Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 16:42

Ma nista!! 🤗😚
    A ja u biti stalno lezim.. Sad sam sve ostavila i kucam mu i odgovori na to, al jel to dosta?? Sad mu necu dat mira! 🙂
    Sinoc sam ga prije spavanja zamolila da se javi i bila strpljiva pa se oglasio, ali svedno mi to nest djeluje uspavano. A mozda samo pretjerujem. Ako mi ne popravi dojam i tak sutra idem dok.pa cu ga tuzakat! 😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    23. Svibanj 2018. 16:45

baarbaraa29

Ma nista!! 🤗😚
    A ja u biti stalno lezim.. Sad sam sve ostavila i kucam mu i odgovori na to, al jel to dosta?? Sad mu necu dat mira! 🙂
    Sinoc sam ga prije spavanja zamolila da se javi i bila strpljiva pa se oglasio, ali svedno mi to nest djeluje uspavano. A mozda samo pretjerujem. Ako mi ne popravi dojam i tak sutra idem dok.pa cu ga tuzakat! 😁

Hahaha,a jesi luda😁😁naplatit ce ti sve cim izađe😉znaci franova svaki udarac se broji kao jedan?

23. Svibanj 2018. 16:48

baarbaraa29

Ma nista!! 🤗😚

Bitno da se javi,ne brini😘🤗..ak ćeš misliti da je malo tuži ga sutra pa da provjere,bit ćeš mirnija😉...ma svašta nas brine,ja mislila cijelo vrijeme tj bojala se da mi curka pl.voda a kad ono prošli put afi 12 a danas 17😁

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 17:17

Neka 😊
    Znaci i plodna se obnavlja?
    Ko li je pored trudnoce prvi upotrjebio rijeci blazeno stanje treba ga naci i dobro napucat nogom u dupe ili jos bolje 🔫
    Koliko puta sam vec pomislila kak jedva cekam da se rodi pa cu gledat jel dise, a ne ovako. Inace imam podocnjake do koljena koliko god spavala, a s njim ce izgleda otic i do poda!
    Et sta je mater, pozderala sam 2 sladoleda, vise nemam, makar mi se uopce nije jelo (nes ti zrtve, ha? 😆) sad ocekujem potres! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

23. Svibanj 2018. 17:20

Znaci ako brojite po tom sistemu 10 javljanja u danu,  onda je to tocno tako,  mora biti 10 javljanja u danu sa nekoliko udaraca.
     Ili mozete brojat 3 puta u danu dok ne nabrojite 10 udaraca.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Maja82
    23. Svibanj 2018. 17:21

MomToBe drago mi je da je sve ok! Bolje otic provjerit nego stalno bit u stresu. Mislim da nam je svima jako nizak tlak od ovog vremena, mislim tko inace ima nizi tak da smo vald i mi i bebe pospanci.. 

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 17:24

J@m@

baarbaraa29

Ma nista!! 🤗😚

Hahaha,a jesi luda😁😁naplatit ce ti sve cim izađe😉znaci franova svaki udarac se broji kao jedan?

da jama i bitno je da on odgovori na podrazaj ako ga ti prodrmas pogurkas tako mi je moja dr rekla...
    barbara bitno je da odgovori ☺ a vjerujem da ce i slatkac uciniti svoje.... 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Pahuljica
    23. Svibanj 2018. 17:31

Momtobe i aknes drago mi je da ste svi dobro😊
    Kaj se tice brojanja udaraca mislim da ide 10javljanja bar u 12sati, meni se mali redovno javlja otkad mi je doc to rekao da pratim tak da vidim da mi se u svakom satu javi
    Mladamamica kaj si odlucila na kraju? Ocete ic na inducirani ili nesto drugo? Posto se ove curke cvrsto drze, ak proudy ne popusti moguce je da ces ti prekreda haha🙈 

💙 A.L.

Mladamamica1911
    23. Svibanj 2018. 17:47

Pahuljica

Momtobe i aknes drago mi je da ste svi dobro😊
    Kaj se tice brojanja udaraca mislim da ide 10javljanja bar u 12sati, meni se mali redovno javlja otkad mi je doc to rekao da pratim tak da vidim da mi se u svakom satu javi
    Mladamamica kaj si odlucila na kraju? Ocete ic na inducirani ili nesto drugo? Posto se ove curke cvrsto drze, ak proudy ne popusti moguce je da ces ti prekreda haha🙈

Sutra idemo na pregled u 8 ujutro vidit cemo sta nam kazu za bebolincaa...ako i dalje tako brzo raste i ako oni smatraju da je spreman doci onda idemo nakon punih 37tt na indukciju 👌

Tinchyca
    23. Svibanj 2018. 18:08

Mladamamica još će Noah preduhitriti Alexa kak je krenulo. 😊
    Meni je dr rekla da se gleda u 10 minuta 1 bebin pokret-udarac. 
    Ne znam dal sam se pohvalila od jučer sam na porodiljnom 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.