kod mene grmi i sijeva..
cure sretno sutra na pregledima koje imate 😙
tinchy ja sam u prvoj ostala trudna s 46kg a isla roditi sa 70kg…
Tak bum i ja zgleda. Još mi 9kg fali do 70. 😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja sam "visoka" 160cm - u prvoj trudnoci sam zatrudnila s 58kg, isla roditi sa 75kg 😂
Ovu trudnocu sam pocela sa 59kg, sad sam na 70kg, a sad se najvise dobiva, a bome i najvise i jede 😂

Pffff, vi ste sve neke džepne Venere, ja bez trudnoce imam 75 kila😂 pa u trudnoci dodjem do 90 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharmama kad si na sljedećem pregledu ?😀
Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?
Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena

Pffff, vi ste sve neke džepne Venere, ja bez trudnoce imam 75 kila😂 pa u trudnoci dodjem do 90 😂
😄🤗Prije trudnoće imala sam 75-sad sam na 86,danas sam se vagala kod mame(87je pokazala vaga al sam stala obučena i obuvena pa sam oduzela kilu😂,a i bilo je poslijepodne ),a niska sam 162(pošto to nije za napisati "visoka"😂😂
Pharmama kad si na sljedećem pregledu ?😀
Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?
Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena
Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)...ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂...naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋
A ma curke sve je uredu ja sam krenula sa 76 sad sam na 90 😂😂😂

Ni ja nisam venera,daleko od toga 😂😂 Krenula sa 72kg, zasad 80-81, a ima jos puuuno do kraja. Mislim da cu i tvojih 90 debelo presisati 😱.. Tjesim se da je to ok za 2 komada odjednom 🤣🤣

Natar, to je ok za blizice,naravno.
Ajd ima nas onda vise u tezoj kategoriji 😁. Ja sam visoka 172.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji