Pharmama kad si na sljedećem pregledu ?😀
Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?
Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena
Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)…ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂…naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋
Onda bi ja trebala doći na bris sredinom idućeg tjedna da mi bude gotov do kontrole..tak da se možda i sretnemo 😊
A kaj se kila tiče,ja krenula s 50 na 157 visine..sad sam na 60..a do kraja ćemo vidjeti 🙈

Za 2 tjedna..prije tog jedino trebam napraviti bris na streptokok..koliko si ti čekala nalaz?
Sveki nam poslala domaće jagode pa sad tamanimo to ❤️❤️ ove iz dućana i s plaća im nisu ni do koljena
Mislim da tjedan dana,u pon predala u petak bio gotov (ak se dobro sjećam)…ah,toliko te dugo nebum dočekala 2u1😂😂…naravno da se s placa i dućana nemogu mjeriti s domaćina,ni okusom ni mirisom😋😋
Onda bi ja trebala doći na bris sredinom idućeg tjedna da mi bude gotov do kontrole..tak da se možda i sretnemo 😊
A kaj se kila tiče,ja krenula s 50 na 157 visine..sad sam na 60..a do kraja ćemo vidjeti 🙈
Al meni ga je radila moja ginićka i ja sam ga sama nosila u Zaboku dole kod autobusnog na analizu.
Proud po toj nekoj tablici,tri puta dnevno,nakon jela,lijevi bok,pratit i zapisat,pitam vas zato sta osjecam ju konstantno,i to žestoko,ne zali me nimalo pa ne znam jel to bas prijeko potrebno..ivy drago mi je da ste uzivale i nisi propustila izlet..franova samo papaj ako te trazi,dode i meni tako,makar vise po vocu,danas dobila domace tresnje😋6xmama vjerujem da nije lako mirovati,ali znas zasto moras i drzim fige da se na kraju mirovanje isplati
Sad sam na brzinu preletila, bez mobitela sam do sutra popodne, zaboravila punjač kod svekrve a sutra do grada, na depilaciju, toliko toga, a mob moram s velikim oprezom koristiti
Popamtila sam za 6xmama cerviks, nadam se da ćeš uspjet barem do 37 tt izdržat 2 u 1
A što se tiče kila, ja na 171 sam krenula s cca 82 kg ( taman se prije trudnoće udebljala ), i sad sam na 88, po mojoj kućnoj vagi. Po onoj kod gineko sam na +4, al me ona nije vagala od prvog pregleda.
J@m@ ja sam se toga brojanja jedno vrijeme strogo drzala, al sam skuzila s vremenom da mogu to i odokativno jer fakat imam divljaka.
6xmama jebemu misa i misolovku i tom cerviksu! Drzi se kreveta i dalhe, sve bu to dobro! Vidjet ces!
Prosla je ponoc, punih 39tt sam 😂😂😂😂😂
Sto se tice kila, visoka sam 167cm, u prvoj T ostala trudna sa 51kg, isla rodit sa 62kg.
Sad ostala trudna s 56kg, trenutno sam na 64kg. Deblja u zivotu nisam bila 😂😂😂😂
Nista, ljubim vas sve, idem spavat! Laku noc 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eto nasa je takoder ljetna beba.Dolazi nam decko krajem 8.mj.
Karolina Duspara

evo zenske zelimo vam ugodno jutro mi krecemo lagano pa vam se javimo cim se vratimo 🙂 sretno svim drugima koji imaju pregledic danas malo sam.ja to zaboravila 😁

Al meni ga je radila moja ginićka i ja sam ga sama nosila u Zaboku dole kod autobusnog na analizu.
Otkad sam ležala u bolnici,ja sam ti dalje u bolnici na kontrolama,ne kod nje..ona mi je zbog Clexana morala dati D2 uputnicu za dnevnu bolnicu i tad mi je odbila napisati uputnicu za kontrolne briseve,da nek mi to Bracak rjesava preko interne uputnice sad kad imaju ovu D2..malo je bila bezobrazna tako da ni nemam volje ici k njoj..

Mladamamica sretno 😘
Proudy cestitke na 39.tt 😉
Ostalim curkama dobro jutro 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro svima i sretno na pregledima 😘😘
Mladamamica lijepa ko i uvijek ❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji