Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    23. Svibanj 2018. 22:09

S placa hahaha i kod mene autocorrect 😂

23. Svibanj 2018. 22:11

6xmama

Pffff, vi ste sve neke džepne Venere, ja bez trudnoce imam 75 kila😂 pa u trudnoci dodjem do 90 😂

😄🤗Prije trudnoće imala sam 75-sad sam na 86,danas sam se vagala kod mame(87je pokazala vaga al sam stala obučena i obuvena pa sam oduzela kilu😂,a i bilo je poslijepodne ),a niska sam 162(pošto to nije za napisati "visoka"😂😂

23. Svibanj 2018. 22:19

pharmamma

Ena31

Pharmama kad si na sljedećem pregledu ?😀

Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?

Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena

Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)...ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂...naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋

Mladamamica1911
    23. Svibanj 2018. 22:19

A ma curke sve je uredu ja sam krenula sa 76 sad sam na 90 😂😂😂

natar
    23. Svibanj 2018. 22:20

6xmama

Pffff, vi ste sve neke džepne Venere, ja bez trudnoce imam 75 kila😂 pa u trudnoci dodjem do 90 😂

Ni ja nisam venera,daleko od toga 😂😂  Krenula sa 72kg, zasad 80-81, a ima jos puuuno do kraja. Mislim da cu i tvojih 90 debelo presisati 😱.. Tjesim se da je to ok za 2 komada odjednom 🤣🤣

6xmama
    23. Svibanj 2018. 22:27

Natar, to je ok za blizice,naravno.
    Ajd ima nas onda vise u tezoj kategoriji 😁. Ja sam visoka 172.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    23. Svibanj 2018. 22:33

Ena31

pharmamma

Ena31

Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?

Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena

Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)…ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂…naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋

Onda bi ja trebala doći na bris sredinom idućeg tjedna da mi bude gotov do kontrole..tak da se možda i sretnemo 😊
    A kaj se kila tiče,ja krenula s 50 na 157 visine..sad sam na 60..a do kraja ćemo vidjeti 🙈

23. Svibanj 2018. 22:38

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)…ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂…naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋

Onda bi ja trebala doći na bris sredinom idućeg tjedna da mi bude gotov do kontrole..tak da se možda i sretnemo 😊
    A kaj se kila tiče,ja krenula s 50 na 157 visine..sad sam na 60..a do kraja ćemo vidjeti 🙈

Al meni ga je radila moja ginićka i ja sam ga sama nosila u Zaboku dole kod autobusnog na analizu.

Mya
    23. Svibanj 2018. 22:41

Proud po toj nekoj tablici,tri puta dnevno,nakon jela,lijevi bok,pratit i zapisat,pitam vas zato sta osjecam ju konstantno,i to žestoko,ne zali me nimalo pa ne znam jel to bas prijeko potrebno..ivy drago mi je da ste uzivale i nisi propustila izlet..franova samo papaj ako te trazi,dode i meni tako,makar vise po vocu,danas dobila domace tresnje😋6xmama vjerujem da nije lako mirovati,ali znas zasto moras i drzim fige da se na kraju mirovanje isplati

23. Svibanj 2018. 23:28

Sad sam na brzinu preletila, bez mobitela sam do sutra popodne, zaboravila punjač kod svekrve  a sutra do grada, na depilaciju, toliko toga, a mob moram s velikim oprezom koristiti
    Popamtila sam za 6xmama cerviks, nadam se da ćeš uspjet barem do 37 tt izdržat 2 u 1 
    A što se tiče kila, ja na 171 sam krenula s cca 82 kg ( taman se prije trudnoće udebljala ), i sad sam na 88, po mojoj kućnoj vagi. Po onoj kod gineko sam na +4, al me ona nije vagala od prvog pregleda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.