Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    24. Svibanj 2018. 08:38

Tinchyca

Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao!
    Sretno svim curama danas na pregledu ❤

#fingerscrossed i javi kako je proslo 😊

04.07. Matija 💜

mamica1985
    24. Svibanj 2018. 08:44

Tynchica - drzim fige da je sve super!!!

6xmama
    24. Svibanj 2018. 08:45

Jutro,cure!
    Sretno svima danas na pregledima,javite lijepe vijesti!
    Proud,woooow 39 tjedana .Sutra ti ideš po dečeca .
    Sad mi se samo taj moj grlić mota po glavi-za popizdit...kod mene niš nemre bit jednostavno .
    Enice,di si ?
    Ugodan dan cure!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bojana27

Jutric i od mene 🤗🤗 sretno svima na pregledima , a kile pustite u klinac , ja sam prvu trudnocu ostala trudna sa 77 i isla sa 98-99 rodit 😁 168 visoka , ovu sam sa 65 i vidit cemo s kolko cu ic rodit sad sam na 74 trenutno i doruckujem sladoled 🤷🏻‍♀️

Mya

Sretnoooooo svima na pregledima danas😊

bejb23
    24. Svibanj 2018. 08:50

Jutro klokanice! 
    Sretno danas na pregledima 🤗
    Proudy cestitke na 39.tjednu 😘
    Lijep dan vam zelim 😎

💗Baby E💗

• mandrina
    24. Svibanj 2018. 08:54

6xmama, ne brini prije vremena. To je samo poteškoća, ne i problem. Malo veća kad imaš doma 5 koji traže pažnju i želiš se pobrinut za njih, ali budu preživjeli. Oni stariji će se vjerojatno sa nostalgijom sjećat vremena kad im mama nije mogla pratit svaki korak i zavirit u svaki kut u sobi Baš mi je fora to kod tebe što si započela ciklus sa curom i što ćeš ga završit sa curom

Confused
    24. Svibanj 2018. 08:55

Ja isla po nalaz brisa-onaj uredni 😉
    Muz isao radit,pa sam ja vozila do grada(imamo jedno auto trenutno).Uglavnom na putu do grada radovi,kolona ogromna bude,ja sam se u toj koloni toliko preznojila,stala puhat,bas mi lose doslo,kaze muz jos ces mi se porodit u autu 😂 Stvarno voznja vise nije za mene,ni autom,ni busom...muka mi bude samo takva.
    Sad sam svratila u Jokera potrosit koju kunu da ne ispadne da sam isla samo radi nalaza u grad 😁 Ali evo trenutno sjedim i cekam da se malo povratim u zivot...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

MomToBe
    24. Svibanj 2018. 09:14

Dobro jutro klokanice 😊
    Ja trenutno na cokolinu i tresnjama 😍
    Sretno svima na pregledima dana i zelim vam ljep dan bez boljki 😚

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

• ivanolora
    24. Svibanj 2018. 09:27

Drage moje sve ste prekrasne i svima sretno na pregledima 😘
    Ovih dana sam dosta u guzvi uređujemo stan ali vas redovito citam iako ne pisem. U renoviranju smo dosli do djecje sobe i sad ..... trebam pomoc, što ste vi sve kupile za sobicu za prvu ruku i dal imate kakve slicice za dobru ideju jer se sutra bacam na soping 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI