Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    23. Svibanj 2018. 16:11

daaaan ja lutala,otisla do grads pa u kupovinu u kaufland pa na slambos i tako to..l
    neko je spominjao pad na guzu ? a daaaa aknes ako normalno osjetis bebu i dobro se osjecas nema mjesta za paniku..osim ako ces biti mirnija odi da te pogledaju😙
    barbara brz oporavak tati i jos jednom kapa do poda za vjecnu pozitivu bravo samo tako dalje 😙😙😙sto se tice glsve i dalje me evo hebe ne vijelo vrijeme ali jednom u sat dva uhvati na par min..a vrst me boli na dodir koliko sam ga vec istiskala sorry sto sam dosadna koliko ti to treje kad te uhvati meni evo vec 5,6 dana...
    mtb draga vjerujem da je bebac samo uspavan svakako nam se javi i pojedi nesto prije 😙😙😙
    tinchy vrijedna si braaavo kad zavrsis ocekujemo slikicu 😙😙😙
    sladoled casa kole i sad voce bit ce veselo 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

23. Svibanj 2018. 16:15

franovamamita

daaaan ja lutala,otisla do grads pa u kupovinu u kaufland pa na slambos i tako to..l
    neko je spominjao pad na guzu ? a daaaa aknesako normalno osjetis bebu i dobro se osjecas nema mjesta za paniku..osim ako ces biti mirnija odi da te pogledaju😙
    barbara brz oporavak tati i jos jednom kapa do poda za vjecnu pozitivu bravo samo tako dalje 😙😙😙sto se tice glsve i dalje me evo hebe ne vijelo vrijeme ali jednom u sat dva uhvati na par min..a vrst me boli na dodir koliko sam ga vec istiskala sorry sto sam dosadna koliko ti to treje kad te uhvati meni evo vec 5,6 dana…
    mtb draga vjerujem da je bebac samo uspavan svakako nam se javi i pojedi nesto prije 😙😙😙

😋😋😋😋😋Njam njam

• aknes
    23. Svibanj 2018. 16:20

franovamamita

neko je spominjao pad na guzu ? a daaaa aknesako normalno osjetis bebu i dobro se osjecas nema mjesta za paniku..osim ako ces biti mirnija odi da te pogledaju😙
    barbara brz oporavak tati i jos jednom kapa do poda za vjecnu pozitivu bravo samo tako dalje 😙😙😙sto se tice glsve i dalje me evo hebe ne vijelo vrijeme ali jednom u sat dva uhvati na par min..a vrst me boli na dodir koliko sam ga vec istiskala sorry sto sam dosadna koliko ti to treje kad te uhvati meni evo vec 5,6 dana…

hvala svima na savjetima. normalno osjetim bebu, jedino sto sam se uplašila što je normalno. za sad sam otišla raditi, a ako mi bude loše, otići ću na hitnu. hvala cure i hvala Bogu da ste tu <3

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

MomToBe
    23. Svibanj 2018. 16:21

Evo cure da se javim, sve je uredu, cura je samo uspavana (bice i nju vrijeme umorilo 😂). 
    Hvala vam svima na lipim ricima 😚
    Aknes, nadam se da je i kod vas sve uredu i da ce sto prije proci modrica.. 

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 16:24

Ma nisi dosadna! Znam kako to zna patit. I i mene zna tako vec bolit od samog stiskanja po tom mjestu. Pa iskreno jedno 2,3 dana najvise, ali moguce da nam nije identican uzrok. Moguce da je tebe uhvatio bas zivac pa dok se ne opusti, odkljesti..
    Mozda da si probas obloge stavljat. Kak to ide kod "kostobolje" 🤔 Topli mislim! Jesi probala sa paracetamolom?
    Al ce te malisa sad nalupat! 😊
    Sad kad se MomToBe uplasila nije ni meni bas svejedno.. Mozda ga uz knjigu jadnog ne dozivljavam bas svaki puta, ali kao da je jucer i danas je slabo aktivan.
    Kak se broji onih 10 udaraca? Kad me npr.lupi 3 puta za redom jel to jedno javljanje ili? 😕😕😕

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nivami
    23. Svibanj 2018. 16:24

MomToBe

Evo cure da se javim, sve je uredu, cura je samo uspavana (bice i nju vrijeme umorilo 😂).

Super 
    Sad se nagradi sa sladoledom i odmaraj 

• aknes
    23. Svibanj 2018. 16:29

MomToBe

i ja se nadam. ja sam sva onda kao tvoja curka, uspavana totalno.
    drago mi je da si dobro <3

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

23. Svibanj 2018. 16:33

MomTobe super da je sve ok😘😘. Barbara da,tak je meni moja dok.rekla,da je to jedan udarac,a u 12sati bi ih trebalo biti 10...ali kod mene je to bilo teško brojati jer je rijetko koji dio dana da se ne migolji😊

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 16:34

aknes nece ti nista biti 😙😙😙😙
    mtb super bas mi je drago😙😙😙
    barbara hvals ti nekako si me umirila 😙😙sto se tice udaraca 3 puta znaci 3 udarca tako brojis....ma ja tak kad se necim zaokupiram imam osjecaj da je mirniji onda legne,pm i gurkam ga malo s jedne strane malo s druge i on odgovori to je bitmo ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    23. Svibanj 2018. 16:41

MomToBe

Curica uspavana,drago mi je da je samo to i sad si mirnija definitivno..aknes ne brini,sigurno isto dan kad su samo mirniji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.