da pratim tak da vidim da mi se u svakom satu javi
Mladamamica kaj si odlucila na kraju? Ocete ic na inducirani ili nesto drugo? Posto se ove curke cvrsto drze, ak proudy ne popusti moguce je da ces ti prekreda haha🙈

💙 A.L.
Momtobe i aknes drago mi je da ste svi dobro😊
Kaj se tice brojanja udaraca mislim da ide 10javljanja bar u 12sati, meni se mali redovno javlja otkad mi je doc to rekao da pratim tak da vidim da mi se u svakom satu javi
Mladamamica kaj si odlucila na kraju? Ocete ic na inducirani ili nesto drugo? Posto se ove curke cvrsto drze, ak proudy ne popusti moguce je da ces ti prekreda haha🙈
Sutra idemo na pregled u 8 ujutro vidit cemo sta nam kazu za bebolincaa...ako i dalje tako brzo raste i ako oni smatraju da je spreman doci onda idemo nakon punih 37tt na indukciju 👌

Mladamamica još će Noah preduhitriti Alexa kak je krenulo. 😊
Meni je dr rekla da se gleda u 10 minuta 1 bebin pokret-udarac.
Ne znam dal sam se pohvalila od jučer sam na porodiljnom 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mladamamicajoš će Noah preduhitriti Alexa kak je krenulo. 😊
Meni je dr rekla da se gleda u 10 minuta 1 bebin pokret-udarac.
Ne znam dal sam se pohvalila od jučer sam na porodiljnom 😁
Ja se od svog dolaska tu drzim politike kad proudy rodi mogu ja 😂😂😂

Danas mi rekao da pocnem pisat,tri puta dnevno,nakon jela kad legnem odmorit
Drage moje žene, majke, kraljice...dugo me ovdje nije bilo 😊 vidim da ima jako puno novih, dobrodošle i jako puno onih koje su se približile kraju ovog putovanja od 9 mj 😀
Želim Vam svima što brži i bezbolniji porod 🤗🤗 mi imamo još dosta do odbrojavanja 😁 sad smo u slatkim mukama oko kupnje i pripreme stvari za dolazak bebača.
Jeste vi već svu opremu pripremile? Koja ste kolica kupile? Koliko robice nam treba za početak :D da li sređujete posebnu sobicu za bebače ili će spavati u vašoj sobi? 😘😘😘

evo mene opet s mojom lubenicom 😁 kaj vi mezite curke 😊
😋😋😋😋Opet mi sline cure🤤...ništa ...pojela 2 jabuke ...guštam se za večeru pečena jaja i krastavce na salatu,htjela jučer pa nisam 🙃
Danas mi rekao da pocnem pisat,tri puta dnevno,nakon jela kad legnem odmorit
Tako ti ja brojim. Dobila sam neku tablicu, i kao u uputama pise, leci na lijevi bok, nakon svakog glavnog obroka u danu. Zapisati vrijeme kada se pocne brojati aktivnost. Kad izbrojim 10 udaraca, ponovno zapisem vrijeme. I to je to. Znaci 3 puta u danu. S tim da bi tih 10 udaraca trebalo izbrojati najkasnije u roku od 2 sata od pocetka brojanja.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji