Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aknes
    23. Svibanj 2018. 16:29

MomToBe

Evo cure da se javim, sve je uredu, cura je samo uspavana (bice i nju vrijeme umorilo 😂).
    Hvala vam svima na lipim ricima 😚
    Aknes, nadam se da je i kod vas sve uredu i da ce sto prije proci modrica..

i ja se nadam. ja sam sva onda kao tvoja curka, uspavana totalno.
    drago mi je da si dobro <3

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

23. Svibanj 2018. 16:33

MomTobe super da je sve ok😘😘. Barbara da,tak je meni moja dok.rekla,da je to jedan udarac,a u 12sati bi ih trebalo biti 10...ali kod mene je to bilo teško brojati jer je rijetko koji dio dana da se ne migolji😊

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 16:34

aknes nece ti nista biti 😙😙😙😙
    mtb super bas mi je drago😙😙😙
    barbara hvals ti nekako si me umirila 😙😙sto se tice udaraca 3 puta znaci 3 udarca tako brojis....ma ja tak kad se necim zaokupiram imam osjecaj da je mirniji onda legne,pm i gurkam ga malo s jedne strane malo s druge i on odgovori to je bitmo ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    23. Svibanj 2018. 16:41

MomToBe

Evo cure da se javim, sve je uredu, cura je samo uspavana (bice i nju vrijeme umorilo 😂).
    Hvala vam svima na lipim ricima 😚
    Aknes, nadam se da je i kod vas sve uredu i da ce sto prije proci modrica..

Curica uspavana,drago mi je da je samo to i sad si mirnija definitivno..aknes ne brini,sigurno isto dan kad su samo mirniji

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 16:42

Ma nista!! 🤗😚
    A ja u biti stalno lezim.. Sad sam sve ostavila i kucam mu i odgovori na to, al jel to dosta?? Sad mu necu dat mira! 🙂
    Sinoc sam ga prije spavanja zamolila da se javi i bila strpljiva pa se oglasio, ali svedno mi to nest djeluje uspavano. A mozda samo pretjerujem. Ako mi ne popravi dojam i tak sutra idem dok.pa cu ga tuzakat! 😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    23. Svibanj 2018. 16:45

baarbaraa29

Ma nista!! 🤗😚
    A ja u biti stalno lezim.. Sad sam sve ostavila i kucam mu i odgovori na to, al jel to dosta?? Sad mu necu dat mira! 🙂
    Sinoc sam ga prije spavanja zamolila da se javi i bila strpljiva pa se oglasio, ali svedno mi to nest djeluje uspavano. A mozda samo pretjerujem. Ako mi ne popravi dojam i tak sutra idem dok.pa cu ga tuzakat! 😁

Hahaha,a jesi luda😁😁naplatit ce ti sve cim izađe😉znaci franova svaki udarac se broji kao jedan?

23. Svibanj 2018. 16:48

baarbaraa29

Ma nista!! 🤗😚

Bitno da se javi,ne brini😘🤗..ak ćeš misliti da je malo tuži ga sutra pa da provjere,bit ćeš mirnija😉...ma svašta nas brine,ja mislila cijelo vrijeme tj bojala se da mi curka pl.voda a kad ono prošli put afi 12 a danas 17😁

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 17:17

Neka 😊
    Znaci i plodna se obnavlja?
    Ko li je pored trudnoce prvi upotrjebio rijeci blazeno stanje treba ga naci i dobro napucat nogom u dupe ili jos bolje 🔫
    Koliko puta sam vec pomislila kak jedva cekam da se rodi pa cu gledat jel dise, a ne ovako. Inace imam podocnjake do koljena koliko god spavala, a s njim ce izgleda otic i do poda!
    Et sta je mater, pozderala sam 2 sladoleda, vise nemam, makar mi se uopce nije jelo (nes ti zrtve, ha? 😆) sad ocekujem potres! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

23. Svibanj 2018. 17:20

Znaci ako brojite po tom sistemu 10 javljanja u danu,  onda je to tocno tako,  mora biti 10 javljanja u danu sa nekoliko udaraca.
     Ili mozete brojat 3 puta u danu dok ne nabrojite 10 udaraca.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Maja82
    23. Svibanj 2018. 17:21

MomToBe drago mi je da je sve ok! Bolje otic provjerit nego stalno bit u stresu. Mislim da nam je svima jako nizak tlak od ovog vremena, mislim tko inace ima nizi tak da smo vald i mi i bebe pospanci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI