Pozdrav iz TA. Čekamo UZV pa onda pregled. Držite fige da se mali bebolinac zbucao!
Sretno svim curama danas na pregledu ❤
#fingerscrossed i javi kako je proslo 😊

04.07. Matija 💜
Jutro,cure!
Sretno svima danas na pregledima,javite lijepe vijesti!
Proud,woooow 39 tjedana .Sutra ti ideš po dečeca
.
Sad mi se samo taj moj grlić mota po glavi-za popizdit...kod mene niš nemre bit jednostavno .
Enice,di si ?
Ugodan dan cure!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutric i od mene 🤗🤗 sretno svima na pregledima , a kile pustite u klinac , ja sam prvu trudnocu ostala trudna sa 77 i isla sa 98-99 rodit 😁 168 visoka , ovu sam sa 65 i vidit cemo s kolko cu ic rodit sad sam na 74 trenutno i doruckujem sladoled 🤷🏻♀️

Jutro klokanice!
Sretno danas na pregledima 🤗
Proudy cestitke na 39.tjednu 😘
Lijep dan vam zelim 😎

💗Baby E💗
6xmama, ne brini prije vremena. To je samo poteškoća, ne i problem. Malo veća kad imaš doma 5 koji traže pažnju i želiš se pobrinut za njih, ali budu preživjeli. Oni stariji će se vjerojatno sa nostalgijom sjećat vremena kad im mama nije mogla pratit svaki korak i zavirit u svaki kut u sobi Baš mi je fora to kod tebe što si započela ciklus sa curom i što ćeš ga završit sa curom

Ja isla po nalaz brisa-onaj uredni 😉
Muz isao radit,pa sam ja vozila do grada(imamo jedno auto trenutno).Uglavnom na putu do grada radovi,kolona ogromna bude,ja sam se u toj koloni toliko preznojila,stala puhat,bas mi lose doslo,kaze muz jos ces mi se porodit u autu 😂 Stvarno voznja vise nije za mene,ni autom,ni busom...muka mi bude samo takva.
Sad sam svratila u Jokera potrosit koju kunu da ne ispadne da sam isla samo radi nalaza u grad 😁 Ali evo trenutno sjedim i cekam da se malo povratim u zivot...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dobro jutro klokanice 😊
Ja trenutno na cokolinu i tresnjama 😍
Sretno svima na pregledima dana i zelim vam ljep dan bez boljki 😚

Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Drage moje sve ste prekrasne i svima sretno na pregledima 😘
Ovih dana sam dosta u guzvi uređujemo stan ali vas redovito citam iako ne pisem. U renoviranju smo dosli do djecje sobe i sad ..... trebam pomoc, što ste vi sve kupile za sobicu za prvu ruku i dal imate kakve slicice za dobru ideju jer se sutra bacam na soping 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji