J@m@ ja sam se toga brojanja jedno vrijeme strogo drzala, al sam skuzila s vremenom da mogu to i odokativno jer fakat imam divljaka.
6xmama jebemu misa i misolovku i tom cerviksu! Drzi se kreveta i dalhe, sve bu to dobro! Vidjet ces!
Prosla je ponoc, punih 39tt sam 😂😂😂😂😂
Sto se tice kila, visoka sam 167cm, u prvoj T ostala trudna sa 51kg, isla rodit sa 62kg.
Sad ostala trudna s 56kg, trenutno sam na 64kg. Deblja u zivotu nisam bila 😂😂😂😂
Nista, ljubim vas sve, idem spavat! Laku noc 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eto nasa je takoder ljetna beba.Dolazi nam decko krajem 8.mj.
Karolina Duspara
evo zenske zelimo vam ugodno jutro mi krecemo lagano pa vam se javimo cim se vratimo 🙂 sretno svim drugima koji imaju pregledic danas malo sam.ja to zaboravila 😁
Pharmama kad si na sljedećem pregledu ?😀
Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?
Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena
Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)…ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂…naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋
Onda bi ja trebala doći na bris sredinom idućeg tjedna da mi bude gotov do kontrole..tak da se možda i sretnemo 😊
A kaj se kila tiče,ja krenula s 50 na 157 visine..sad sam na 60..a do kraja ćemo vidjeti 🙈
Al meni ga je radila moja ginićka i ja sam ga sama nosila u Zaboku dole kod autobusnog na analizu.
Otkad sam ležala u bolnici,ja sam ti dalje u bolnici na kontrolama,ne kod nje..ona mi je zbog Clexana morala dati D2 uputnicu za dnevnu bolnicu i tad mi je odbila napisati uputnicu za kontrolne briseve,da nek mi to Bracak rjesava preko interne uputnice sad kad imaju ovu D2..malo je bila bezobrazna tako da ni nemam volje ici k njoj..
Mladamamica sretno 😘
Proudy cestitke na 39.tt 😉
Ostalim curkama dobro jutro 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro svima i sretno na pregledima 😘😘
Mladamamica lijepa ko i uvijek ❤️
Dobro jutro svima...
Sretno svima na pregledima 💕💕.
Mladamamica divna 💕.
Karolina dobro došla 😊.
Mi loše spavali, eto prestajem se nadati spavanju u komadu 😂.
Pune tjednuše slikice na sunce 😘.
Idem piti kavu, jučer mi je jako nedoatajala
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud čestitke na novom punom tjednu,sad već stvarno sitno brojiš do susreta 😘
Karolina dobrodošla 😊
Ivy ja bi čak bila odspavala samo s jednim buđenjem da prema jutru nije počela grmljavina koja nas je probudila..i vise ne zaspati 😩
Proud čestitke na novom punom tjednu,sad već stvarno sitno brojiš do susreta 😘
Karolina dobrodošla 😊
Ivy ja bi čak bila odspavala samo s jednim buđenjem da prema jutru nije počela grmljavina koja nas je probudila..i vise ne zaspati 😩
A sirota. Kod mene je jedan kikach koji se po noći dosta budio i jedna kikachica koja se rano budi i rano je gladna. Možda popodne odspavaš?!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutroooo
sretno na pregledima 😙😙😙
karolina dobro nam dosla,reci nam nesto malo vise o sebi...☺
ja sam ok spavala za divno cudo...ali jos cu malo lezati eto bar do 9 😀😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji