Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    24. Svibanj 2018. 08:45

Sretnoooooo svima na pregledima danas😊

bejb23
    24. Svibanj 2018. 08:50

Jutro klokanice! 
    Sretno danas na pregledima 🤗
    Proudy cestitke na 39.tjednu 😘
    Lijep dan vam zelim 😎

💗Baby E💗

• mandrina
    24. Svibanj 2018. 08:54

6xmama, ne brini prije vremena. To je samo poteškoća, ne i problem. Malo veća kad imaš doma 5 koji traže pažnju i želiš se pobrinut za njih, ali budu preživjeli. Oni stariji će se vjerojatno sa nostalgijom sjećat vremena kad im mama nije mogla pratit svaki korak i zavirit u svaki kut u sobi Baš mi je fora to kod tebe što si započela ciklus sa curom i što ćeš ga završit sa curom

Confused
    24. Svibanj 2018. 08:55

Ja isla po nalaz brisa-onaj uredni 😉
    Muz isao radit,pa sam ja vozila do grada(imamo jedno auto trenutno).Uglavnom na putu do grada radovi,kolona ogromna bude,ja sam se u toj koloni toliko preznojila,stala puhat,bas mi lose doslo,kaze muz jos ces mi se porodit u autu 😂 Stvarno voznja vise nije za mene,ni autom,ni busom...muka mi bude samo takva.
    Sad sam svratila u Jokera potrosit koju kunu da ne ispadne da sam isla samo radi nalaza u grad 😁 Ali evo trenutno sjedim i cekam da se malo povratim u zivot...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

MomToBe
    24. Svibanj 2018. 09:14

Dobro jutro klokanice 😊
    Ja trenutno na cokolinu i tresnjama 😍
    Sretno svima na pregledima dana i zelim vam ljep dan bez boljki 😚

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

• ivanolora
    24. Svibanj 2018. 09:27

Drage moje sve ste prekrasne i svima sretno na pregledima 😘
    Ovih dana sam dosta u guzvi uređujemo stan ali vas redovito citam iako ne pisem. U renoviranju smo dosli do djecje sobe i sad ..... trebam pomoc, što ste vi sve kupile za sobicu za prvu ruku i dal imate kakve slicice za dobru ideju jer se sutra bacam na soping 😉

• Maja82
    24. Svibanj 2018. 09:32

Dobro jutro svima i sretno danas na pregledima! Ja se jednom probudila pipi i malo se vrtila i uspjela zaspat do 9 😁 Nocas prvi put spavala s onim jastukom za dojenje nekak sam ga lijepo namjestila da se ne okrecem toliko po noci, jel vi svoje koristite? Sad kavica i zobene sa bananom i jagodama 😘

24. Svibanj 2018. 09:38

Dobro jutro klokanice moje drage😘😘..bile ste vrijedne i tipkale puno a ja sam malo bedasto pa ne pamtim puno,uglavnom nismo baš spavali po noći,muž hrče(to je već svima poznato da ga hoću bacit kroz prozor,i ne,još nije kupio sprej😫),fps kad je otišao radit ostala sam se vrtiti po krevetu i par rata sna uloviti (tak dugo dok se netreba okrenut na drugu stranu ili ići pišati), Confused svaka čast na vožnju,al nemoj više .jbt da ti ne pozli stvarno ,nek muž vozi,nadam se da si došla k sebi.
    SRETNO SVIMA NA PREGLEDIMA😘😘
    PROUDY SRETAN TI 39I PUNI TJEDAN,GAZIŠ LAGANINI ŽELJENI 40I ,😘
    6xmama evo mene,evoo me,daš mi jedan guc😂😂😂😘😍 drži se draga,već si bila u takvoj situaciji i HB sve je ok prošlo,bit će i ovaj put😘😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍

24. Svibanj 2018. 09:59

Jutro cure!
    Mi budni,  samo sam si veliko dijete ostavila doma danas,  pa se druskamo.
    Sad smo doruckovali,  poslije cemo se spremiti pa idemo do muza na job,  na ruckic,  pa svi skupa domeka.
    Sretno na pregledu svima danas!
    Dobro dosla nova mamica!
    Sliknem se kasnije kad se malo upristojim! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    24. Svibanj 2018. 10:07

12 stranica u zaostatku, nisam prevec popamtila...
    Kile tema 🤣 165 cm, trudna ostala sa 69kg, sad sam 78. Sve me strah do kraja.
    Mladamamica, Tinchyca sretno na pregledima!
    6xmama, tvoj cerviks je zlocesti... al da barem dogurate do 37tt.
    Ako jos netko danas ima pregled, sretno 😀

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.